AAA özüüüürrrYaşlılığıma verin olul mu?
est. canımgözden kaçmıştır... bu arada ben bunu deniycem..... bakalım başarabilcek miyim?
mevsimlerden Roma...: START UP !
Haydi kolay gele tatlım
KArtopum canımm eline sağlık ama halley değildikiHaylayf olacaktı Aşağıdaki paket yani Ama yaptıysan ve bağendiysen afiyet olsun tatlım benim:)
Eki Görüntüle 656609
son ümidim o artık aslında eylül gibi burdaki yazılanları uygulayıp kilo vermiştim ama sonra bi saldım kendimi... umarım başlarım ve salmam
günaydın bu arada herkese, yine pastayla daldım muhabbetebu rejim beni fena bozdu dermişimmmmmmmm
gerçi ben rejim yapmıyorummmmmmmmmmm sadece akşamları yemiyorum,gündüz ise homini gırtlakdün en son akşam 4 gibi yarım çatal kurabiyesi ile (simitçilerde satılan) günü kapadım.
ay kartopu ben keske senin gibi yapamilsem ipin ucunu bir biraksam varyaa yandim senin yaptigin pastayi su sira kendi basima yerim niye diye sor halamin gelmesi yaklasinca bana bir sey oluyor malum her ay gelince cikolata tatli ne bulsam yiyesim geliyorrrr
bende pastayı yaptığım gün aynı o durumdaydım akşam üzeri şirkette hiç bir şey yemedim.akşam yemekte yemedim sadece 2-3 çatal pastadan yedim geri kalan kısmını hemen anneme paket yaptım dolayısı ile eve bir şey kalmadı.ben akşam canımın isteyip yiyemediğim bir şey varsa ve canım gerçekten onu yemeği çok istemişse paket yapıp işe getiriyorum ve gündüz işte yiyorum. bunu bilmek beni çok rahatlatıyor ve akşam yeme isteğimi engelliyor.
belki gündüzde yediklerime dikkat etsem daha fazla kilo veririm ama bu seferde diyet psikolojisine girmek beni çok sıkıntıya sokuyor.
ben kendi diyet sistemini yazam bacummm
benim sabah kahvaltim iki tane cok erken kaldigim icin spor yaparken acimdan düsmeyim diye
sabah 3 kaysi veya bir elma veya 3mürdüm erigi kahve
sabah bir dilim cavdar ekmegi azcik peynir yesillik kahve
öglen sebze tavuk azcik yogurt azcik
ara elma veya portakal veya mandalin
aksama sebze corba gibi
ara aslinda süt yogurt olmali ama esim meyva istiyor burasi kötü
1 saat yürüyorum 3litre su 3 yesil cayy
evde esim olunca karisiyorum yoksa iyi gidiyorumda
bu kadar az yiyip kilo vermiyorsan,çok spor yaptığın için yağlar kasa dönüşüyor olabilir,yada vucud kıtlık bilincine girmiştir. birde meyve gün içinde çok gibi.en azından sabah veya akşam meyvesi süt olsa daha iyi.ama bu sadece benim fikrim
iradenize hayran kaldım kızlar. ben evde bişeyler olduğunu bilirsem onu yemeden rahat edemem malesef... sabah başladım o listeye bakalım nekadar tutacam çenemi
selam millet
nabersiniz?
evet tıp bayramı bugün...tüm doktorların bayramı kutlu mutlu olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?