Merhaba Naime:) Hakkınızda hayırlısı olsun.Sizin yanlış hatırlamıyorsam Göztepe araştırma da olacaktı di mi ameliyatınız? Ben de sizden rica etsem doktorunuzun ismini.Çünkü çok yakın bir arkadaşım da meme dikleştirme operasyonu olmak istiyor.Acaba yaşadığınız süreci ve prosedürü anlatabilirmisiniz? NE kadar ücret ödeyeceksiniz.Bir de arkadaşımın göğüsü çok büyük değil ama çok sarkıkBilgi verirseniz çok mutlu olurum.
Bana gelince meme küçültme ve karın germe ameliyatına girdiğimde 87-88 kilolardaydım.Şuan 71 kiloyum.Kilolarımı ameliyattan sonra yavaş yavaş uzun aylara yayarak verdim.Boyum 1.67 Sütyen ölçüm de 85B Gerçi kilo verdikten sonra sırt kısmımda küçüldüğünden 80B bile olacak sanırım.Şuana kadar aldığım sütyen bedeni 85B idi. YAni resimlerimdeki beden ölçüm.5 kilo daha vermek istiyorum.Bakalım inşallah başarılı olurum.B cup, meme boyutu için bence en ideali diyebilirim.
Bilgiler için teşekkürler, resimde 36 beden gözüküyorsunuz. normaldede görüntü olarak bu kadar inceldinizmi..
Doğru hatırladınız göztepede olucam, dr. adıyok. her seferinde başka bir dr. vardı,kimisi karar verdi kimisi ameliyat sonucumu aldı, diyeride gün verdi, yani özelin lüksünü aramayın.. Hatta ameliyatla ilgili hiç bir bilgi bile verilmedi sadece ilk doktor T şeklinde olcak demişti.Bende sizlerden tüm bilgileri topluyorum. ameliyat safhasına kadar herşeyi öğrendim..sizlerden saolun... benim çok büyük sarkık ve orantısız diyeriyle. bu yüzdende ölçtü biçti,, raporlu ameliyat kağıdı hazırlayın dedi hemşireye.. benim hiç konuşmam gerekmedi.. Arkadaşınız belki ücretli yaptırır ,tabi yaparlarsa, ama dışarıya göre muhakak ucuz olur..Eyer giderse sonucu banada bildiirmisniz..
Keyifler nasil güzel topigin güzel hatunlari
KArbonatlı su yap ve bu hafta bol bol gargara yap bununla.Bir de bol limonlu su iç.
üstüne yatarım sanmadoktora beni kesmeyi hemde benim yanımda sana soracağım adam resmen yapmasak mı ameliyatı dedi uyuz
Aaaaaa ben bunu yeni gördüm atlamışımuleeeeen seni var ya oturduğun semte gelip reklam etmeyen jelesec olmasın sen ki doktorumla beni baş başa bile bırakmadın adama karnımızı bile göstermedik kıskanç beste karnım dahan da güzel olacak diye doktoru doldurdun bana karşı
Kız JElesek gene dört ayak üstüne düştün balam900.sayfa şerefine bi tanga don benden.Hatta hani doktorun ölçü alacağı tanga Kız ben sana 3XL don alayımda dikiş hizan göbek deliğinin yakınında olsun
Arkadaşım, ameliyat olacakların her birine yazalım bu karbonatlı suyu, gripten kansere kadar herkes iyileşiyor.. bedendeki asidi dışarı atıp, oksijenlerin hücreye girmesini sağlıyor,hücreler oksijenleşince kendine geliyor. ve hızla tedavi oluyor beden . sabah akşam birir çay kaşığı karbonatı, suya atıp karıştırıp için.. hi bir zararı yok, bardak sayısını 3-4-5 bile çıkarabilirsiniz, beden hızla kendine gelir.. facebook Kemal Milar sayfasını inceleyin..Ayrıca, Dr.Ayşegül Çoruhlu , Dr. Ayşegül Çoruhlu ile Alkali Yaşam | Diyet Beslenme Anti-Aging | Asit Alkali Dengesini Koruyarak Toksinlerden Arinma ve Kilo Verme Rehberi kitabınıda muhakak okunması tavsiye olunur..Tabi ameliyat olanlarda hızla iyileşyor..
günaydın arkadaşlar,hayırlı cumalar herkese.
jeselen sonuçlar iyi çıkmış ameliyat kesinleşmiş. dualarımız seninle canım,Allah yar ve yardımcın olsun
geçmiş olsun canım,çabucak iyileş inşallah. anlamadığım birşey nereni gerdirdin sen genç kız gibi hatunsun maşallahgerdirmeye ihtiyacın varmıydı anlamadım valla
günaydın herkese,
hayırlı cumalar
jelesekim, kısss akşam senin heyecanından sevincinden içim içime sığmadı lennn....arayamadım (malum sebeplerden) ammmaa ve lakin kalbim senin için pıt pıt attı bebem....haftaya c.tesi, yüzyılın partisi
iş yine çoook yoğun, yazmak geyiklemek, boynuzları dallandırıp budaklandırmak istesem de, işlere geri dönüyorum kuşlarım....
hepiciiinizi muckluyorum, topiği ben koyverdim, siz koyvermeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?