• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

ayy valla kızlar soyunma salonunda memişlerime bakıyorum böyle çok mutlu oluyorum :27:

allahım dileyen herkese nasip etsinnn :27:

o benle ilgilenen bayan hoca da şaşırdı heralde hem nasıl bu kadar zayıf hemde böyle iri göğüsleri var diye :23:

doğal değil silikon deseydin :1: senin adına mutlu oldum oh herkes mutluyum yazsın zor bi süreç sonuç iyi olmayınca insan yıkım yaşıyor :34:

Ogülü iyi ki akşam aradın looo kaçtım sıkıcı topluluğun yanından anladın sen onu :23:

hıııım anladım mesaj alınmıştır :34:

Kardeş mekanına davet ediyor gel bakıma gir manikür pedikür cilt bakımı vs beleş yani daveti kaçırmayayım dedim :1:

Gidersem telle ararım seni kahve içeriz araba var sende yada mekana gelirsin :31:

Kardeşine desene benide manevi abla ilan etsin :)) artık birşeye yetişemiyoz benim ufaklığın süsünden :) kız annesi olmak zormuş ne zaman beni internette görse anne hadi açda elbise bakalım :) kış günü hergün elbise çorap kavgası zorla çıkarttırıyorum :(

Afyonum daha patlamadı.Zira bütün gece Bahattin e halka atıp tutturamadım ahahahahahaahahah:52: (Bakiim kim CM YLMZ filmine gitmiş)

Loo kıyın paranıza da gidiverin hele şu Cem e.Bak ben 2. ye gittim 4 gün arayla:34: Gariban para kazansın.Taş bile atmamış,kolunu da yormamış.Standup gösterisini 5liralik cd ye çektirip,milleti kekliyor.Biz de kekleniyoruz işte.İki günde 30lira benden kazandı.Ehh böyle enayiler olduğu sürece katmer katmer katmerlenir cukkası:51:

Kardeşine desene benide manevi abla ilan etsin :)) artık birşeye yetişemiyoz benim ufaklığın süsünden :) kız annesi olmak zormuş ne zaman beni internette görse anne hadi açda elbise bakalım :) kış günü hergün elbise çorap kavgası zorla çıkarttırıyorum :(

Hahahaha seni en iyi benim kardeş anlar sabah telde 1.saat 2.kızının süsünü püsünü anlattı onlarda elbise manyağı:9:

mekan sosyetik yerde bacım ücretleri pahalı manikür 80.tl.sana 40.olur :1:

ç
risus, ne mutlu sana. mutluluğun hep böyle daim olsun canım..göğüslerle birlikte vücudun kusursuz bir güzellikte olmuş, maşallah sana:nazar:

fiziği düzelttikte.. gönlüme bi çeki düzen verebilsem ya bide :2: :1:

doğal değil silikon deseydin :1: senin adına mutlu oldum oh herkes mutluyum yazsın zor bi süreç sonuç iyi olmayınca insan yıkım yaşıyor :34:

yek yeaaa diycem bide öylemiiiiee :33:
jeleseciim öncee 3500 tl veriyosuun sonra ameliyat sonrası 1 ay kendine dikkat ediyosuun sonra o borcu ödemek için kişisel ihtiyaçlarından kısıyorsun, bide keyfini egosunu yaşamak varken kendimi mi ispiklicem :20: cıkkk olmaz yapmam yani cefasını çektiysem sefasını da süriciğimmm :21:

Back