Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

kızlar benim oğlan fırsat verirse yapar hastaneye getiririm bundanda doya doya yeriz hep birlikte. zaten haylayflıdan yapacağım gelirken,arada birde bunu yaparım inşallah. ogüne kadar diyete devam. nldglp sende sakın geçme tatlıcıların önünden, ameliyat gününe sakla istahını :56:

ohhh yaşasınnn ağzım sulandı şimdiden:21: Hastanede odada buzdolabı var zaten.Çıkarır çıkarır yeriz jelek karşımızda leğene böğürürken:52:

Herkeslere Günaydın.,,

Öncelıkle içerdeki kader mahkumlarına günaydın:)

Canlarım ciğerlerim.Dilber ayın kader mahkumları programından yer kaptım kendime.Parmaklıkların ardından size dilber bacıdan türküler yollayacağım.Tv karşısında bekleyin.

Leeee lleee diye başlayan uzun havadan sonraki acıklı türkü size gelsin.

Yada siz gelın ..Off çok sıkıcı sizsiz buralar.

KartopuCUĞUM akşam ani bir kararla hayleflı pasta tarıfnı denedim.Şahane oldu.Bayıla bayıla yedik.Oğlan sordu tarıfı kımden aldın.Arkadaşımdan dedim.Adı ne dedi.Kartopu dedim.Güldük:teşekkurler canım.kOLAY VE ÇOK BEREKETLI.borcamı yarısı duruyor.

Nldglpem yazılarını okudum.Neşen bol olsun.Tatlı kadın.

En tatlısı jelesec tabısıde.

Ogltkem bugun senı görme umuduyla açmıştım oysa burayı.

neyse öpücükledim.Seviyorum sizi.

Herkeslere Günaydın.,,

Canlarım ciğerlerim.Dilber ayın kader mahkumları programından yer kaptım kendime.Parmaklıkların ardından size dilber bacıdan türküler yollayacağım.Tv karşısında bekleyin.

KartopuCUĞUM akşam ani bir kararla hayleflı pasta tarıfnı denedim.Şahane oldu.Bayıla bayıla yedik.Oğlan sordu tarıfı kımden aldın.Arkadaşımdan dedim.Adı ne dedi.Kartopu dedim.Güldük:teşekkurler canım.kOLAY VE ÇOK BEREKETLI.borcamı yarısı duruyor.

Aledax cım biz her zaman ve her şartta neşeliyiz.Mapus günlerimizde aslında daha da çok eğleniyoruz desem yeridir:23: Bu sabah hatta gülmekten jelek şırrrr ...anladın sen onu:23: Ogüle bunları okur da dururmu? hemen o da aradı neye güldünüz diye.Dedim neye değil, her şeye :60: Anlatınca o da bir an sesi gitti.Dedim ogüle noldun? dedi düştüm arkaüstü gülmekten.Dedim kalk bacı.Dedi .....dedi de dedi,dedi de dedi.... Biz böyleyiz fındık güzel burun. Hayatı bu topikde pek de ti ye almayan,kendisi ile bile dalga geçebilen hayatla barışık tipleriz. Neşeliyiz ve şen iz:118::129: yupiiiii:32:

Herkeslere Günaydın.,,

aledax canım şimdi yanlış bir anlaşılma olmasın :1: HAYLAYF BÜSKÜVİ kullanıp pasta tarif nldglp in. pastada HALLEY 10lu dan kullandınsa tarif benim. ama HAYLEFLİ BÜSKÜVİ kullandınsa tarif senin tarifin. çünkü ben HAYLEFLİ BÜSKÜVİ ne bilmiyorum. :52:

şaka bir yana tarfini ana sponsoru nldglp canım. hep beraber ona teşekkür ediyoruz tarif için :46::46::46::46::46::46:

Herkeslere Günaydın.,,

Aledax loo bu jelek herkesten bi şey beklio sen ne getircen? açmış bana ''kartopum 2 çeşit getirio ,bir elmalıylamı kandıracan beni''dedim bak keleğim ben öyle yapmiim lidıl lidil in dı midil :52::52::52::52::60::60::60::60: hadi seyredinde anlayın beni şimdi gözümden resmen yaş geldi:60:

Cem Yılmaz 2013 - Everything Little Little Into The Middle - BookTubeMotionVideo dinle izle

Aledax cım biz her zaman ve her şartta neşeliyiz.Mapus günlerimizde aslında daha da çok eğleniyoruz desem yeridir:23: Bu sabah hatta gülmekten jelek şırrrr ...anladın sen onu:23: Ogüle bunları okur da dururmu? hemen o da aradı neye güldünüz diye.Dedim neye değil, her şeye :60: Anlatınca o da bir an sesi gitti.Dedim ogüle noldun? dedi düştüm arkaüstü gülmekten.Dedim kalk bacı.Dedi .....dedi de dedi,dedi de dedi.... Biz böyleyiz fındık güzel burun. Hayatı bu topikde pek de ti ye almayan,kendisi ile bile dalga geçebilen hayatla barışık tipleriz. Neşeliyiz ve şen iz:118::129: yupiiiii:32:

