Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Der o der ogülem.Hiç şaşırmam Onun 6.hisler yalan oldu artık sıra benim 6.hislere geldi

Merhaba nldglp hanim sizi burada buldum diger topicte goremedim ayni dr.a ameliyat oldugumuz icin birsey soracaktim bu silikon bantlara basladim ben de 2 hafta olacak 5 hafta demisti dr. siz de kullanmistiniz saniyorum oyle bisey hatirliyorum sanki ne kadar kullandiniz ?

nldglp teldeyim canım, konuşma bitince sıra sana geliyo ona göre hazır ve nazır beni bekle bebemmm

Merhaba Batuseb.Evet ben de kullandım silikon bantları ama ilk olarak Dermatiks vermişti doktor.Benim ameliyatımdan sonra bu bantlar gelmişti eczaneye.Ben 2 ay kadar dermatiks sonrasında da yanılmıyorsam 2 ay kadar da silikon bant kullandım.Artık sıkılmıştım açıkcası.Tak çıkar sürekli İzlerim de bayağı güzel iyileşmişti.Bu arada bana silikon bantlar biraz allerji yapmıştı.Kızarmıştı üstüste kullanınca.Bu yüzden dönüşümlü kullandım bantları Dermatiks ile.Kızarıklık başlayınca Dermatiks jele geçiyordum,geçince tekrar bantlara

Bende kizariklik falan olmadi sanirim 2aya tamamlarim ben de 1ay oldu ancak henuz hic bakmadim dikis izlerime insallah ben de memnun kalirim izlerden

beğene beğene geldim ama çıkış saatim yaklaştı.jelesec doktorla konuş 23 nisana gün al tam bayram olsun. ben haylayfları almıştım dün akşam ama artık kendimiz yapar yerim pastayı hiç canını sıkma hayatım,herşeyde var bir hayır.eminim böylesi daha iyi olacak.

herkese iyi akşamlar

ah adamın bi totosu kalmış bacım doluyum mayısın 10.kadar dedi bakalım yalvar yakar bi yere sıkıştırabilir sem benden paşası yok

sen gel yeter canım yap ye ailenle afiyet olsun

Bende kizariklik falan olmadi sanirim 2aya tamamlarim ben de 1ay oldu ancak henuz hic bakmadim dikis izlerime insallah ben de memnun kalirim izlerden

Herkesde olmayabiliyor Batuseb.Ben ameliyat sonrası cilde yapıştırılan beyaz bez bantlara bile alerji olmuştum.Hatta dayanamayıp ucundan kıyısından kaldırmıştım bantları.İzlerin geçmesi senin teninle de alakalı biliyorsun.Hepimizin cilt yapısı farklı.Belki senin daha çabuk silikleşir izlerin. İnşallah istediğin gibi olur herşey.

kartopum, illa yapçanmı pastayı...1 çatal yemek için, koca pasta yapılırmı yafff haylayf dursun kenarda bişi olmaz

kartopum, illa yapçanmı pastayı...1 çatal yemek için, koca pasta yapılırmı yafff haylayf dursun kenarda bişi olmaz

Canı çekmiş belli kızlar ben kaçtım minik abisi ile oynadı öpüştü koklaştı yemek saati şimdi hadin sevgiyle kalın

doktora tel açın değin bu kızı üzme bak memoriali yıkarız araya sıkıştır Nisan bitmeden ameliyatını yap

AAA kartopuuum ben bugün ne yaptım biliyormusun? Yarısını haylayf,yarısını halley parçalayıp koyup yaptım.Bakalım nasıl olacak Ama ben gene lahana çorbası haftasındayım.1 kilo fazla geldim tartıda Hemmen başladım lahana çorbama.Hem de bahar ile birlikte detoks olarak da düşündüm

Insallah.cunku izlere biraz takigim.sezeryan izim o kadar silik ve guzel ki ustelik 3 ameliyat olmama ragmen ayni yerden yok gibi duruyor buradan da ayni seyi umuyorum o nedenle korkudan henuz bakamiyorum bu hafta cagirmisti dr.bantlari nasil yapistirdigima bakacakti belki bu hafta aynadan bakabilirim.

İzler beni de ilk etapta çok korkutmuştu.Dedim bunlar böyle kalacaksa yandık:18: Ama şu an hiç belli değil inanın.Tamamen geçti diyebilirim.Benim 1 yılı buldu yanlız izlerin tam olarak geçmesi.Bu konuda içimizde en tırtıklı kişi Jelesec dir.Ve eski bir üyedir.Çok da araştırmıştır.Daha öncede okuduğunuzdan bahsetmiştiniz topiği.Neredeyse sayımız 50 küsürleri buldu artık. Aynı doktora olduk.Hiç birimiz dikiş ile ilgili bir problem yaşamadık.Siz de eminim yaşamazsınız.Daha çok yeni dikiş yerleriniz.Zamanla güzelleşecekler merak etmeyin ve panik olmayın.Doktor inanın sizden bizden daha titiz bir bey gittiğinizde anladıysanız.Ben de hiç bakamamıştım ilk etapta.Hatta ikibüklüm duruyordum karşısında Dikiş yerleri yavaş yavaş kendini bırakacak.Ve şekil almaya başlayacak merak etmeyin

Nil millete yaz mutlaka bacı ben ayceye,nemutlubanaya yazdım özelden sen lopeze,rabbite hasoguloya vs yaz bebem oki

ben gelddiiiimmmm.. jelocum bozma moralini içime doğuyo sen bu nisan ayında olcan ameliyatını hayırlısıyla inşaaallah... hem herşeyde bir hayır vardır.
bu arada ben bugün spora başladım :) şimdilik korunaklı yapıoyorum ama ilerki günlerde yapcem çatır çatır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…