Ben WC stop.Anca burda firsat var stop.Aneye iniyorum,cok ihmal ettim stop.Niye kimse girmemis topige meraktayim stopppp.Herbiriciginize kocamaaaaan GUNAYDIN stop.
bebeleri gezdirdim de gezdirdim. sabah 10 gibi evden çıkıp akşam 7,30 da eve girdik. Hava da pek güzeldi, hiç bizim çocukluğumuzdaki 23 nisan havasında değildi. Bizim zamanımızda 23 nisan oldu mu yağmur boşanırdı. Tiril tiril yazlık kıyafetlerin içinde totomuz hem ıslanır hem donardı.
sen de gelirdin kuşum, gel-e-mesen bile gönlünü, güzel dualarını gönderirdin, bilirim
ben topiğe girdim, sonra önce bi profilime bakiim dedim ki felur delisin memişleri gördüm ve dilim tutuldu yazamadım....ne güzel memeler onlar öyle yaww, keşke küçültme yerine büyütme yaptırma şansım olaydı doğuştan diye düşündürttü bana güle güle keyfini sürsün, ercan bey hakkaten taşş yapmış ona
Ayyyy hoşgeldin Şeyda cıııııım.Canım benim a ben galiba öleceğim günü de bileceğim artık kendimden korkar oldum.Bugün eşimle cadde ye indik.Yürürken birden aklıma nerden geldiysen dedim acaba ne zaman dönecek? ama içimden kendi kendime konuşuyorum.Şimdi girip de senin yazını görünce tööbe töbe dedimResmen içime doğdu yazacağın vallahi.Zaten bende çok olur bu gibi durumlar mutlaka hissederim.Ya da birebir rüyamda mutlaka görürüm olayları.
Neyse nasılsın? hoşgeldin uzak diyarlardan canım benim.Senin duaların ve verdiğin güzel enerji ile kendimi şu an o kadar iyi hissettimki anlatamam.Yokluğun gerçekten benim açımdan çok belli olmuşki ya da yazılarını özlemişimki bugün içimden geçtin Şeyda cım.Tekrardan hoşgeldin,sefalar getirdin
Hoş geldin bacı
aynen nerede bu kız dedim neyse döndün yuvana
gerildim gerildim oda çıktı aradan şükürbende öptüm sağol iyi dileklerin için
KAlkın artık sabah oldu,gönlüm neş'eyle dolduDuşlar,süsler,püsler,kokular,missler...yıkandım paklandım giyindim çıkıyorummm.Hepinizi öpüyolumm Suadiye ışıkların orda buluşuyoruz liseli kızlarla, haberiniz ola
teldeydim bebem ondan girmedimbendende günaydın herkese dik yürüyorum diye kıskananlar varmış beni vücudum esnek benim kıskanmayın
aynı konuşmayı dün yaptık benim ki ile, yağmur olurdu ve o yağmur çamurda gösteri yapardıkbugündü çok güzel ya dışarı çıkıp şu içine çökmüş karnımı gösteresim var
sorma fleurun ki aman aman dedirtiyor adama süperler bayıldım bende
KAlkın artık sabah oldu,gönlüm neş'eyle dolduDuşlar,süsler,püsler,kokular,missler...yıkandım paklandım giyindim çıkıyorummm.Hepinizi öpüyolumm Suadiye ışıkların orda buluşuyoruz liseli kızlarla, haberiniz ola
bendemi gelsem acep anam adamada yüzüm yok beni istanbula gönder desemmmm
kıskananlar çatlasın bebem
felurinki hakikaten aman dedirtiyor be kuş....gördüğüm ennn en güzel meme büyütme.
kuşum yaa, yazını okurken seni hayal ettim, enerjin taa buralara kadar geldi....iyi gezmeler sana, benim yerime de gezzzz. zira koca parası yemeyen bençalışıyorum, "işçiyiz haklıyız kazanacağız" umarım, yani bir gün , yani inşallah
nobetten cıkmısım ıse devam edıyorum gozlerımı zar zor acarken bı bakayım kk ya dedim ve adımı gordum..fıstık gıbı de yorumlar yapılmıs gozum gonlum acıldı valla:))çok tatlısınızzz ^_^
nobetten cıkmısım ıse devam edıyorum gozlerımı zar zor acarken bı bakayım kk ya dedim ve adımı gordum..fıstık gıbı de yorumlar yapılmıs gozum gonlum acıldı valla:))çok tatlısınızzz ^_^
Bugün çok çok ama çok mutluyum.Hep güzel şeyler yaşayıp,güzel haberler aldımHerkese benden baklavaa
Eki Görüntüle 695820
bu güzel haberlerden birini ben verdimcanlı görmek ve yemek istiyorum baklavayı
Bugün çok çok ama çok mutluyum.Hep güzel şeyler yaşayıp,güzel haberler aldımHerkese benden baklavaa
Eki Görüntüle 695820
Sabah dinle de kulaklarını pası silinsin KEZban ogülü(bırak Cemi) 5.kere aynı şarkıyı dinledim tabi kuşak farkı var aramızda sen beğenmezsin
https://www.youtube.com/watch?v=StyNqG1E3xU
Günaydın günaydın güzeller güzelleriBen şimdi gene çok yoğun HEmen kuaför fön,sabah kahvaltı buluşma.Sonra Akşamüstü hasogülo ve jelesec ile buluşma yupiiii hadi bana hemen yallahh
Eki Görüntüle 695820
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?