Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Hadi ağlama Lara dinleyelim gene ve iyi geceler,hayırlı geceler olsun hepimize.Bu şarkı Tugba_Şeker e gelsin ayrıca.Yarınki ameliyatında her şey istediği gibi olsun inşallah

Sayın Jelesec, Sayın ogltkn,

Hiç prensibim olmamasına rağmen estetik bölümünde yaşananlar sebebiyle bu bölümde ceza alanlara 2. seferdir topikten cevap vermek zorunda kalıyorum.

Sayın Jelesec,
öncelikle sizin sorularınıza cevap vereyim.Geyikten ceza almadınız, ceza almak için yazdıklarınızın hakaret içerikli olmasına gerek yok, topikte yazdıklarınızda eğer birbirinizden bahsediyorsanız üsubunuza dikkat ettiğiniz sürece müdahale edilmez ama başkasından bahsediyorsanız kusura bakmayın gereken yapılır, birinin niki kullanılmadan da laf söylenebilir, birinin sizi illa bildirmesine de gerek yok, her topiği elimizden geldiğince okumaya çalışıyoruz, okuduklarımızda yanlış birşeyler varsa müdahale ederiz.

Evet, kısa bir süre önce şahit olduğum olayda üye birgün cezalı kaldı çünkü o üye ilk defa ceza almıştı ve aldığı cezanın ceza puan değeri 10'du, 10 ceza puanı 1 gün banlı kalmaya tekabül eder, oysa siz şimdiye kadar birkaç kere ceza almışsınız, banlı kalma sürenizi biz değil sistem belirliyor, şimdiye kadar aldığınız cezaların toplam ceza puanına göre sistem sizi 5 gün banladı, ogltkn'yi ise 1 hafta.

Sanırım ceza puanı ve sistemiyle ilgili son yazdıklarım her ikinizinde neden uzun süreli banlı kaldığınızı açıklar nitelikte, banlı kalma sürenizi ben belirlemedim, toplam ceza puanınız belirledi.

Sayın ogltkn,

topiğin adının içinde geyik lafının geçmesi, üyeleri ima ederek yorum yapmanıza sebep değildir, geyik topiğinde kendiniz veya samimi olduğunuz kişilerle üsluba dikkat ederek ve kurallara uygun yazarsanız kimse size niye yazdınız demez ama sorun yaşadığınızı düşündüğünüz birini ismini ya da nikini zikretmeden ama kendisini işaret eden sözlerle geyik muhabbetinize dahil ederseniz üzgünüm buna müsade edemeyiz.

Hem sorun yaşamaktan şikayet edip hemde kişiyi kışkırtabilecek veya rencide edecek şeyler yazamazsınız, yazarsanız sorunun devam etmesine neden olursunuz, aradaki problem devam etsin mi istiyorsunuz yoksa konunun kapanmasını istediğinizde samimi misiniz?

Bu son yazdıklarımda size istinaden değil Sayın ogltkn, konunun tüm muhatapları içindir.

Yazdığınız mesajda sarımsak, bez dolap gibi örnekleri vermişsiniz, emin olun elmayla armutu karıştırmayacak kadar site hakimiyetim var, örnek verdiğiniz yorumlarda samimi arkadaşlarınıza espri yapmışsınız, arkadaşa espri amaçlı kimseyi hedef almayan sarımsak yemekle ilgili bir yorum yazmakla, sarımsak yiyen birini sürekli dile dolamak arasında çok fark vardır.
Kaldı ki ortada birkaç üyenin arasında yaşanan birşeyler varsa öncesine sonrasına bakarım, tek bir yoruma takılı kalmam.

Ben size daha elle tutulur örnekler vereyim,bende dahil konuya hakim herkes kimden bahsedildiğini görecektir.
Topikte böyle bir mevzudan bahsettiğim için kendi adıma özür dilerim, normalde ceza alan üyeler cezaları kalktıktan sonra bana mesaj atarlar gerekli açıklamayı özel mesajla yaparım fakat bu sefer ısrarla mail atıldığından topikte yazmak mecburiyetinde kaldım.

