Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Hamuru için:

•Yarım paket oda sıcaklığında yumuşamış margarin
•1 çay bardağı sıvı yağ
•1 çay bardağı toz şeker
•1 küçük paket kakao
•1 yumurta (oda sıcaklığında olmasa da olur)
•1 paket vanilya
•1 paket kabartma tozu
•Aldığı kadar un
İçi için:

•2 su bardağı hindistan cevizi
•1 yumurtanın akı
•1 su bardağı pudra şekeri
Şerbeti için:

•1 buçuk su bardağı süt
•1 bucuk su bardağı şeker
Süslemek için:

•1 paket (80 gr) beyaz çikolata

Hamuru için bütün malzemeleri yoğurun, kulak memesi kıvamında bi hamur olsun. Hamuru ceviz büyüklüğünde parçalara ayırın, ben bu ölçülerden 26 tane çıkarttım.
İç malzemesini de yoğurup 26 parçaya ayırıp yuvarlayın. Sonra hamurların içini oyup, top şeklindeki hindistan cevizini yerleştirip hamuru kapatın. Önceden ısıtılmış fırında 35 dakika pişirin. (Ben tepsiye yağlı kağıt serdim isterseniz tepsiyi sıvı yağ ile yağlayabilirsiniz de)
şerbeti için, bi kapta sütün içine şekeri koyun, şeker eriyene kadar kaşıkla karıştırın. Ama süt soğuk olsun. Kurabiyeler fırından çıkınca hemen soğuk şerbetin içine atın, 1 dakika sonra çıkartın yumuşasın, şerbeti çeksin. Ben üzerine beyaz çikolata erittim siz farklı şekilde de süsleyebilirsiniz, afiyet olsun…

Ellerinize saglık,mutlaka deneyecegim :56:

Forumda her kategoride tariflerin verilip yarışıldıgı bir konu var..Burada begendigimiz,istedigimiz,hoşumuza giden tarifleri yapıp,resimleyip paylaşıyoruz.Sonra yarışma oluyor,oylama yapılıyor..Sizinde katılmanızı isteriz :29: Eminim güzel şeyler paylaşırsınız sizde..
http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim-f1213/ :34:

Ellerinize saglık,mutlaka deneyecegim :56:

Forumda her kategoride tariflerin verilip yarışıldıgı bir konu var..Burada begendigimiz,istedigimiz,hoşumuza giden tarifleri yapıp,resimleyip paylaşıyoruz.Sonra yarışma oluyor,oylama yapılıyor..Sizinde katılmanızı isteriz :29: Eminim güzel şeyler paylaşırsınız sizde..
http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim-f1213/ :34:

Aledax,Kartopu ve ben de halley,haylayf ve haylef li tariflerimizle katılabiliriz o zaman:21:

ama ama rejimdeyim ben herşeyi yiyesim var zaten yapılır mı bu bana... yok jelesec sölemedi. maksat daha hafif (!) yemek olsun :D

ama ama rejimdeyim ben herşeyi yiyesim var zaten yapılır mı bu bana... yok jelesec sölemedi. maksat daha hafif (!) yemek olsun :D

Lem neresi hafif :37: mideye oturdumu kalpten götürür insanı:56: Sen şimdi bana mı imalarda bulunuyorsun? Vallahi atarım seni arkadaşlıktan:20: hem sen bakiim halley,haylayf,haylef li tatlıları ezbere bilionmu? Bilmiyosan bittin sen:51: Benimle arkadaş olmanın ''ALTIN KURALI'' bu ona göre :23:

babababababa mikserlenk nerdesin bacum? Çabuk her dediğimi BEĞEN.Aklını alırım senin:47: ''ALTIN KURAL'' ihlali görüyorum burda:47: Hiç acımam seni de atarım arkadaşlıktan :113:

babababababa mikserlenk nerdesin bacum? Çabuk her dediğimi BEĞEN.Aklını alırım senin:47: ''ALTIN KURAL'' ihlali görüyorum burda:47: Hiç acımam seni de atarım arkadaşlıktan :113:

