Günaydın millet
Kartopum saol canım amin diyorum mail ile geldi sonuçlar gittiğimde bakar artık doktor
seninde tanıdığın biri girdi ameliyata nlglpde göndermiş ameliyata aradı .dakika önce
sağlıkla atlatsın hemen düzelsin inşallah
Arkadaslar Jelesec in tahlil sonuclari cikti.Cok sukur hepsi temiz:) Doktorumuzla gorusmeye gitti.Suanda cok mutluyuz.Hersey normal.Ameliyata okey verdi doktor.Hayirlisi olsun guzel kardesimize insallah:)
Postit cim vallahi bentoprak dahil hepimiz hapur kupur yidik
Merhabalar, darısı başıma diyeceğim.. 3 hazirana gün sayıyorum..
senin resimlerini gördüm işte bu dedim..benim sütyen cub;80 nin DD si..boy154 cm 64 kiloyum. ama hayalimdeki beden seninkisi tabiki diyetede başladım.. en azından daha küçük bir bedenim olcak ameliyata kadar..
Sana sorumsa, boyun , kilon ve cub bedinin kaç..
en azından göğüs büyüklüğünü anlayıp.. ben bu beden istiyorum diye tutturayım.. sevgiler..
Ohan da sen mi bi şey yemedin
Arkadaslar suan yanindayiz Jelesec,ben ve beste.Ayaga kaldirdilar bentopragi.Hersey yolunda.Jelesek e antreman oldubentopragimiz gesgergin memorial koridorunda cirit atiyor:) pastalar turtalar caylar kahveler girla...
:)) canını çektirmeyin bntoprağın!.
Çok geçmiş olsun bentoprak
Hıhı bensenden bişey kalmadı kırıntı topladım anca
Kokumu almış burda :)))))
Arkadaslar Jelesec in tahlil sonuclari cikti.Cok sukur hepsi temiz:) Doktorumuzla gorusmeye gitti.Suanda cok mutluyuz.Hersey normal.Ameliyata okey verdi doktor.Hayirlisi olsun guzel kardesimize insallah:)
Hayret nerdesin kız bende dedim bu şîmdi girmîş bana saydırıyordur
Aaaaaa ben bunu yeni gördüm atlamışımuleeeeen seni var ya oturduğun semte gelip reklam etmeyen jelesec olmasın sen ki doktorumla beni baş başa bile bırakmadın adama karnımızı bile göstermedik kıskanç beste karnım dahan da güzel olacak diye doktoru doldurdun bana karşı
Sen de olmasan bizim çetenin olaylarını k.k. duyamayacakcanlı yayın muhabirim seviyom seni
Sahimi? seviyonmu beni
2.doktorum da onay verince rahatladım birazdualarınız bana bol olsun bak zor ameliyat :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?