Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Merhabalar, darısı başıma diyeceğim.. 3 hazirana gün sayıyorum..

senin resimlerini gördüm işte bu dedim..benim sütyen cub;80 nin DD si..boy154 cm 64 kiloyum. ama hayalimdeki beden seninkisi tabiki diyetede başladım.. en azından daha küçük bir bedenim olcak ameliyata kadar..
Sana sorumsa, boyun , kilon ve cub bedinin kaç..
en azından göğüs büyüklüğünü anlayıp.. ben bu beden istiyorum diye tutturayım.. sevgiler..

BENTOPRAK, canım şimdiden geçmiş olsun. Haberlerini aldım, topikten meleklerimiz seninle, ben de dualarımı gönderiyorum. Umarım her şey istediğin gibi olur. Biran önce toparlayıp aramıza katıl

Arkadaslar suan yanindayiz Jelesec,ben ve beste.Ayaga kaldirdilar bentopragi.Hersey yolunda.Jelesek e antreman oldu bentopragimiz gesgergin memorial koridorunda cirit atiyor:) pastalar turtalar caylar kahveler girla...

Arkadaslar Jelesec in tahlil sonuclari cikti.Cok sukur hepsi temiz:) Doktorumuzla gorusmeye gitti.Suanda cok mutluyuz.Hersey normal.Ameliyata okey verdi doktor.Hayirlisi olsun guzel kardesimize insallah:)

Arkadaslar Jelesec in tahlil sonuclari cikti.Cok sukur hepsi temiz:) Doktorumuzla gorusmeye gitti.Suanda cok mutluyuz.Hersey normal.Ameliyata okey verdi doktor.Hayirlisi olsun guzel kardesimize insallah:)

Merhabalar, darısı başıma diyeceğim.. 3 hazirana gün sayıyorum..

senin resimlerini gördüm işte bu dedim..benim sütyen cub;80 nin DD si..boy154 cm 64 kiloyum. ama hayalimdeki beden seninkisi tabiki diyetede başladım.. en azından daha küçük bir bedenim olcak ameliyata kadar..
Sana sorumsa, boyun , kilon ve cub bedinin kaç..
en azından göğüs büyüklüğünü anlayıp.. ben bu beden istiyorum diye tutturayım.. sevgiler..

Merhaba Naime:) Hakkınızda hayırlısı olsun.Sizin yanlış hatırlamıyorsam Göztepe araştırma da olacaktı di mi ameliyatınız? Ben de sizden rica etsem doktorunuzun ismini.Çünkü çok yakın bir arkadaşım da meme dikleştirme operasyonu olmak istiyor.Acaba yaşadığınız süreci ve prosedürü anlatabilirmisiniz? NE kadar ücret ödeyeceksiniz.Bir de arkadaşımın göğüsü çok büyük değil ama çok sarkık Bilgi verirseniz çok mutlu olurum.

Bana gelince meme küçültme ve karın germe ameliyatına girdiğimde 87-88 kilolardaydım.Şuan 71 kiloyum.Kilolarımı ameliyattan sonra yavaş yavaş uzun aylara yayarak verdim.Boyum 1.67 Sütyen ölçüm de 85B Gerçi kilo verdikten sonra sırt kısmımda küçüldüğünden 80B bile olacak sanırım.Şuana kadar aldığım sütyen bedeni 85B idi. YAni resimlerimdeki beden ölçüm.5 kilo daha vermek istiyorum.Bakalım inşallah başarılı olurum. B cup, meme boyutu için bence en ideali diyebilirim.

Arkadaslar suan yanindayiz Jelesec,ben ve beste.Ayaga kaldirdilar bentopragi.Hersey yolunda.Jelesek e antreman oldu bentopragimiz gesgergin memorial koridorunda cirit atiyor:) pastalar turtalar caylar kahveler girla...

arkadaş maşallah çok iyi idi ben biraz hastane ortamında gerildim :18:yaklaştıkça heyecan korku tırsma ağır basıyor bende

:)) canını çektirmeyin bntoprağın!.
Çok geçmiş olsun bentoprak

iyi ki uzaklardasın bu nlglpde de adamı şişko eder

Hıhı ben senden bişey kalmadı kırıntı topladım anca

ahahahahah tırtıklamak mı anam ne iştahlı daldın öyle diyetimi de bozdurdun bana beleş yemek hemde develide kaçmaz dedik Allah ne verdiyse yedik kesene bereket bestem Allah daha çok versin

Sen de olmasan bizim çetenin olaylarını k.k. duyamayacak canlı yayın muhabirim seviyom seni

2.doktorum da onay verince rahatladım biraz dualarınız bana bol olsun bak zor ameliyat :18:

Hayret nerdesin kız bende dedim bu şîmdi girmîş bana saydırıyordur

Aaaaaa ben bunu yeni gördüm atlamışım uleeeeen seni var ya oturduğun semte gelip reklam etmeyen jelesec olmasın sen ki doktorumla beni baş başa bile bırakmadın adama karnımızı bile göstermedik kıskanç beste karnım dahan da güzel olacak diye doktoru doldurdun bana karşı

Kız JElesek gene dört ayak üstüne düştün balam 900.sayfa şerefine bi tanga don benden.Hatta hani doktorun ölçü alacağı tanga Kız ben sana 3XL don alayımda dikiş hizan göbek deliğinin yakınında olsun

Bugün çifte mutluluk yaşadık.Olmazmı, tabii ki dualarımız seninle olup,kalplerimiz senin için atacak o gün mikserlenkim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…