hastane odasınıda süsleyelimmi sen amaliyattan çıkana kadar,balonlar falan. mesela ben banner yapabilirim İYİKİ GERİLDİN JESELEC yazan bu konularda iyiyimdir. kapıya kapı süsü falan yapabiliriz mesela
Doktorun yüzünü düşünemiyorum kapıda yazı odada da süsler yiyecek içecekler ve kızlargerim gerim gerilir baycan
organizasyon işlerinde iyi olduğun belli senin bu görevi sana verelim
benim gömme dolabın yarısı temizlenmiş diğer yarısı kalmış bulunmakta bugündebu geyiğe sardı mı iş güç hak getire
ben yapmasına yaparımda sizinkiler(eşin,annen falan) bir şey demezler değilmi bu deliyi nerden buldun falan
sen diğer tarafını bitirene kadar ilk yaptığın yerde kirlenecek bu gidişlehadi bırak geyiğide bitir biran önce.toparla işlerini ameliyat öncesi canım
Burak'ın annesi
Burağ'ın annesi.....Bende Burağın annesiyim.Benım aslanın adıda Burak.Bazen Buriko dediğimde olur.:)
Yarım saaat yemek yapmaya kaçtım topık kopmuş.Köfteler dolmalar.Aman sefanız olsun.
Halleylı pastayıda merak ettım.Kartopum sende çok gizli cevherler var.Kokusu sızdı ta buralara.
sen diğer tarafını bitirene kadar ilk yaptığın yerde kirlenecek bu gidişlehadi bırak geyiğide bitir biran önce.toparla işlerini ameliyat öncesi canım
Sen yemeği yaptın geldi daha ben gideceğim geyiği kapatıp
amma çok evli mutlu çocuklu arkadaşım var bu başlıkta
iş sadece gardrop olsa can kurban kartopumdaha mutfakta kahvaltı masası duruyo, yataklar sabahtan beri havalandırıldığı için toplanmadı deği mi jelocan
pasaklı canım bunlar beli beliolsun ama yataklar akşama hazır direk içine girerler artık,yarın sabahada kahvaltı masası kurmaya gerek yok zaten hazır
Burak'ın annesi
Burağ'ın annesi.....Bende Burağın annesiyim.Benım aslanın adıda Burak.Bazen Buriko dediğimde olur.:)
Yarım saaat yemek yapmaya kaçtım topık kopmuş.Köfteler dolmalar.Aman sefanız olsun.
Halleylı pastayıda merak ettım.Kartopum sende çok gizli cevherler var.Kokusu sızdı ta buralara.
Wuuuuuu iyi hatırlattın aferin loooo beste hanım beste hanım 15.adet içli köfte 1.tencere dolma yapıver arabanın arkasına atıver gel bekliyorum
Ben mi :18: ben kim sarma kim kıziçli köfte yaparım da sarma beni bozar pilav yersiniz
Ameliyat tarihi almışsın hadi hayırlısı şasırdım dr sana nasıl tarih verdi diye
Malzemeler
10 ADET HALLEY
1 POŞET KREM ŞANTİ
1 SU BADAĞI SÜT
ÇİKOLATA SOS
1 PAKET ÇİKOLATA SOSU
2 BARDAK SÜT
Tarif
HALLEYLERİ PARÇALIYORUZ.
Bİ KAPDA KREM ŞANTİYİ SÜTLE İYİCE ÇIRPIYORUZ.
HALLEYLERİ KREM ŞANTİNİN İÇİNE ATIYORUZ.
VE YAVAŞCA KARIŞDIRIYORUZ.
DAHASONRA KÜÇÜK Bİ BORCAMA BUNU YAYIYORUZ VE BUZLUĞA ATIYORUZ.
BU ARADA ÇİKOLATA SOSUNU YAPIYORUZ.
SOGUDUKDAN SONRA BUZLUKDAN HALLEYİ ÇIKARIP SOSU ÜSTÜNE DÖKÜYORUZ.
VE TEKRAR BUZLUKDA 1,2 SAAT DİNLENDİRDİKDEN SONRA SERVİS YAPIYORUZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?