Aman nazik arkadaşım bizim başlığı gözetliyor
yazımı okudu hemen kaçtı ah nazik ah AKINTIYA KARŞI KÜREK ÇEKİYORSUN
sen nazik görmemişsin, "nazik" kelimesini çok kullanma, dalga konusu olma (anladın sen onu
Aledaxs günaydın fıstık

sana sabaha kadar dua ettim burnun çoooook güzel olsun diye

bu ne beee

mescide çevirmişsiniz topiği

biz de dua ediyoz, yazıyoz mu hiç Görgü, edep, seviye, ve samimiyet öğrenin biraz
Uleeeen ogülü ogülü sen aledamla bana laf mı sokuyorsun alırız aklını akıllı ol

Dualarla cevre edineceğiz belki ne uğraşıyon başka yeteneğim yok senin gibi

günaydın arkadaşlar,
tatlı yiyip tatlı konuşalım diyerekten bugünkü topiğimizi açıp, biraz olsun sıkıcı konuların bitmesini diliyorum

Hamuru için:

•Yarım paket oda sıcaklığında yumuşamış margarin
•1 çay bardağı sıvı yağ
•1 çay bardağı toz şeker
•1 küçük paket kakao
•1 yumurta (oda sıcaklığında olmasa da olur)
•1 paket vanilya
•1 paket kabartma tozu
•Aldığı kadar un
İçi için:

•2 su bardağı hindistan cevizi
•1 yumurtanın akı
•1 su bardağı pudra şekeri
Şerbeti için:

•1 buçuk su bardağı süt
•1 bucuk su bardağı şeker
Süslemek için:

•1 paket (80 gr) beyaz çikolata

Hamuru için bütün malzemeleri yoğurun, kulak memesi kıvamında bi hamur olsun. Hamuru ceviz büyüklüğünde parçalara ayırın, ben bu ölçülerden 26 tane çıkarttım.
İç malzemesini de yoğurup 26 parçaya ayırıp yuvarlayın. Sonra hamurların içini oyup, top şeklindeki hindistan cevizini yerleştirip hamuru kapatın. Önceden ısıtılmış fırında 35 dakika pişirin. (Ben tepsiye yağlı kağıt serdim isterseniz tepsiyi sıvı yağ ile yağlayabilirsiniz de)
şerbeti için, bi kapta sütün içine şekeri koyun, şeker eriyene kadar kaşıkla karıştırın. Ama süt soğuk olsun. Kurabiyeler fırından çıkınca hemen soğuk şerbetin içine atın, 1 dakika sonra çıkartın yumuşasın, şerbeti çeksin. Ben üzerine beyaz çikolata erittim siz farklı şekilde de süsleyebilirsiniz, afiyet olsun…

Yani şimdi bu JElesec e yapılmazki be Kartopum.Kızcağız ağzının suyu aka aka beni aradı.Senin kurabiyelerden neler geldi aklımıza da, altımıza ettik gene.Ameliyatına günler kala kızcağız diyette zaten.Ben desen nefsimle mücadeleden kafayı sıyırıp atacam zaten kendimi bir tatlıcı dükkanına.Getirin ulennn künefe,şöbiyet,ıslak, kuru baklava her ne varsa deyip yumulacam en sonunda

Ogülem kız bu jelesec etti vallah altına Duydum sesini şırrr Ya varya koptuk koptuk gülmekten Ahh şu cep telefonlarında da konferans olsa...hepimiz alt bezleriyle konuşuruz o zaman

Kartopu yapilir mi diyet aşamasında bu banaaaaa nerdeen bulup yiycem simcik ben becerip yapamsm da

Jelesec in operasyonuna sakladım ben kendimi.O gün midemiz bayram edecek. Ogülem, ben, beste,lopezim,aledax,kartopum.. gelebilirsen sen de gel linak ım,şölen var şölen o gün:118:

kızlar benim oğlan fırsat verirse yapar hastaneye getiririm bundanda doya doya yeriz hep birlikte. zaten haylayflıdan yapacağım gelirken,arada birde bunu yaparım inşallah. ogüne kadar diyete devam. nldglp sende sakın geçme tatlıcıların önünden, ameliyat gününe sakla istahını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…