Tahmin edebiliyorum iş hayatında bi numarasın helal sanabi çalıştın ki sorma gitsin alttaki yazı sana mı ait
SPARTACUS
OGLTKN DEN ALINTI:))) 2.GÜN ÖNCE YADA DÜNKÜ YAZISI
9.bölümü indirebileceğim link bilen var mı?
Beğen
ha haa
ordan alıntılayıp buraya taşıyamadın dimiiiiiiKolayından kopyala yapıştır yaptın
Evet bebem...bizzat ben kendim yazdım yukardakiyazıyı ..spartacus seyrediyorum ve 9. Bölüm için link bulamıyorumFinale kaldı 1 bölüm ben halaaaaa 9 dayım Ayrıcana hem dizi seyrederim hem de bi yandan parmaklarım çalışır benim....elim işte gözüm dizide misali
yapamadım hocam bi onu öğretmedin
Adamı böyle yakalarlar bu yazıyı kopyala yapayım da müdürüne göndereyimEl işte gözü oynaşta ondan sonra çevirileri yanlış yap
kıldın len hani sen benim müdüre? iki dakkada satıyon adamı
bunu öğretmiciimm sana hacı ! bişeyden de noksan kal
bu arada, diziler deriiiiin ingilizcemi geliştiriyo bebem, mesela spartacusten hemen hemen her bölümde 100 kez jupiter's cock geçiyo...hiç bilmiyodum öğrendim
kılım ya cidden sevemedim müdürünü 6.hissim uyuz olduğunu söylüyor
öğret öğret bak her bi şeyleri bileyim lazım olur
benim büyük oğlanda izledi bitirdi galiba
senin şu 6. his bi kez şaşmadı be hacı ! kime kıl desen, kılın ötesi çıktı valla
senin şu büyük oğlanı seviyordum zati, efendi, zeki çocuk diyordum, artık zevkli çocuk da diyorum
geçen iş yerinde bi arkadaş dediki " bi bayanın spartacus seyretmesini anlayamıyorum"..ben de dedimki " asıl bayanların izlememesi tuhaf olmaz mı?" ...jelocanım adamlarda bi vücut var, zati konuyu monuyu salla, 45dk vücut seyret için açılıyor bebem
cidden hacı ya tutuyor da bi şu bestede beni şaşırttı :44:uyuz sinsi kötü niyetli dedim ama tersi çıktıne bilirdim ki gıcık olduğum bi üye ile bir gün kanka dost olacağımı
benim oğlan aynı anasına çekmiş zeki ben pek efendi değilim amaaboooooow ne diyon hemen başlayayım bende ,vücut dedin okey dedim enişten seni tanıyor derim tavsiye etti adamların vücudu iyiymiş
cidden hacı ya tutuyor da bi şu bestede beni şaşırttı :44:uyuz sinsi kötü niyetli dedim ama tersi çıktıne bilirdim ki gıcık olduğum bi üye ile bir gün kanka dost olacağımı
benim oğlan aynı anasına çekmiş zeki ben pek efendi değilim amaaboooooow ne diyon hemen başlayayım bende ,vücut dedin okey dedim enişten seni tanıyor derim tavsiye etti adamların vücudu iyiymiş
evet ya, sana telde de dedimya, beste deyince sanki sinsi kelimesini unutmuşum gibi eksik hissediyorum kendimi :)) sen hep sinsi beste dersin ya o bakımdan
sen enişteye söyle, izlicem de ! tavsiye etti, hatta akşamları karı koca spartacus seyrediyolarmış de
Ses gidik ama maşallah klavyeler hiç durmamış Jelesec hanımSen bana da vakti zamanında gıcık,sinir,feyk...vs demiştin bak şimdi analı kuzulu, sarmaş dolaş,mucuk öpücük olup çıkıverdik Kim demiş gezdiğimi tozduğumu? mutfakta harikalar yaratmaya devam ediyorum
Ses gidik ama maşallah klavyeler hiç durmamış Jelesec hanımSen bana da vakti zamanında gıcık,sinir,feyk...vs demiştin bak şimdi analı kuzulu, sarmaş dolaş,mucuk öpücük olup çıkıverdik Kim demiş gezdiğimi tozduğumu? mutfakta harikalar yaratmaya devam ediyorum
abow doğru kız ben sana da demiştim
ben böyle ameliyatını olup üstünden 1.sene geçince gelip üye olanlara gıcığım ondandırişin ilginç tarafı bu ogülü ile seni doktorun karısı sandık
abow doğru kız ben sana da demiştim
ben böyle ameliyatını olup üstünden 1.sene geçince gelip üye olanlara gıcığım ondandırişin ilginç tarafı bu ogülü ile seni doktorun karısı sandık
kız jelocan..
benim için neler demiştin kızzzz ? bak bu soruyu hiç sormamıştım sana, bi dökülüver bakiiimmm
nldglp'im evet, seni dr. karısı olarak düşünmüştüm ama aklıma nifak tohumlarını takdir edersin ki jelesek sokmuştu. üstelik benim düşünmem cok kısa sürmüştü bebem...ne zaman ki sen fotolarını bu jelesec bacıya göstermiştin, işte o vakti olmadığını anlamıştımzira doktorumuz, eşine yaptığı tümmmm estetik operasyonları benle "sır" olarak paylaşmıştı. seninkiler onunkiyle farklı kulvardaydı
Doktorun karısımıhala çok gülüyorum ya.Haklısınız aslında ameliyatımı olalı 5 aya yakın olmuştu topiğe girdiğimde.Ama ben hep seni okuyordum Jelocanım dışardan Hatta hepinizi tanıyordum yazılardan
Ya doktor beni aramadı yakızım bu bana gün vermeyecek bu ay dolu ya mütevazi bi doktor bulup ona mı ameliyat olsam
ilave ;
üstelik, jelocan bana " benim 6. hissim çok kuvvetlidir, bugüne kadar yanıldığımı görmedim, kesin fake üyelik" de demiştir.
beraatimi talep eder, jelocanın karın germesinde görüşmek üzere saygılarımı sunarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?