Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Ben doktorun çıkardığı ameliyat sonuçlarına şapka çıkarıyorum :nazar: kullandığı teknik ne bilmemem anlamam ama gördüğüm k.k.daki arkadaşlarımın ameliyat izleri şekilleri hepsi çok başarılı :21:

bende bu ameliyatlara yakın birisi olarak kesinlikle takdir ettim e sizin bacaklar nerdeeeeee :? yok resim :(

bende bu ameliyatlara yakın birisi olarak kesinlikle takdir ettim e sizin bacaklar nerdeeeeee :? yok resim :(

Beni bizim kızlar canlı görmüştü lopezim :34: doktora gittiğinde bak bacak resimlerine benim bazı bölgelerde çukurluklar oluşmuştu onlarda alınan yağlar ile dolduruldu benim fotodan bacaklarımı tanırsın:1: o kadar kalın şekilsiz bacak daha önce görmemişsindir :9:

Beni bizim kızlar canlı görmüştü lopezim :34: doktora gittiğinde bak bacak resimlerine benim bazı bölgelerde çukurluklar oluşmuştu onlarda alınan yağlar ile dolduruldu benim fotodan bacaklarımı tanırsın:1: o kadar kalın şekilsiz bacak daha önce görmemişsindir :9:

anlıyorum benim de bir o kadar kötüüü neyse siz kurtuldunuz darısı başıma :)

heyecan artarak devam etmekte. son altının son saatleri :D

Yürü Lina cım kim tutar seni:10:

Hee aynen desin ki; bana jelesecin bacaklarını göster.Doktor da der; kim bu mikserlenk?

anlıyorum benim de bir o kadar kötüüü neyse siz kurtuldunuz darısı başıma :)

YALANÇIII görmesek hadi neyse:51: Bak bana, düğün salonlarının ara sütunları gibiyim maşallah:27:

bu arada acaaaaip iştahım açıldı. az önce oğlumdan kötek gibi laf yedim... babası sandviç yapmıştı yedin mi annecim diye sordum "senden gizli yiyorum çünkü sen ne zaman görsen canın çekiyo benden alıyosun" dedi yaaaaaaa....

bu arada acaaaaip iştahım açıldı. az önce oğlumdan kötek gibi laf yedim... babası sandviç yapmıştı yedin mi annecim diye sordum "senden gizli yiyorum çünkü sen ne zaman görsen canın çekiyo benden alıyosun" dedi yaaaaaaa....

linacığım sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün,süper bir ameliyat geçir emi,memelerin KK nın en güzel memesi olsun :1: sabah geldim ,işe gelmenin, erken kalkmanın sıkıntısını yaşarken,yazıyı okuyunca bastım kahkahayı.Allah yavrularını sana bağışlasın,hepsine uzun ömürler versin.

bak amma içimi açmışın benim sabah sabah , ne dua ettim sana :16:

Selam kizlar.Bugun aneyy gunu.Aman da aman nefis seyler hazirlamis bugun de.num num num yidim yidim sistim.Aksama gorusuruz byee;)

Kartopum ogülüm iyi bi sıkıntı yok işler yoğun o yüzden giremiyor yarın yazar mutlaka :34:

sen nasılsın nasıl gidiyor diyet ?

iyi gidiyor şimdilik,çünkü herşeyi yiyorum :52: ama 17:15 den sonra bir şey sürmüyorum ağzıma,çok acıkırsam çiğ badem yiyorum oda çok acıkırsam.

2,5 hafta =2,2 kg. yediklerime göre fena değil :32:

sya'da bebek bakıcısı dehşeti!..
9 aylık bebeği döven 55 yaşındaki kadın bakıcının dehşet görüntüleri ülkeyi ayağa kaldırdı..

07.02.13 15:00 | 956 kez okundu
Rusya'nın Sibirya bölgesindeki Karsnoyarsk kentinde, 9 aylık bebeği döven 55 yaşındaki kadın bakıcının dehşet görüntüleri ülkeyi ayağa kaldırdı. Evin güvenlik kameralarına yansıyan görüntüler üzerine olaya el koyan görevliler, bakıcı kadın hakkında dava açtı.

İşte o kan donduran görüntüler!..

İzlemek için haberin videosuna TIKLAYINIZ!..

izlerken ağladım çok kötü oldum...

sacit aslan com. video çıkmamış

Son düzenleme:
9 aylık bebeği döven 55 yaşındaki kadın bakıcının dehşet görüntüleri ülkeyi ayağa kaldırdı..

Rusya'nın Sibirya bölgesindeki Karsnoyarsk kentinde, 9 aylık bebeği döven 55 yaşındaki kadın bakıcının dehşet görüntüleri ülkeyi ayağa kaldırdı. Evin güvenlik kameralarına yansıyan görüntüler üzerine olaya el koyan görevliler, bakıcı kadın hakkında dava açtı.

İşte o kan donduran görüntüler!..

İzlemek için haberin videosuna TIKLAYINIZ!..

izlerken ağladım çok kötü oldum...

sacit aslan com. video çıkmamış

yaa merakıma yenildim baktım valla benimde sinirlerim bozuldu, ben eve bakıcı alıpta gizli kamera koymanın alemini anlamıyorum
kamera varsa evde heryerde olsun kadında bunu bilsin izlendiğini bilsin, böyle testi kırıldıktan sonra müdahale etmenin bi anlamı yok ki ya..

yaa merakıma yenildim baktım valla benimde sinirlerim bozuldu, ben eve bakıcı alıpta gizli kamera koymanın alemini anlamıyorum
kamera varsa evde heryerde olsun kadında bunu bilsin izlendiğini bilsin, böyle testi kırıldıktan sonra müdahale etmenin bi anlamı yok ki ya..

aynen kamera şart inan o pislik kadını verseler şimdi bana sacını başını yolarım. Ay yavrum ağladıkça içim ezildi

Risus benim kardeşimin 2.kızı var anaokuluna başlamadan önce evde 2.yatılı türkmen vardı onlar bakıyordu iş yeri eve 10.dakika zırt pırt kardeşim eve geliyordu ama tuvaletler hariç her yere kamera koydurttu ve söyledi...ben Allah sağlık verirse torunumun başında dururum bakıcı olsun ama ben gözetlerim bırakmam tek

rusya'nın sibirya bölgesindeki karsnoyarsk kentinde, 9 aylık bebeği döven 55 yaşındaki kadın bakıcının dehşet görüntüleri ülkeyi ayağa kaldırdı. Evin güvenlik kameralarına yansıyan görüntüler üzerine olaya el koyan görevliler, bakıcı kadın hakkında dava açtı.

Işte o kan donduran görüntüler!..

Izlemek için haberin videosuna tıklayınız!..

Izlerken ağladım çok kötü oldum...

Sacit aslan com. Video çıkmamış
felaket resmenya nasıl bir vicdandr bu lanet olasu buruşuk nişanba elime geçse parçalarım o çocugun annesinin yerinde olsam acımıyoda çat çat vuruyo ufacık cocuga :(((

felaket resmenya nasıl bir vicdandr bu lanet olasu buruşuk nişanba elime geçse parçalarım o çocugun annesinin yerinde olsam acımıyoda çat çat vuruyo ufacık cocuga :(((

ya arescim bunlar insan değil vijdan merhamet sevgi yok.İnan elim ayağım boşaldı kafasına vura vura çocuğu deli etmiştir hayvan ya

Son düzenleme:
Back