Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Gerilsin karinlar, bahar geldi herkes de bir telas. Bu da kk'ya ozel bahar temizligi yontemi. Tugba simdiden geecmis olsun. Jelesec de gerdiriyor, sira bana geliyor. Tecrubeleriniz dogrultusunda sizi takiben ben de gerilecegim

Ayceyim kusura bakma geç cevap yazıyorum mahpus damlarında idim

hemde ne bahar temizliği herkes bi yerini gerdiriyor küçültüyor büyütüyor benim gerilme partime nemutlubana ile davetlisin numutlumun haberi var seninde ola ben sana gün gün ay ay tecrübe ettiririm sen merak etme canım

Günaydın güzeller

Jelesec Allah kurtarsın bacım ( tespih çeken smiley )

Kurtardım çıktım içeriden ama ben girerim yine severim oraları

şartlı tahliye olmuşum önceki cezamdan bu ceza katlamalı oldu...tespih çeken smiley çok güldürdü beni çok

Son düzenleme:

Yazını görünce şaşırdım bizim geyik başlığında :44: hemde konuya hakim bi şekilde demek takipçimiz idin sevindim

bekleriz herzaman keyifli samimi paylaşımı bol olan bi başlık

Hepinize merhaba yokluğumuzda çalgı çengi devam etmiş ne güzel

Nldgldf aşkım seni seviyom neşen hep daim olsun

Aledam 10.numara 5 yıldızsın yazım diline hayranım

Kartopum tariflerinle ağzımızı ballandırdın iyi ki varsın iyi ki bizim arkadaşımızsın

Linak face arkadaşım mahpusta dertleştik hakkını helal et

Ogltkn canım ciğerim seni seviyorum

ismini burada paylaşmadığım diğer saz ekibi selam hepinize :))))

Son düzenleme:

Canım ne demek. Mapustan ciksan da ben hem orda hem burda her daim hazirim. İhtiyaç anında hazirdayim

Hoş geldin jelesec.... baya dinlenmissindir icerde.... artik kim tutar seni

hoşbulduk canım ya yok aslında çok yorgunum ameliyata hazırlık iş güç tamamlıyorum

hayatım k.k.dan ibaret değil hep sanal alem olmaz gerçek dünya küser sonra

hadin sonra görüşürüz gııııı sarı şeker şakılar süperdi sagol

Son düzenleme:
Amanın Panterimi lopezimi unuttum çamaşır terlik dolma falan getirmişlerdi mahpusta

seviyorum sizleri kızlar

Kuzum hoş geldin ne kusuru tatlım benim.. Okudum burda mahpuslarda diye de hiç konduramadım, yorum bile yazmadım ne oldu ne bitti konuya biraz uzak kaldığım için. Geçmişler olsun, bir daha gitme bir yerlere herkes biliyor sensiz tadı yok forumun İçerdeyken gelemedik ziyaretine belkim hastaneye geliriz ne zaman nerede olacak ameliyatın? Benim sonbahar sonrasına kaldı gibi. Daha erken olursam bil ki seni kıskandığımdan Öpücükledim seni kendine çok iyi bak

Hoşlar geldin Sefalar getirdin..CANCAĞAZIM...

Tatlım ince düşüncen için teşekkür ederim

Ah benim canım mikserlenkim hepimizin mutluluğu daim olsun Sizlere olan hasretimi kendimi şarkılara ve duvar yazılarına vererek gidermeye çalıştım.Aman bacım tut ağzını.Konuştuğumuz gibi artık Bak takipciler de bizsiz mahrum kalmasınlar.

Ayceyy her zaman bekleriz.Bence de gitmesin bir yerlere.Yokluğu gerçekten aranan bir arkadaş.Hani varlığı yokluğu anlaşılmayanlardan değil yani

Bizim topik eğlencelidir çaylar,kahveler,tatlılar,şarkılar,türküler....

Yazını görünce şaşırdım bizim geyik başlığında :44: hemde konuya hakim bi şekilde demek takipçimiz idin sevindim

bekleriz herzaman keyifli samimi paylaşımı bol olan bi başlık

:)) Bende bir estetik sever olaraktan arada göz atıyorum canım bu konuya.. Konuya dahil olacağım bir konu olursa katılırım tabi

Kızlar hepinize güzel hafta sonları.Hava çok güzel çıkın çıkın dolaşın.Bu güzel havada boğaz manzarası kaçmaz diye düşünerek uçuyorum hepinizi öptümm

Yorum yazmasam illa bir girip göz atıyorum hiç merak etme elim işte gözüm burada anlayacağın Eğlencenizi Allah bozmasın kıskananlar kıskanmasın dahil olsun eğlencenize Hayat paylaşınca güzel dimi ama Haydi öptüm iyi bir hafta sonu olsun herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…