Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

canım sen yanlış anladın ben haylayflısını yaptım yani senin tarifi. ama pastayı yerken eskiden yaptığım pasta aklıma geldi. onu halley ile yapıyordum didimdi

günaydinnnnnn efemmmmmmm
yaz geldi diye sevinirken allahim sabah bir uyandim her yer karrrrrrrr her yerde kar varrrrrr

günaydın bu arada herkese, yine pastayla daldım muhabbete bu rejim beni fena bozdu dermişimmmmmmmm

gerçi ben rejim yapmıyorummmmmmmmmmm sadece akşamları yemiyorum,gündüz ise homini gırtlak dün en son akşam 4 gibi yarım çatal kurabiyesi ile (simitçilerde satılan) günü kapadım.

son ümidim o artık aslında eylül gibi burdaki yazılanları uygulayıp kilo vermiştim ama sonra bi saldım kendimi... umarım başlarım ve salmam

isallah veririz lina kilolariiii ben üsüyünce canim tatli ve hamur isleri istiyoryaaaa ipin ucunu tuttum isallah diyeti birakmam
kizim madonna diyeti bulmus anam güzele benziyor ama ara ögünleri 1 tane bana gelmez acimdan ölürüm valla
mevsimlerden romayi bende takip ediyorum diyette olmadigim zaman hic bakmiyorum sanki bana zornan yaptiracakkk

fikir olsun diye dün yediklerimi yazayım iserseniz,

sabah klasik kahvaltı 2 dilim bol tahıllı uno ekmek ile peynir,zeytin domates,salatalık,hatta ekmeğin ufak bir bölümü tereyağ ve reçelli idi

öğlen buradan ekim anneleri ile buluşmuştuk. burger kingden chicken royal menü, akşam dörtte simitçi çatalından 2 parça. 2 litre su 2 finca yeşil çay

ay kartopu ben keske senin gibi yapamilsem ipin ucunu bir biraksam varyaa yandim senin yaptigin pastayi su sira kendi basima yerim niye diye sor halamin gelmesi yaklasinca bana bir sey oluyor malum her ay gelince cikolata tatli ne bulsam yiyesim geliyorrrr

ogltkn ne göz kirpiyon yandan birde harflerini dogru yazsam mutlu olacammmm

Son düzenleme:

bende pastayı yaptığım gün aynı o durumdaydım akşam üzeri şirkette hiç bir şey yemedim.akşam yemekte yemedim sadece 2-3 çatal pastadan yedim geri kalan kısmını hemen anneme paket yaptım dolayısı ile eve bir şey kalmadı.ben akşam canımın isteyip yiyemediğim bir şey varsa ve canım gerçekten onu yemeği çok istemişse paket yapıp işe getiriyorum ve gündüz işte yiyorum. bunu bilmek beni çok rahatlatıyor ve akşam yeme isteğimi engelliyor.

belki gündüzde yediklerime dikkat etsem daha fazla kilo veririm ama bu seferde diyet psikolojisine girmek beni çok sıkıntıya sokuyor.

ben kendi diyet sistemini yazam bacummm
benim sabah kahvaltim iki tane cok erken kaldigim icin spor yaparken acimdan düsmeyim diye
sabah 3 kaysi veya bir elma veya 3mürdüm erigi kahve
sabah bir dilim cavdar ekmegi azcik peynir yesillik kahve
öglen sebze tavuk azcik yogurt azcik
ara elma veya portakal veya mandalin
aksama sebze corba gibi
ara aslinda süt yogurt olmali ama esim meyva istiyor burasi kötü
1 saat yürüyorum 3litre su 3 yesil cayy
evde esim olunca karisiyorum yoksa iyi gidiyorumda

bende öyleyim kartopu eger diyeteyim moduna girim her seye saldiriyorum kendimi saglikli besleniyorum diye kandiriyorummmm
aksam canim istediginde nane sakizi veya salata ygorta batirarak yiyorum

bu kadar az yiyip kilo vermiyorsan,çok spor yaptığın için yağlar kasa dönüşüyor olabilir,yada vucud kıtlık bilincine girmiştir. birde meyve gün içinde çok gibi.en azından sabah veya akşam meyvesi süt olsa daha iyi.ama bu sadece benim fikrim

bencede kasa dönüsüyor bacaklarim baya kasli ol dedigin dogru meyvalar fazla gibi bak yazinca daha iyi görüyorum

iradenize hayran kaldım kızlar. ben evde bişeyler olduğunu bilirsem onu yemeden rahat edemem malesef... sabah başladım o listeye bakalım nekadar tutacam çenemi

iradenize hayran kaldım kızlar. ben evde bişeyler olduğunu bilirsem onu yemeden rahat edemem malesef... sabah başladım o listeye bakalım nekadar tutacam çenemi

hadi hayırlısı olsun,istemek başarmanın yarısıdır demişler

bugun tıp bayramı.. siteyi takip eden , etmeyen tüm cerrahlarımızın tıp bayramını kutuyorum .

selam millet

nabersiniz?

evet tıp bayramı bugün...tüm doktorların bayramı kutlu mutlu olsun.

selam millet

nabersiniz?

evet tıp bayramı bugün...tüm doktorların bayramı kutlu mutlu olsun.

böylemi kutlanır uleeeen bayramı doktorunbak benden öğren

canım ciğerim ellerine kurban olduğum sevgili üstad, hoca,koca ,baba olan doktorumun tıp bayramını kutlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…