Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

niye banlandınız ya , kime doğruları söyledinizde sizi banladılar söyleyin bakem

ama jeselenc girebiliyorsun sen herhalde pro kartlı olmanın verdiği bir avantaj olsa gerek. banlandığınız sayfayı söyleyinde gidip okuyalım bakalım ne olup bitmiş.

jelesec ile nldglp yok, ohh ohh yandan yanda, şappiii yeeaahhhhh

Eklentiler

• $halay.jpg
    75,4 KB · Görüntüleme: 63
başta mendil sallayan jelesec,
yanındaki yaşlı görünen nldglp,
sonraki mirin (bak bu kez unutmadım seni)
en sondaki uzun boylu olan da ben

Son düzenleme:
evet jeselec ve npld hanım cok yardımcı oluyorlardı onlarsız sayfalar bos kaldı

olsun gizmocum ben varım...ben sayfayı hiç boş bırakırmıyım...burası bizim geyiğimiz :)) tek başımızı da olsa geyikebiliriz

hadi sende katıl halaya, haydi hoppaaaa, yeşilim yeşilim yeşilim amannnn, yeşil yaprak altında üşüdüm aman, haydeeeeeeee

:) tamam katıldım halaya :))))))))))))))))) haydi hopaaaaaaaaaaaaaaaa

size bişey soracagım sizde selülüt varmıydı peki keske karın germe yada gögüs gibi oda bir ameliyatla gecse:)))

halaya geldim ama halay bitmiş mi ne
banlı saz arkadaşlarım size temiz çamaşır falan hazırladım getircem teslime yarın doktorun orada teslim ederim .....

kızlar 8 yaşındaki oğlumun lafını yazıyorum size... adam bu yaşta çözmüş bayanları DDDDD
BAYANLARIN ÖYLE BİR PSİKOLOJİSİ VAR Kİ HİÇ ANLAYAMIYORUM. yok şu takıyı istiyorum yok bu takıyı istiyorum, sen bana ne alcaksın onu alma bunu al, herşey kadınlar içinmiş, ne alakası var erkekler neci burada... vs. vs. bunlarmış kadınların psikolojizi. valla çözmüş kadınları

kartopum, selam şekerim....

bugün topik rahat hem jelesek hem nldglp banlanmış meydan bize kaldı

hadi cabuk oku geçmişi, beğen yapa yapa gel, beliyom

jelesec ile nldglp yok, ohh ohh yandan yanda, şappiii yeeaahhhhh

başta mendil sallayan jelesec,
yanındaki yaşlı görünen nldglp,
sonraki mirin (bak bu kez unutmadım seni)
en sondaki uzun boylu olan da ben

halay basına bak hele unutmucen beni ulennnnnnnn bidaha olmasın vallah billah topucuklarına sıkarım
damarcıyız agaaaaaa

size bişey soracagım sizde selülüt varmıydı peki keske karın germe yada gögüs gibi oda bir ameliyatla gecse:)))
başıma gelen en güzel genetik durum. selülit yok bende. Ama jelesec ile nldglp de bolca var kanımca onlar gelsin daha yardımcı olurlar

Hayırdır ????????????????????
gene mapushane, gene gurbet, gene ayrılık hem de boku bokuna, bok yoluna hatta

halaya geldim ama halay bitmiş mi ne
banlı saz arkadaşlarım size temiz çamaşır falan hazırladım getircem teslime yarın doktorun orada teslim ederim .....

sen git gel doktora, halay başı bu kez seni yapçam. bekliyom

güzel geçmiş şimdi evde dinlenmece şişliklerim inince anlayacagım :) bitti gitti :)

geçmiş olsun canım. güzelce dinlen, sonucu fotolarla paylaş bizimle...meraktayım

halay basına bak hele unutmucen beni ulennnnnnnn bidaha olmasın vallah billah topucuklarına sıkarım
damarcıyız agaaaaaa

bizim doktorun hastası değilsin ya ondan unutmuşum

şaka bi yana, bak üstelik tek mesajı sana yazarak hatamı telafi ediyom bebem..çoklu alıntıla yapmadan oy miriniiim miriniimmm, yarın akşama kadar halay çekmekten başka ne gibi atraksiyonlar yapsak acep? batak bilir misin?? lina sen?? bi batak çevirek barims

bizim doktorun hastası değilsin ya ondan unutmuşum

bak Ares_Ares'i de unutmuşum...şimdi farkettim. üstelik ameliyat bile olmadı, bi estetik doktoru bilem yok Hatta gebelik için uğraşıyor. Rabbim onun da gönlüne göre verir inşallah ve herkesi kuru iftiralardan korur (amin)

tamamdır resimleri tabiki koyacağımm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…