ilave ;
üstelik, jelocan bana " benim 6. hissim çok kuvvetlidir, bugüne kadar yanıldığımı görmedim, kesin fake üyelik" de demiştir.
beraatimi talep eder, jelocanın karın germesinde görüşmek üzere saygılarımı sunarım.
Merhaba nldglp hanim sizi burada buldum diger topicte goremedim ayni dr.a ameliyat oldugumuz icin birsey soracaktim bu silikon bantlara basladim ben de 2 hafta olacak 5 hafta demisti dr. siz de kullanmistiniz saniyorum oyle bisey hatirliyorum sanki ne kadar kullandiniz ?
Merhaba Batuseb.Evet ben de kullandım silikon bantları ama ilk olarak Dermatiks vermişti doktor.Benim ameliyatımdan sonra bu bantlar gelmişti eczaneye.Ben 2 ay kadar dermatiks sonrasında da yanılmıyorsam 2 ay kadar da silikon bant kullandım.Artık sıkılmıştım açıkcası.Tak çıkar sürekliİzlerim de bayağı güzel iyileşmişti.Bu arada bana silikon bantlar biraz allerji yapmıştı.Kızarmıştı üstüste kullanınca.Bu yüzden dönüşümlü kullandım bantları Dermatiks ile.Kızarıklık başlayınca Dermatiks jele geçiyordum,geçince tekrar bantlara
nlglpdede teldeyim döneceğim sana canım
nldglp teldeyim canım, konuşma bitince sıra sana geliyo ona göre hazır ve nazır beni bekle bebemmm
Yoksa birbirinizle mi konuşuyorsunuz bayanlarkonf yapılmıyormu bu ceplerden yow:44:
beğene beğene geldim ama çıkış saatim yaklaştı.jelesec doktorla konuş 23 nisana gün al tam bayram olsun. ben haylayfları almıştım dün akşam ama artık kendimiz yapar yerim pastayıhiç canını sıkma hayatım,herşeyde var bir hayır.eminim böylesi daha iyi olacak.
herkese iyi akşamlar
Bende kizariklik falan olmadi sanirim 2aya tamamlarim ben de 1ay oldu ancak henuz hic bakmadim dikis izlerime insallah ben de memnun kalirim izlerden
beğene beğene geldim ama çıkış saatim yaklaştı.jelesec doktorla konuş 23 nisana gün al tam bayram olsun. ben haylayfları almıştım dün akşam ama artık kendimiz yapar yerim pastayıhiç canını sıkma hayatım,herşeyde var bir hayır.eminim böylesi daha iyi olacak.
herkese iyi akşamlar
kartopum, illa yapçanmı pastayı...1 çatal yemek için, koca pasta yapılırmı yafffhaylayf dursun kenarda bişi olmaz
kartopum, illa yapçanmı pastayı...1 çatal yemek için, koca pasta yapılırmı yafffhaylayf dursun kenarda bişi olmaz
Herkesde olmayabiliyor Batuseb.Ben ameliyat sonrası cilde yapıştırılan beyaz bez bantlara bile alerji olmuştum.Hatta dayanamayıp ucundan kıyısından kaldırmıştım bantları.İzlerin geçmesi senin teninle de alakalı biliyorsun.Hepimizin cilt yapısı farklı.Belki senin daha çabuk silikleşir izlerin.İnşallah istediğin gibi olur herşey.
Insallah.cunku izlere biraz takigim.sezeryan izim o kadar silik ve guzel ki ustelik 3 ameliyat olmama ragmen ayni yerden yok gibi duruyor buradan da ayni seyi umuyorum o nedenle korkudan henuz bakamiyorum bu hafta cagirmisti dr.bantlari nasil yapistirdigima bakacakti belki bu hafta aynadan bakabilirim.
Nil millete yaz mutlaka bacı ben ayceye,nemutlubanaya yazdım özelden sen lopeze,rabbite hasoguloya vs yaz bebem oki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?