Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Göz atan sen ol bebeğim iyi göz atandan zarar gelmez :21: katılıyorum sana hayat paylaşınca güzel :23:

Demek 13 Nisan süpermiş az kalmış canım ya :)) Güle güle gir güle güle çık ameliyattan inşallah :16: 5 çayı diyorsun da davet etmedin ki, elime bir demet çiçek alıp geleyim :27: Halbuki ben kahveye bilem razıydım (ama nescafe olacak türk kahvesi deel) :118:

Ayceyim kusura bakma geç cevap yazıyorum mahpus damlarında idim :9:

hemde ne bahar temizliği herkes bi yerini gerdiriyor küçültüyor büyütüyor :34: benim gerilme partime nemutlubana ile davetlisin numutlumun haberi var seninde ola :24: ben sana gün gün ay ay tecrübe ettiririm sen merak etme canım:16:

hoş bulduk canım ciğerim :16: sorma hem seviyorlar hem dövüyorlar k.k.da böyle işine gelirse diyorlar :9: yok demi bensiz buraların tadı :1: içeride ziyaret cim bol idi sağolsunlar :23:sen gerilme 5.çayına gel elletecektin memelerini sözün var :30:Nisan 13. Memorial ataşehir bebeğim :34: bende çok öpücüklüyorum
:54:

Pazartesi hazırlan bomba gibi geyiğe devam :32: hoşlar buldun CANCAĞAZIM :48:

Demek 13 Nisan süpermiş az kalmış canım ya :)) Güle güle gir güle güle çık ameliyattan inşallah :16: 5 çayı diyorsun da davet etmedin ki, elime bir demet çiçek alıp geleyim :27: Halbuki ben kahveye bilem razıydım (ama nescafe olacak türk kahvesi deel) :118:

Ayceyim seni davet ettiğim kadar kimseyi davet etmemişim:23: çaya kahveye yemeğe :32:hepsi uyar seviyorum seni:16:

Yasakmış bebem :34: bilmeden bende yapmıştım mune sagolsun düzeltti :31:

bende künefe ile oy verdiğin tatlı arasında kaldım :23:

ne diye önceden demiyon bacım, yicez yine banı:18:

Günaydın bizim saz ekibinin KEZban üyesi :16:

hahahahah severim ey özgürlük şarkısını:1:

bende severim..sen bana kezban derken bişimi ima ediyon bacım:19:

ne o ban man:1:

ne diye önceden demiyon bacım, yicez yine banı:18:

bende severim..sen bana kezban derken bişimi ima ediyon bacım:19:

ne o ban man:1:

Sen 2.ban daha yersen atılıyon demi :1:onun için uğraşıyorum :1:

hafta sonu o kadar yoğun olmasaydın tel ile konuşabilir yasakmış haberin ola derdim:51:

Son düzenleme:
Kız kime nereye kullandın sen oyunu ogülü :44:yok oyun o tatlıda

şimdi baktım bi kez daha, "siz bu ankette oyunuzu kullanmışsınız" diye yazı çıkıyor bebem. kullandım yaw, kullanıp da geldim yazdım buraya. sistem belki daha güncellememiştir oyverenlerin ismini:44:

Sen 2.ban daha yersen atılıyon demi :1:onun için uğraşıyorum :1:

hafta sonu o kadar yoğun olmasaydın tel ile konuşabilir yasakmış haberin ola derdim:51:

ne biliiim hacı, durumum nedir, kritik eşiğin neresindeyim inan onu bile bilmiyorum:26: ben geyikteyim, eğleniyorum:52:

şimdi baktım bi kez daha, "siz bu ankette oyunuzu kullanmışsınız" diye yazı çıkıyor bebem. kullandım yaw, kullanıp da geldim yazdım buraya. sistem belki daha güncellememiştir oyverenlerin ismini:44:

hahhahah yaşlı yanlış tatlıya mı oyu verdin acep :9:

o vakit cem yılmaz'ın da bi misyonu yok mu:44: hayatın en keyifli misyonu bende bebem:32:

hem nerden çıktı şimdi bu misyon falan:44:

patlatmışsın yine espiriyi yardırdın beni(aledaxsdan çaldım ) oğlum dediydi:ssz:

ben şimdi kaçıyorum kahve ve gazete keyfi yapacağım elleşmeyin

Son düzenleme:
Back