Yaşasın GEYİKÇİLER .ŞIRILTICILAR...Oleyyy:))

hayirdir bacummmm neye güldünüz bilsem bende gülerim

Anlatılmaz yaşanırız biz Şeydam:12: Hani şimdi nasıl anlatsam nasıl söylesem bilemedim.Konu konuyu laf lafı açarkeneeee jelek birden şırrr,ogülü arkaüstü gümbür, ben sabah beri aç billaç, tatlılar,ajanlıklar,tarifler,şarkılar,türküler......biz de tam ne olduğunu anlayamadık neye güldüğümüzün :60: ortaya midıl midıl into dı midil ezogelin yaptık sanırsam.Sen şimdi bu yazdıklarımı hiç anlamaya çalışma.Hepsinde ayrı bir şifre bulunmakta:23: öperim seni nanacıklarından he mi:16:

aledax canım şimdi yanlış bir anlaşılma olmasın :1: HAYLAYF BÜSKÜVİ kullanıp pasta tarif nldglp in. pastada HALLEY 10lu dan kullandınsa tarif benim. ama HAYLEFLİ BÜSKÜVİ kullandınsa tarif senin tarifin. çünkü ben HAYLEFLİ BÜSKÜVİ ne bilmiyorum. :52:

şaka bir yana tarfini ana sponsoru nldglp canım. hep beraber ona teşekkür ediyoruz tarif için :46::46::46::46::46::46:

Halley li pasta.Şu içine 10 tane HALLEY konulandan.Hatta markette 10 lu yoktu tek tek aldım.Koca poşet kasıyer baktı ne ayak diye:)

Kiminse kimin Ben senden duydum.Detaylar için googledim.Gerisi kolay:)

pek bisküvi vs yemediğimden (formumu korumak amaçlı)adlarını bilmiyorum.Kusuruma bakmayın.Hayleyf de üstünde şeker olan sanırım.

Taş gibi kalmak kolaymı sanıyorsunuz:1::1::1::1:

allah gülmekten geri komasin bacum gülmekten düstün haaaa dur benim macerami anlatim
esimle gezmeye gittik her yerde tuvalete gitmeme gibi bir adetim var olmaz olsun gezdik dolandik eve geldik asansöre bindim allahim
catliyacam akdi akiyor eve nasil düstümü hatiylamiyorum yarisi yere yarisi üstüme disari cikamiyorum esim cik diyor cikmiyorum gülmekten bayildim kendi halimeeeeee bu olay gecen hafta oldu düsünün beni evde bir dalga konusuyum su annnn:37::37:

''senin ağzını yir gadanı alırım''der Kayserililer.:124: öpürem seni gadasını aldığım Kartopum :16: yazının içeriğine gurba a a a neyyy:32:

allah gülmekten geri komasin bacum gülmekten düstün haaaa dur benim macerami anlatim
esimle gezmeye gittik her yerde tuvalete gitmeme gibi bir adetim var olmaz olsun gezdik dolandik eve geldik asansöre bindim allahim
catliyacam akdi akiyor eve nasil düstümü hatiylamiyorum yarisi yere yarisi üstüme disari cikamiyorum esim cik diyor cikmiyorum gülmekten bayildim kendi halimeeeeee bu olay gecen hafta oldu düsünün beni evde bir dalga konusuyum su annnn:37::37:

ahahahahahahaha koptummm:60::60::60::60::60: si.ikli Şeyda :52::52::52: Amanııın bu hatunlara yakında estetikciler idrar torbası bağları ameliyatı yaparsa korkmayalım.Zira burda yazıp gülmekten yaşlanıp idrar bağlarımızı kaybedebiliriz:33:

Halley li pasta.Şu içine 10 tane HALLEY konulandan.Hatta markette 10 lu yoktu tek tek aldım.Koca poşet kasıyer baktı ne ayak diye:)

Kiminse kimin Ben senden duydum.Detaylar için googledim.Gerisi kolay:)

pek bisküvi vs yemediğimden (formumu korumak amaçlı)adlarını bilmiyorum.Kusuruma bakmayın.Hayleyf de üstünde şeker olan sanırım.

Taş gibi kalmak kolaymı sanıyorsunuz:1::1::1::1:

Evet bebeem üstü mincik şekerli olandan. Çok güzel oluyor diye şeetmiştim HAYLAYF lısı.Gadasını aldığım Kartopum da benim tarifin HALLEY lisini yapmış.Ama bence en güzeli HAYLEFLİ Sİ olmuştur ne de olsa söölemesi nazik:21:

Son düzenleme:
sile sile bitiremedim loo:53: 22 tane arkadaşlık teklifi daha var:23: Anacım ne popüler bir üyeyim forumlarda.Öyle müşerref olmadığım herkesle arkadaş olmuyorum.Arkadaşlığımı kazanmak için çook yapılacaklar var.Yazdığım şifreleri bilip anlayıp ve çözümleyerek akıl süzgecinden geçirip analizlerini halletmeniz lazım.yazdığım herşeye emmebasma tulumba gibin evet diip ,BEĞEN yapacaksınız.Hayır!!! diyeni silerim:20: Halley,haylayf ve hayleyf tatlılarını ezbere bilmeniz lazım:19: Yeri geldiğinde arkaüstü kendinizi yere atıp,şırrr lazım:23: çaycı gelince susup beklemeniz lazım:60::60:.......... daha da yazamadıyorum wc ye didiyorum:52::52::52::52::52::52:

Son düzenleme:
ben gelene kadar herkesler gitmiş :D
$541354_585595924784986_179398891_n[1].jpg

Back