Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

sağol bebeğim ben baycana yalvardım ama bu durumda seni ameliyat edemem dedi telde ki sesden durumunun ciddiyeti belli risk almayız ben ameliyatım bitince ajandama bakıp yeni bir tarih belirlerim dedi de dedi son durum bu kızlar

Son düzenleme:
Nlglpdede yurt dışında ki tayfayı bilgilendir lütfen ben diğerlerine özelden yazıyorum durumu

olsun kuşum, bannerlar hazır, leğen hazır...mamalar zaten hazır edilir...sen parti için bundan sonra baycandan gelecek habere göre özelden haber ver herkese, gözü olan var kötü gözü olan var diii mi ama? elemtere fiş kem gözlere de şiş hastane odasından girip, oldu da bitti maşallah, herşey çok çok iyi maşallah diye yazarız

hafta sonu senle tel konuşmamız geldi aklıma bu ses çarşambaya kadar düzelir mi dedik ama nafile nazara geliyorum o kadar da aney okuyor üflüyor yızldızım düşük ya aledamda dedi yengeç burcu nazara çok gelirmiş

Telde dedikodu yaptığım üye sayısı çoooook canım sen değilsin tek

anlaşıldı, hem çenen düşük hem de yıldızın

hakikaten ya, bence öyle yap, bi dahaki tarihini yazma buradan...çete içi bilgilendirme yap o kadar bu kadarına "nazar" denir başka da bişi denmez valla. bu arada omzuna da bi mavi boncuk takıver, nazara karşı

yok yok yazmam daha kız çeteye bilgilendirme yaparım zati nlglpde ye söyle herkes duyar canlı yayın muhabiri biliiin

kız jelocan,

cahil ile sohbet etme küstürür hakkında detaylı paylaşım yapmıştım okudun mu kısssss

haberim yok bebem, zira günlerdir iş hayatının dibine vurmuş haldeydim biliiin

Tahmin edebiliyorum iş hayatında bi numarasın helal sana bi çalıştın ki sorma gitsin alttaki yazı sana mı ait

SPARTACUS

OGLTKN DEN ALINTI:))) 2.GÜN ÖNCE YADA DÜNKÜ YAZISI

9.bölümü indirebileceğim link bilen var mı?
Beğen

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…