Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Ben WC stop.Anca burda firsat var stop.Aneye iniyorum,cok ihmal ettim stop.Niye kimse girmemis topige meraktayim stopppp.Herbiriciginize kocamaaaaan GUNAYDIN stop.

teldeydim bebem ondan girmedim bendende günaydın herkese dik yürüyorum diye kıskananlar varmış beni vücudum esnek benim kıskanmayın

aynı konuşmayı dün yaptık benim ki ile, yağmur olurdu ve o yağmur çamurda gösteri yapardıkbugündü çok güzel ya dışarı çıkıp şu içine çökmüş karnımı gösteresim var

sorma fleurun ki aman aman dedirtiyor adama süperler bayıldım bende

Son düzenleme:

hoslar buldum bacummmmmm yok yok kiz nldglp bacum ölmeyelim adamlari elleremi birakacaz onlarin burnunu bizden baskasina sürttürmeyiz demiiii bende olur 6 his kuvetlidir canim seninde öyle mutlu gittin mutlu ve huzurlu geldim allahim süper bir duyguuuuu allahim isteyen her keze yasatsinnnnnn ayyyyyyy canim iyi hisettmene sevindim canim yaaaaaaaa öpem bacummmmmmmm

Hoş geldin bacı

aynen nerede bu kız dedim neyse döndün yuvana

gerildim gerildim oda çıktı aradan şükür bende öptüm sağol iyi dileklerin için

allahimm sükür kurtulmusun canimmmmm sesinin iyi gelmesi iyi geldi bana girince kk hemen gözlerim kizlari aradi görünce ohhhhhh burdalarmis dedimm

KAlkın artık sabah oldu,gönlüm neş'eyle doldu Duşlar,süsler,püsler,kokular,missler...yıkandım paklandım giyindim çıkıyorummm.Hepinizi öpüyolumm Suadiye ışıkların orda buluşuyoruz liseli kızlarla, haberiniz ola

bendemi gelsem acep anam adamada yüzüm yok beni istanbula gönder desemmmm

kıskananlar çatlasın bebem
felurinki hakikaten aman dedirtiyor be kuş....gördüğüm ennn en güzel meme büyütme.

kuşum yaa, yazını okurken seni hayal ettim, enerjin taa buralara kadar geldi....iyi gezmeler sana, benim yerime de gezzzz. zira koca parası yemeyen ben çalışıyorum, "işçiyiz haklıyız kazanacağız" umarım, yani bir gün, yani inşallah

nobetten cıkmısım ıse devam edıyorum gozlerımı zar zor acarken bı bakayım kk ya dedim ve adımı gordum..fıstık gıbı de yorumlar yapılmıs gozum gonlum acıldı valla:))çok tatlısınızzz ^_^

gördüm gördüm bildiriminde cadde gez sen bensiz ben pijama partisine devam banyo yok eve ziyarete gelmeyin kokudan rahatsızlık duyabilirsiniz bende seni öpücüklüyom selam kızlara

bendemi gelsem acep anam adamada yüzüm yok beni istanbula gönder desemmmm

bin uçağa gel bacı nerde oturuyon sen

çatlasın patlasın yok ben .gün eğik yürüdüm diyor millet dik yürüyorsam benim koca göbeğim olmamasındandır diyorum milletten kilo doku alınmış benden yarısının yarısı (beste ve nlglpde hanımlara sözüm onlar kib yapsınlar )

sende kezban amma ağladın beste gibi zenginler hep ağlıyor benim gibi memur eşi de para dağıtıyor

canım iyi nöbetler sana gel sık sık o güzel memelerini görelim okut üflet kendini benim ve çetenin nazarı değecek senin pampişlere doktorum diye yazmıyorum süper pampişler yapmış sana

Ne kadar doğru!!!

Kargaların ötmeye başladığı yerde !

Bülbüller susarmış!!!

Mevlana.

Vallahi Fleur Ercan bey sana nefis bir meme yapmış.Hele siyah sütyenli olan resim bir harika.Ameliyattan çıktığında bile o kadar güzel görünüyordu ki ,hep söylerim nazarım değmesin diye başımı eğmiştim resmen

Bugün çok çok ama çok mutluyum.Hep güzel şeyler yaşayıp,güzel haberler aldım Herkese benden baklavaa

Bugün çok çok ama çok mutluyum.Hep güzel şeyler yaşayıp,güzel haberler aldım Herkese benden baklavaa

Eki Görüntüle 695820

mutlu olmana mutlu oldummmmmmm
keske hic durmandan baklava yesemmm ama kilo almasammmm tatil sonrasi diyet moduna giremiyorummmm
her gelen misafirlerle yiyorum allahim sonumu hayir getireeee
oglum biz gezmedeyke 8 günlügüne istanbula gelmis ici can fistikli sarma tatli getirmis allahim bu neeeee
öyle nefis bir sey nasil olur istanbulda durupda kilo almiyan yalannnn mukakkak diyet yapiyorlardir oglum diyor yemekler beni bastan gözden cikardiiiii siz nasil dayaniyorsunuz bilmiyorum oglumun arkadasi diyet delisidir kilo aliyorum diye bir gram yemiyen cocuk orda dagitmis resimler var gülmekten ölürsünüz istanbul böyle bir sey gene gidecem diyor allahin almaniiiii

Günaydın günaydın güzeller güzelleri Ben şimdi gene çok yoğun HEmen kuaför fön,sabah kahvaltı buluşma.Sonra Akşamüstü hasogülo ve jelesec ile buluşma yupiiii hadi bana hemen yallahh

Günaydın günaydın güzeller güzelleri Ben şimdi gene çok yoğun HEmen kuaför fön,sabah kahvaltı buluşma.Sonra Akşamüstü hasogülo ve jelesec ile buluşma yupiiii hadi bana hemen yallahh

Telini aradim 5 kere don bana aciiiiiil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…