Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

sen daha k.k.yı bilmiyorken biz ogülüyle buraların tozunu attırıyorduk en çok beni sevecek tabi ilk göz ağrısıyım ben onun

söyledim selamını onunda sana var öptü seni

Banane banane biliyodum işte.Hep dışardan okuyordum.Bir türlü üye olamamıştım sadece. Beni de aradı konuştuk ogülemle işte.Çok seviyo beni de çok :118: bak bu ikonun en solundaki süslü ben,ortadaki ogüle,en fırıldaklısı en sağdaki de sen

kızlarr ben gidiorum yarın ercan beye sabahtan arayıp randevu alıcam hem resimlere bakıcam hemde paayı sölicemmm

yürü be lopezim kim tutar seni bak indirim yapmaz ise hastaneyi başına yıkarız arkadaşlarımla de

yok zaten yapmazsa yaptıramıcam hücre nakli kalıcımı geçicimi nasıl onu da sorucam aksilik gözaltımdaki dolgular indi ve ödem yaptı gözaltlarım torba torba reaksiyonun geçmesi gerekirmiş operasyon için konuşacağım bakalım hepsini :) yuppi

hahahahah bak aramızdaki fark bu sen dışarıdaydın ben tam içindeydim k.k.nın

tamam tamam ağlama senide seviyor bende seni seviyorum

yemek yarışması var oy kullandın mı ben kullandım zaten açık ara önde giden üye var tarifini ve sunumunu çok beğenmiştim ona verdim oyumu

lahmacun içli köfte hepsi süperdi

Linacım seni düşünüyoruz ondan gece takılmıyoruz sınavlarına rahat çalış diye

ben buradayım daha çok işim var karın gerilecek yüze dolgu, saç ekimi, burun kulak

sağol canım yaaa ama tek başına da çekilmiyo ki geceler... son 3 gün.... ayyyy çok heyecanlı.....

allahim bu ne grip öldürdü beni basima ilk defa geliyor ya türkiyedede varmi ates kemiklerim sizliyor titreme bogaz kulak agrisi öksürük bu ne yaaaaaaaa
doktorun verdigi ilac bilem fayda etmiyorrrrrr :2::2::2:

allahim bu ne grip öldürdü beni basima ilk defa geliyor ya türkiyedede varmi ates kemiklerim sizliyor titreme bogaz kulak agrisi öksürük bu ne yaaaaaaaa

çok çok geçmiş olsun.... biran önce geçsin bitsin

hic hava atmayin jelesec nldglp bacum sizlerden en eski benim bir keremm

Eskisin ama 7 yılda 789 yorumun var.Bak bana 1 yıl olmadan daha 2500 yorum yapmışım Jelesec hanım 1.5 senede 6000 yorum yapmış yaaaa pışııık şeydaanıım

Anam Jelesec ne çenesi düşükmüşün sen:99:

Çok ağır geçiriyorsun demek:2: Aman diyeyim dikkat et iyice yat dinlen.

İyi ki şu whatsapp var.Lopezimle ordan laflıyoruz arada Jelesec hemen değiştir telefonunu.Yükle whatsapp ı.Tık tık bedavaya sohbet et

hahhayyyy masallah kizlar cenenizeeeeee
ne yorum yapmisiniz ne yorummmm ne konustunuz bu kadarrrrrrr

bende aynı senin yazdıklarını yazacaktım bacım

çenem düşüktür benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…