evet jeselec ve npld hanım cok yardımcı oluyorlardı onlarsız sayfalar bos kaldı
olsun gizmocum ben varım...ben sayfayı hiç boş bırakırmıyım...burası bizim geyiğimiz :)) tek başımızı da olsa geyikebiliriz
hadi sende katıl halaya, haydi hoppaaaa, yeşilim yeşilim yeşilim amannnn, yeşil yaprak altında üşüdüm aman, haydeeeeeeee
olsun gizmocum ben varım...ben sayfayı hiç boş bırakırmıyım...burası bizim geyiğimiz :)) tek başımızı da olsa geyikebiliriz
hadi sende katıl halaya, haydi hoppaaaa, yeşilim yeşilim yeşilim amannnn, yeşil yaprak altında üşüdüm aman, haydeeeeeeee
jelesec ile nldglp yok, ohh ohh yandan yanda, şappiii yeeaahhhhh
başta mendil sallayan jelesec,
yanındaki yaşlı görünen nldglp,
sonraki mirin (bak bu kez unutmadım seni)
en sondaki uzun boylu olan da ben
lopezimden haber var mı bayanlarrrr nasıl geçmiş ameliyat...
güzel geçmiş şimdi evde dinlenmece şişliklerim inince anlayacagım :) bitti gitti :)
seviyeli, nazik arkadaşımben biliyorum damarlarına basanı. Ama sadece bunların değil, moderatörün de damarına basmış
ayhh bu arada sabah sabah parmaklarım yoruldu "beğen" yapmaktan. Ulen, banlıyken bu kadar beğen alan sizden başka üye yoktur eminim..Ne enerji, ne sinerji bebeklerim bu yaw. Ben haftasonu mesaisindeyken coşmuşsunuz, çoştuğunuz yetmemiş coşturmuşsunuz. Gerçi telde aldım haberleri saz arkadaşlarımdan. Gerçi vaz geçtim şu saz arkadaşı benzetmesinden. Bu seviye ile bizden sazlar takımı değil, filarmoni orkestrası olurbilmeyene duyrula
kartopum, selam şekerim....
bugün topik rahathem jelesek hem nldglp banlanmış meydan bize kaldı
hadi cabuk oku geçmişi, beğen yapa yapa gel, beliyom
jelesec ile nldglp yok, ohh ohh yandan yanda, şappiii yeeaahhhhh
başta mendil sallayan jelesec,
yanındaki yaşlı görünen nldglp,
sonraki mirin (bak bu kez unutmadım seni)
en sondaki uzun boylu olan da ben
başıma gelen en güzel genetik durum. selülit yok bende. Ama jelesec ile nldglp de bolca var kanımcasize bişey soracagım sizde selülüt varmıydı peki keske karın germe yada gögüs gibi oda bir ameliyatla gecse:)))
gene mapushane, gene gurbet, gene ayrılıkHayırdır ????????????????????
halaya geldim ama halay bitmiş mi ne
banlı saz arkadaşlarım size temiz çamaşır falan hazırladım getircem teslime yarın doktorun orada teslim ederim.....
güzel geçmiş şimdi evde dinlenmece şişliklerim inince anlayacagım :) bitti gitti :)
halay basına bak hele unutmucen beni ulennnnnnnn bidaha olmasın vallah billah topucuklarına sıkarım
damarcıyız agaaaaaa
bizim doktorun hastası değilsin ya ondan unutmuşum
başıma gelen en güzel genetik durum. selülit yok bende. Ama jelesec ile nldglp de bolca var kanımcaonlar gelsin daha yardımcı olurlar
gene mapushane, gene gurbet, gene ayrılıkhem de boku bokuna, bok yoluna hatta
sen git gel doktora, halay başı bu kez seni yapçam. bekliyom
geçmiş olsun canım. güzelce dinlen, sonucu fotolarla paylaş bizimle...meraktayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?