ya arescim bunlar insan değil vijdan merhamet sevgi yok.inan elim ayağım boşaldı kafasına vura vura çocuğu deli etmiştir hayvan ya
linacığım sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün,süper bir ameliyat geçir emi,memelerin KK nın en güzel memesi olsunsabah geldim ,işe gelmenin, erken kalkmanın sıkıntısını yaşarken,yazıyı okuyunca bastım kahkahayı.Allah yavrularını sana bağışlasın,hepsine uzun ömürler versin.
bak amma içimi açmışın benim sabah sabah , ne dua ettim sana
Risus benim kardeşimin 2.kızı var anaokuluna başlamadan önce evde 2.yatılı türkmen vardı onlar bakıyordu iş yeri eve 10.dakika zırt pırt kardeşim eve geliyordu ama tuvaletler hariç her yere kamera koydurttu ve söyledi...ben Allah sağlık verirse torunumun başında dururum bakıcı olsun ama ben gözetlerim bırakmam tek
İşte bende bundan bahsediyorum, böylelikle izleniyor olduklarını bilerek hareket ediyorlar dikkat ediyorlar ama öteki türlü koy gizli kamerayı pislik bakıcı parçalasın çocuğu sende marifet gibi çıkar kayıtları çocuğumu dövdü de bu çözüm değil ki mühim olan çocuğuna zarar verdirtmeden önlemini alman.
tebrik ediyorum kardeşini.
ben bakamıyorum öyle videolara. hiç dayanamıyorum... Allah yardımcısı olsun tüm çocukların. ve merhametli insanlarla karşılaştırsın...
Beste gıııııı ben seni özledimbak kimseyle dalaşmıyorum polemik yok giresim yok k.k.ya dön dön hadi hallet işlerini de gel dalaşalım
Bana dalaşman yetmiyomu? ne istiosun gül gibi besteden ?
Teşekkür ederim sultaanımÇok da severim
bir zamanlar bu topik yazılarla dolardı... nerdesiniz a kızlar... fit oldunuz kaçtınız mıııı... (sınav haftası malum sabahlıyorum da can sıkıntısı yapıyo tek başına sabahlamak)
Çok öpüyorum onu.Selam söyle.En çok beni sevsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?