Ben geldiiim.Yazılanları okuyamadım taktir edersiniz ki nekahat evresindeyim.Hepinizi öpüyoum.Topiğimde sürecimi paylaşmaya başladım.
http://www.kadinlarkulubu.com/dokto...405-ercan-karacaoglu-hasta-yorumlari-174.html
tünaydın güzellerim, geyik almış başını gitmiş..ne yazık ki çok kalamam ama bi ses vereyim dedim..
jelesecanım, güzel arkadaşım...senden daha mı önemli bizim işlerimizi organize etmemiz ? sen onları düşünüp de üzülme, biz sana göre yine ayarlarız merak etme sen.. yeter ki iyi ol. Önce bi iyileş, sonra partiiiii
aledaxım, sana da geçmiş olsun, burnuna "nazik" davran emi
nldglp'im canım sarı şekerim, özledim seni çoook...aklıma ne kadar çok gelsen de elim telefona o kadar gidememekte yoğunluktan dolayı...kalbim seninle
Ben geldiiim.Yazılanları okuyamadım taktir edersiniz ki nekahat evresindeyim.Hepinizi öpüyoum.Topiğimde sürecimi paylaşmaya başladım.
http://www.kadinlarkulubu.com/dokto...405-ercan-karacaoglu-hasta-yorumlari-174.html
sağol bebeğim ben baycana yalvardım ama bu durumda seni ameliyat edemem deditelde ki sesden durumunun ciddiyeti belli risk almayız ben ameliyatım bitince ajandama bakıp yeni bir tarih belirlerim dedi de dedi son durum bu kızlar
allah allah kimle acep
olsun kuşum, bannerlar hazır, leğen hazır...mamalar zaten hazır edilir...sen parti için bundan sonra baycandan gelecek habere göre özelden haber ver herkese, gözü olan var kötü gözü olan var diii mi ama? elemtere fiş kem gözlere de şişhastane odasından girip, oldu da bitti maşallah, herşey çok çok iyi maşallah diye yazarız
Telde dedikodu yaptığım üye sayısı çoooook canım sen değilsin tek
hafta sonu senle tel konuşmamız geldi aklımabu ses çarşambaya kadar düzelir mi dedik ama nafile nazara geliyorum o kadar da aney okuyor üflüyor yızldızım düşük ya aledamda dedi yengeç burcu nazara çok gelirmiş
anlaşıldı, hem çenen düşük hem de yıldızın
hakikaten ya, bence öyle yap, bi dahaki tarihini yazma buradan...çete içi bilgilendirme yap o kadarbu kadarına "nazar" denir başka da bişi denmez valla. bu arada omzuna da bi mavi boncuk takıver, nazara karşı
yok yok yazmam daha kız çeteye bilgilendirme yaparım zati nlglpde ye söyle herkes duyarcanlı yayın muhabiri biliiin
he ya, bilmemmi... sen ona de, bana da o söyler hatta
kız nerede bu ameliyat mı var canlı yayına mı gitti gizli
haberim yok bebem, zira günlerdir iş hayatının dibine vurmuş haldeydim biliiin
ogülü avatarının üstünde ne yazıyo looooo okuyamadım
kız jelocan,
cahil ile sohbet etme küstürür hakkında detaylı paylaşım yapmıştım okudun mu kısssss
eş zamanlı yazmışız bebemmm
Neden anlamadın beaCahil misin desem olmicak o lafın üstüne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?