Gerilsin karinlar, bahar geldi herkes de bir telas. Bu da kk'ya ozel bahar temizligi yontemi. Tugba simdiden geecmis olsun. Jelesec de gerdiriyor, sira bana geliyor. Tecrubeleriniz dogrultusunda sizi takiben ben de gerilecegim
Günaydın güzeller
Jelesec Allah kurtarsın bacım ( tespih çeken smiley )
Ellerinize saglık,mutlaka deneyecegim
Forumda her kategoride tariflerin verilip yarışıldıgı bir konu var..Burada begendigimiz,istedigimiz,hoşumuza giden tarifleri yapıp,resimleyip paylaşıyoruz.Sonra yarışma oluyor,oylama yapılıyor..Sizinde katılmanızı isterizEminim güzel şeyler paylaşırsınız sizde..
http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim-f1213/
Hepinize merhaba yokluğumuzda çalgı çengi devam etmiş ne güzel
Nldgldfaşkım seni seviyom neşen hep daim olsun
Aledam10.numara 5 yıldızsın yazım diline hayranım
Kartopumtariflerinle ağzımızı ballandırdın iyi ki varsın iyi ki bizim arkadaşımızsın
Linakface arkadaşım mahpusta dertleştik hakkını helal et
Ogltkncanım ciğerim seni seviyorum
ismini burada paylaşmadığım diğer saz ekibi selam hepinize :))))
Hoş geldin jelesec.... baya dinlenmissindir icerde.... artik kim tutar seni
Ayceyim kusura bakma geç cevap yazıyorum mahpus damlarında idim
hemde ne bahar temizliği herkes bi yerini gerdiriyor küçültüyor büyütüyorbenim gerilme partime nemutlubana ile davetlisin numutlumun haberi var seninde ola ben sana gün gün ay ay tecrübe ettiririm sen merak etme canım
Kartopumtariflerinle ağzımızı ballandırdın iyi ki varsın iyi ki bizim arkadaşımızsın
merhaba arzum 77 ,davetin için çok teşekkür ederim ama ben bu tarifleri internetten bulup arkadaşlarla paylaşışorum ve bir çoğunuda vakit yokluğundan yapamıyorum. zaten kendime ait olmayan bir tarifi burada kendim yapıyormuş gibi göstermem etik olmaz sanırım.mesela haylayflı pastayı nldgpl yapıyormuş ve burada bizimle paylaştı.bende evde denedim ve çok güzel oldu. şimdi o tarifle yarışmaya katılsam ne derece doğru olur? o tarifle yarışmaya katılacak biri varsa bence o nldglp dir. davetin için tekrar teşekkür ederim ,yarışmayı da sizler gibi güzel yemekler yapan arkadaşlara bırakmanın daha doğru olacağı düşüncesindeyim.
Kuzum hoş geldinne kusuru tatlım benim.. Okudum burda mahpuslarda diye de hiç konduramadım, yorum bile yazmadım ne oldu ne bitti konuya biraz uzak kaldığım için. Geçmişler olsun, bir daha gitme bir yerlere herkes biliyor sensiz tadı yok forumun İçerdeyken gelemedik ziyaretine belkim hastaneye geliriz ne zaman nerede olacak ameliyatın? Benim sonbahar sonrasına kaldı gibi. Daha erken olursam bil ki seni kıskandığımdan Öpücükledim seni kendine çok iyi bak
Kurtardım çıktım içeriden ama ben girerim yine severim oraları
şartlı tahliye olmuşum önceki cezamdan bu ceza katlamalı oldu...tespih çeken smiley çok güldürdü beni çok
Yazını görünce şaşırdım bizim geyik başlığında :44: hemde konuya hakim bi şekildedemek takipçimiz idin sevindim
bekleriz herzaman keyifli samimi paylaşımı bol olan bi başlık
Lına nıye yandan göz edıyorsun
:)) Bende bir estetik sever olaraktan arada göz atıyorum canım bu konuya.. Konuya dahil olacağım bir konu olursa katılırım tabi
Ayceyy her zaman bekleriz.Bence de gitmesin bir yerlere.Yokluğu gerçekten aranan bir arkadaş.Hani varlığı yokluğu anlaşılmayanlardan değil yani
Bizim topik eğlencelidir çaylar,kahveler,tatlılar,şarkılar,türküler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?