Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Allahtan son 10 gün saymaya başladım ya randevuyu alınca başlasaydım mazaalllah şunun şurasında iki güncük daha var bişi kalmadı yani....

Lina çok uğraştırmadı bizi ya haksızlık etmeyelim ben ne sorulara cevap yazdım lina gün sayıyor sadece

yarın gece son söz ondan sonra bi dua ister kapanışı yaparım hehehehehe

Şakaydı tabi bu yazdıklarım.Çok normal lina cım ya sen bakma bana.Ben sabahı sabah ediyordum son gecelerde:18: Bir de meme+karın olunca iyice tırsıyordum.Aslında ben de sizler gibi bu foruma katılıp sonradan ameliyatımı olsaydım ne kadar rahatlardım kimbilir?

Lina çok uğraştırmadı bizi ya haksızlık etmeyelim ben ne sorulara cevap yazdım lina gün sayıyor sadece
uğraştırmadım dimi... zararsızım ben sayılı gün çabuk geçermiş hesabı ne ara geldik biz ameliyat haftasına yahu...

yok canım ya anladım ben seni siz olmasanız bukaadar cesaret edemezdim. özellikle ikinize çoooook teşekkür ederim.... şu anda zaten sabahlara kadar oturuyorum heyecandan...
eeee nerde kalmıştık son iki gün DDDDD

Linacım kendi adıma şunu söyleyebilirim seni çok iyi anlıyorum çok zor bir süreç ben foruma üye olduğumda daha ameliyat olmamıştım dışarıdan forumu ezberlemiştim doktor görüşmelerini de yapmıştım ama üye olup son haftaları burada geçirdim. sordum araştırdım didikledim heyecanlandım hatta kötü sonuç yaşayan üyeleri okuyup vazgeçtiğim bile oldu Allahıma şükür ben doğru doktoru buldum ve iyi son yaşadım darısı senin başına canım

ben tüm foruumu okudum hatmettim o sebeple çok sorum da kalmadı, çok korkum da ama yinede heyecan oluyomuş âminnnn canım...

Kızlar nldglp kaçar.İki orta bir sade, bana müsade Hepinize güzel hayırlı geceler.Lina sen de yat dinlen biraz bacım.Mikserlenkim öptümm

ben tüm foruumu okudum hatmettim o sebeple çok sorum da kalmadı, çok korkum da ama yinede heyecan oluyomuş âminnnn canım...

ya bak geçmiş zaman ben senden şüphelenmiştim hani direk bizim bu başlığa gelip yazınca dedim bu ya erkek yada birilerinin adamı yazdırıyor

ne bileyim senin önceden forumu hatim ettiğini bizleri tanıdığını hazırlanmışsın sen zaten

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…