İyi ki varsınız ya seviyorum sizleri
telde bestem bi rahatlattı nlglpd bialedam hemde ne öksürük ciğerlerden geliyor ben 2.kutuya geçtim nasıl bi virüs ise ölmedi gitti .
Çok gerildim aslında herkes bana göre ayarlamıştı durumunu iznini ama of of
telde bestem bi rahatlattı nlglpd bialedam hemde ne öksürük ciğerlerden geliyor ben 2.kutuya geçtim nasıl bi virüs ise ölmedi gitti .
Bozma hemen nıyetını:)Herşey ayarlanır .
Su akar yolunu bulur.Yeterki sağlığın yerınde olsun.Canıkokom...O minicik burunu sile sile deli ettim.Daha hava atacaktım fındık burnumla.Elımde kalacak.
O kadar yani.bak geneden k.k. da tek gözle sizleyım:)
Şaka bir yana.Dur bakalım.Neylerse güzel eyler.
Tüm güzel enerjımiz ve dualarımız senınle.
Bozma hemen nıyetını:)Herşey ayarlanır .
Su akar yolunu bulur.Yeterki sağlığın yerınde olsun.Canıkokom...O minicik burunu sile sile deli ettim.Daha hava atacaktım fındık burnumla.Elımde kalacak.
O kadar yani.bak geneden k.k. da tek gözle sizleyım:)
Şaka bir yana.Dur bakalım.Neylerse güzel eyler.
Tüm güzel enerjımiz ve dualarımız senınle.
altıma kaçırdım yinedur o kadar para verdin bari 3.5.sene kullan burnu elinde kalmasın sen hep bizle ol ama bak kızdırma beni hemen arkadaşlık listemden atarım
doğrusun canım ya su akar yolunu bulur bekleyelim ne yapalım başka çare yok
Akşamdan diyeydin durumunuerken kalkardım.
Seher vakti en güzel zamanda başlardık.Geç haber verdin .Hata senın:)
Anladin sen oniiiii:)
altıma kaçırdım yinedur o kadar para verdin bari 3.5.sene kullan burnu elinde kalmasın sen hep bizle ol ama bak kızdırma beni hemen arkadaşlık listemden atarım
doğrusun canım ya su akar yolunu bulur bekleyelim ne yapalım başka çare yok
ya sen var yasüper oluyor senin seher vakti açılan böreklerin
Tek gözüm,iki gözüm,gözünün yağını,burnunun....yok yemiyemm kalsın ordaÇok geçmiş olsun Aledam ya.Herkes böyle.Bol c vitamini,limonlar,portakallar,greyfurtlar doping yapın hep.Ballı limonlu ılık su da iyi ediyor insanı.
ya sen var yasüper oluyor senin seher vakti açılan böreklerin
Banabıkın uleeen şifreli mifreli konuşmayın.Bir gizem seziorum bu yorumdaher an kötü içerik olabilir bu yazı.
Ogüleee hoşgelmişsennnapptın loo çevire çevire bittimi ansiklopedi bknz:şifre
tünaydın güzellerim, geyik almış başını gitmiş..ne yazık ki çok kalamam ama bi ses vereyim dedim..
jelesecanım, güzel arkadaşım...senden daha mı önemli bizim işlerimizi organize etmemiz ? sen onları düşünüp de üzülme, biz sana göre yine ayarlarız merak etme sen.. yeter ki iyi ol. Önce bi iyileş, sonra partiiiii
aledaxım, sana da geçmiş olsun, burnuna "nazik" davran emi
nldglp'im canım sarı şekerim, özledim seni çoook...aklıma ne kadar çok gelsen de elim telefona o kadar gidememekte yoğunluktan dolayı...kalbim seninle
sorma canımmm, bitti
bi ara enişteye brif vereyim, hiçç kendini yorup okumaya kalkmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?