Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam bentoprak
Nasılsın ne oldu senin yüz göz dudak yalan mı oldu![]()
selam kızlar nasıl gidiyor
Sen bana mı soruyorsun yalnızlığı sever misin diye? Ben ki; çayı bile iki şekerle içerim, birlikte erisinler diye.
Bende şekersiz içiyorum, yalnız olduğum anlaşılmıyoooooooooooooooooooooo![]()
Varlığı bir şey kazandırmayan insanların, yokluğu bir şey kaybettirmez.
- Tolstoy-
Sen bana mı soruyorsun yalnızlığı sever misin diye? Ben ki; çayı bile iki şekerle içerim, birlikte erisinler diye.
Bende şekersiz içiyorum, yalnız olduğum anlaşılmıyoooooooooooooooooooooo![]()
sağına soluna bak golf ve biriç oynanılan yerlere takılbak hemen çift takılıyor olursun
![]()
Aledam nasılsın ?
görebildin mi güzel burnunu ?
Tolstoy ha:)
Kadın, her ihtiyacını karşılayacak tek bir erkeği ister. Erkek ise, tek ihtiyacını karşılayacak her kadını.Dostoyevskı.....
![]()
![]()
bayıldım
Hoşgeldin aledaaa![]()
Kadın, her ihtiyacını karşılayacak tek bir erkeği ister. Erkek ise, tek ihtiyacını karşılayacak her kadını.Dostoyevskı.....
Çal tatlım Çal..Sana çalmakta yakışır
sağına soluna bak golf ve biriç oynanılan yerlere takılbak hemen çift takılıyor olursun
![]()
Sağım solum duvargolf,briç
adresleri alayım
![]()
![]()
![]()
bayıldım
Benımki hariç diyeyımde Evrene yanlış mesaj gitmesin alimallah![]()
Son bir yıldır ÖDEM derdıne düştük...Şimdide yüzdeki ödemlerle uğraşıyom.Çarşamba göreceğim buruncuğumu:)
canım ödem kaçınılmaz sıkma canını geçer gidersen ki bu konuda kitap yazacak kadar deneyim sahibisin no panic
![]()