Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

amanın aman ne güzel sözler bunlar hepsini bana yazdın değil mi

Herkese benden de kokulu öpücük (akşam sarımsak yedim bol haberiniz olsun) GÜNAYDINLAR

Son düzenleme:
kız jelo,sen ne seviyesizsin beaaaa, sarımsak mı yiyon sen ıykkk derhal aledayla arkadaşlığa başlıyorum haberin ola, biz öyle sarımsak soğan neyin yimeyik, hatta eve bile sokmayık, pala bıyık

zefeyin burnunu göreyim bende, 2015 planlarım için gerekli olabilir

Tabiside sana yazmıştır.Alın üstüne hemen.Kesın üstüne alın.

:) hep ben birinci hep ben bana yazdı tabi telde söyledi

sen aledayla arkadaş olursa bende senin polemiğe girdiklerinle arkadaş olurum hatta özel mesajla doldurayım önce onları bunlar çete bunlar herkese saldırıyor diye anladın sen onu

düşmanımın düşmanı dostumdur diyorsun yani. Hiççç sana yakıştırmadım, kuru iftiralar atıp, şirin kelimelerle mavi boncuklar dağıtmayı Gerçekten hissetmediğin halde, hissediyormuş gibi davranmayı O işleri forumlarda yapanlar bol olur kuşum, sen boş ver olduğun gibi kal, sen hep böyle kal

hatta en sevdiğim şarkıcının böyle bi şarkısı var, bugün benden size gelsin bu şarkı...Tüm topikdaşlarım, olduğunuz gibi kalın

Cem Adrian - Sen Hep Böyle Kal - YouTube

Son düzenleme:

bana yakışmaz çok doğru nazik seviyeli olmak lazım

şarkı için sagol gülüm

hazırlandım çaya gidiyorum ben.... üf ya şimdi ne mamalar vardır.... imtihanım çok ağır çokkkkk...

hazırlandım çaya gidiyorum ben.... üf ya şimdi ne mamalar vardır.... imtihanım çok ağır çokkkkk...

aman linakım, bak önümüz yaz, o göbekle koca yaz geçmez, sakın yiyeyim deme....tabağına minicik bişi al, midenin gerisini şekersiz çayla doldur. Bu arada ağzının sularına da mukayyet ol emi

aman linakım, bak önümüz yaz, o göbekle koca yaz geçmez, sakın yiyeyim deme....tabağına minicik bişi al, midenin gerisini şekersiz çayla doldur. Bu arada ağzının sularına da mukayyet ol emi

Şimdi yemeğimi yedim.Tek göz ile de yandan tabağıma baktım.Neyseki küçük tabakmış

Yahu sabah beri mutfakta neler yaptım neler...köfteler yuvarlanıp deepfreze e atıldı,gözlemeler sıra sıra kaplara yerleştirildi,z.yağlı üstü bol dereotlu kabağıma diyecek yok,sabah oğlumun uykulu gözlerle kapısını açıp''anne nefiss kek kokusu geldi'' deyip fırından yeni çıkarttığım çikolatalı kek e buyrun hanımlar...

Siz naaptınız ?jelesek hanım dolabın yan tarafı bitti mi? ogüle haanım telde konuşurken yerlere yuvarlanan dosya seslerimiydi yoksa kartopum bütün işleri yapmış bitirmiş,Lina gezmalerde homini gırtlak,tumba göbek ohh ye ye...baycana gidersin küçült şu göbiciğimi diye

kekin yanına bi de kahve yapıver şekerentom, yoldayım geliyorum. cepten yazıyorum

ellerine sağlık, yüzyılın ameliyatına ve partisine mi yapıldı o mamalar. Elmalı kurabiye de yap, çok güzel oluyor seninki

benim varsın dosyalarım düşsün bebem, dün jelesec gülerken deprem olmuş, taaa bizim buralarda bile hissedilmiş hatta..düşün ki ameliyat ne kadaaaan gerekli: sevgili, saygıdeğer hanfendü hala gardrop düzeltiyor, bi yandan da "fakir olmak istiyorum, gömme dolabım olacağına, iki kapılı bez portatif gardrobum olaydı" diye söyleniyor görgüsüz kişilik

yüzyılın partisi kartopum kapı süsleri balonları tamam mı evet ya hemde ne deprem apartmanda bayağı hasar var

sen kim oluyorsun da benim gömme dolabıma laf ediyorsunnerede oturuyorsun sen

yüzyılın partisi kartopum kapı süsleri balonları tamam mı evet ya hemde ne deprem apartmanda bayağı hasar var

yakın bir zamanda bu kadar kahkaha attığımı hatırlamıyorum

ben varya, leb-i derya bi villanın 3. katından yazıyorum sana bebeeem....önümde boğaz, hafif puslu bi gök yüzü, bahçemde boylu boyunca uzanıp gökyüzünü yaran ağaçlarımın bana oluşturduğu enfes manzara eşliğinde hemide

sen nerde oturuyon postpartumdan çıkamamış kişilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…