Lem neresi hafif :37: mideye oturdumu kalpten götürür insanı:56: Sen şimdi bana mı imalarda bulunuyorsun? Vallahi atarım seni arkadaşlıktan:20: hem sen bakiim halley,haylayf,haylef li tatlıları ezbere bilionmu? Bilmiyosan bittin sen:51: Benimle arkadaş olmanın ''ALTIN KURALI'' bu ona göre :23:

Abowww:53: nooldu bana böyle Milleti kırdım geçirdim vallaha :30: Çekilin uleyyyyyn hart hurt garç gurç

Aledax,Kartopu ve ben de halley,haylayf ve haylef li tariflerimizle katılabiliriz o zaman:21:

Ndlglpem bende gün yüzü görmemiş

Duvağı açılmamış tarıfler var.

OOOO sen ne sanıyosun bacını.Bir gün çayda ağırlayayımda sizi marifetlerimi göstereyım.Eski sofra kuruculardan kım kaldı:)

Şimdilerde inceyiz inceleceğiz.Ayaklarındayızya.Unuttuk.Unutmadıkda üstünü örttük.

Yukardakı yumurtalı kısırın babasını biliirm.

Jelesec gerilsinde yaparız hepsini.Hastane odasında ziyan etmem ben spesiyallerimi:)

$579241_499819390080426_1442975784_n.jpg Bakın neler varmış neler:51:

yok valla niyetim çok iyiydi benim.... kötü bişi demedim ima etmedim.... affet apppplaaaaa.... ya o tairifleri kilo verince ezberlesem olur muuuu... malum ezberleyince beynime üşüşür onlar yappayım diye yazık değil mi bi kilo vercez diye çatlattım göbeciimi... (gerçi doktorcuuumm düzeltir çatlaklarımı o ayrı :D)

Ndlglpem bende gün yüzü görmemiş

Duvağı açılmamış tarıfler var.

OOOO sen ne sanıyosun bacını.Bir gün çayda ağırlayayımda sizi marifetlerimi göstereyım.Eski sofra kuruculardan kım kaldı:)

Şimdilerde inceyiz inceleceğiz.Ayaklarındayızya.Unuttuk.Unutmadıkda üstünü örttük.

Yukardakı yumurtalı kısırın babasını biliirm.

Jelesec gerilsinde yaparız hepsini.Hastane odasında ziyan etmem ben spesiyallerimi:)

Yumurtalı kısır ın babası kim loo:44: vallahi şifrelerin içinde beynim sulandı garikin:50: Ohooo hastane masanın kralını dedesinin 7 göbek ötesini görecek inşallah:32:

Yumurtalı kısır ın babası kim loo:44: vallahi şifrelerin içinde beynim sulandı garikin:50: Ohooo hastane masanın kralını dedesinin 7 göbek ötesini görecek inşallah:32:

Bak bunu bile yanlış anlamışım.Sen demişsin spesyalleri hastane odasına harcatmam ben anlamışım ohoo hastane senin yaptıklarınla kralını görecek:37: Tam ezogelin çorba yapmışım ortalığı.Neyse bebeğim biz birbirimizi anlarız nasıl olsa:34: Bu arada ben de Four Seasons otelde 15 gün eğitime katılmıştım davet yemekleri ile ilgili.İçimde ne cevherler var bilemezsin:23:

yok valla niyetim çok iyiydi benim.... kötü bişi demedim ima etmedim.... affet apppplaaaaa.... ya o tairifleri kilo verince ezberlesem olur muuuu... malum ezberleyince beynime üşüşür onlar yappayım diye yazık değil mi bi kilo vercez diye çatlattım göbeciimi... (gerçi doktorcuuumm düzeltir çatlaklarımı o ayrı :D)

Bi daa olmasın:20:.Hadi yemeğini yapmaya naş naş:56:

YAzar yazmaz 3 ziyaretci.Biraz önce kavak yelleri esiyordu burda.Ben diyorum size dayanılmaz, karşı konulmaz,bağımlılık yapan topik burası:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Elemtere fişş,kem gözlere ŞİŞŞ:27:

Back