Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

ya arescim bunlar insan değil vijdan merhamet sevgi yok.inan elim ayağım boşaldı kafasına vura vura çocuğu deli etmiştir hayvan ya

ay hakkatya cocuğa nasıl vuruyo öle çatçat ay pislik hayvan karı ay boğasım geldi yeminle ( milet senelrce arayıp bulamıo bebegi ne paralar döküolar evlat için kadının ettiği işkenceye bak lanet olası kadın ((

âmiinnnnnnnn diyorum dualarına canım. benim büyük sıpanın öle laf sokmaları pek meşhurdur. çok hoşuna gidiyosa ara ara yazarım D iş stresin hiç olmasın emi...

ben bakamıyorum öyle videolara. hiç dayanamıyorum... Allah yardımcısı olsun tüm çocukların. ve merhametli insanlarla karşılaştırsın...

İşte bende bundan bahsediyorum, böylelikle izleniyor olduklarını bilerek hareket ediyorlar dikkat ediyorlar ama öteki türlü koy gizli kamerayı pislik bakıcı parçalasın çocuğu sende marifet gibi çıkar kayıtları çocuğumu dövdü de bu çözüm değil ki mühim olan çocuğuna zarar verdirtmeden önlemini alman.
tebrik ediyorum kardeşini.

sana katılıyorum canlarımız yavrularımız önlemleri en baştan almak lazım.

Beste gıııııı ben seni özledim bak kimseyle dalaşmıyorum polemik yok giresim yok k.k.ya dön dön hadi hallet işlerini de gel dalaşalım

Bana dalaşman yetmiyomu? ne istiosun gül gibi besteden ?

besteye önceden uyuz oluyordum ya onla dalaşmak daha zevkli eski günlerin hıncını alıyorum

ya nlglpde de ben demlenmek istiyorum şu ogülü gelsinde 2.tek atalım çaylı gazozlu buluşmalardan sıkıldım

bir zamanlar bu topik yazılarla dolardı... nerdesiniz a kızlar... fit oldunuz kaçtınız mıııı... (sınav haftası malum sabahlıyorum da can sıkıntısı yapıyo tek başına sabahlamak )

bir zamanlar bu topik yazılarla dolardı... nerdesiniz a kızlar... fit oldunuz kaçtınız mıııı... (sınav haftası malum sabahlıyorum da can sıkıntısı yapıyo tek başına sabahlamak )

Linacım seni düşünüyoruz ondan gece takılmıyoruz sınavlarına rahat çalış diye

ben buradayım daha çok işim var karın gerilecek yüze dolgu, saç ekimi, burun kulak

Çok öpüyorum onu.Selam söyle.En çok beni sevsin

sen daha k.k.yı bilmiyorken biz ogülüyle buraların tozunu attırıyorduk en çok beni sevecek tabi ilk göz ağrısıyım ben onun

söyledim selamını onunda sana var öptü seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…