• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

çabalıyorum bakalım ne vakit sonuç vercek... ameliyat olunca da durmazlar heralde dimi ama.... yani durmazlar inşallah :D

benimki de aynı ayaktan ilerliyor :D benim bebeleri salamıyorum çünkü onlar ses yapıyorlar diye kapıya koyuyolar bebeleri kapılarını da kapatıyorlar.

aaa onlarda nasıl babaanne büyükbaba?? insan torunuyla oturur oynar,kitap okur,alır gezdirirr...Bak ben bu konuda hiç haklarını yiyemem kayınvalidemle kayınpederimin.Oğlum doğduğu günden itibaren nasıl ilgilenirlerdi...hatta ben çok eskiden 22 yıl önce Gölcük de otururdum onlarda İzmit te.Haftasonları oğlumu alırlardı eşimle ben rahat uyuyalım diye.Çok uykusuz geçerdi benim gecelerim.Arada mola olurdu bana.Sağolsunlar çok hakları var.Hatta sonradan kayınvalidemler Bursa ya taşınmışlardı.Bir gün bize gelmişlerdi.Dönerlerken oğlum çok ağladı.Onlar da dayanamadılar,dedilerki götürelim ağlarsa ertesi gün hemen getiririz gene.Gerçekten de götürdüler,Ertesi gün oğlan beni istemiş:) Allah rahmet eylesin kayınpederim atladı getirdi hemen oğluşumu.Çok ilgiliydiler.Kayınvalidem hala öyle sağolsun.

ne güzel öyle kayınvalide kayınpedere can kurban... benim kayınvalide geçen sene doğum yaptığımda geldi bana şöyle dedi, ben bebeği tutamam, altını açamam, susturamam mamasını veremem (sütüm olmadığından mama veriyordum) e ne yaparsın diye sorunca hiç bişi dedi sağolsun. tam doğum yaptım haftasına geldiler karı koca güya bebe görmeye. benim bebe 40 gün hiç susmadan ağladı sürekli kucağımda bi elimle bebeği tutup bi elimle de yemek yapıyordum yesinler diye. ah ah açtırma kutuyu hesabı baya dertliyim ben yaaaaa..... aslını sorarsanız bir gün bakmadılar ki çocuklara şimdi bekleyeyim bakmalarını.

ne güzel öyle kayınvalide kayınpedere can kurban... benim kayınvalide geçen sene doğum yaptığımda geldi bana şöyle dedi, ben bebeği tutamam, altını açamam, susturamam mamasını veremem (sütüm olmadığından mama veriyordum) e ne yaparsın diye sorunca hiç bişi dedi sağolsun. tam doğum yaptım haftasına geldiler karı koca güya bebe görmeye. benim bebe 40 gün hiç susmadan ağladı sürekli kucağımda bi elimle bebeği tutup bi elimle de yemek yapıyordum yesinler diye. ah ah açtırma kutuyu hesabı baya dertliyim ben yaaaaa..... aslını sorarsanız bir gün bakmadılar ki çocuklara şimdi bekleyeyim bakmalarını.

Sen de onlara bakma o zaman.sinir oldum şimdi:19:

sinir olunmayacak gibi değil ki. kendi öz torunlarını sevmeyen insan olur mu yahu... ama lafa gelince çok sevdiklerini söylerler. ya bir kere ya iki kere tutmuşlardır toru topu...

Lina cim şaka bir yana ama bu çok ciddi bir konu aslında.Eşinle mutlaka konuş bu durumu.Ev ev üstüne kesinlikle olmaz.Kaldıki bir de 2 kişiler.Hiç olmaz bu iş.Hadi biri vefat etse diğeri yalnız kalacak derim.Ama bu şekilde sizin de mutlaka düzeniniz bozulur.Keyfiniz kaçar.Evli evine,köylü köyüne...

sinir olunmayacak gibi değil ki. kendi öz torunlarını sevmeyen insan olur mu yahu... ama lafa gelince çok sevdiklerini söylerler. ya bir kere ya iki kere tutmuşlardır toru topu...

Belliki çok dolusun.Mutlaka bir çözüm yolu bulunur merak etme.Gerginlikle olmaz işin çözümü.Sakin sakin olmayacağını anlatırsın eşine.O da uygun bir dille anlatır mutlaka.Benden şimdilik bu kadar tatlım.Ben de kaçıyorum iyi geceler.Yeni yılda herşey gönlünce olsun inşallah...

aynen çok doluyum bu konuda. eşim anasına babasına aşırı düşkün konuşunca birden parlıyor. ama o da anlayacak sonunda. fırsatını bulunca ben de çevirdim ağlama duvarına topiği iyi mi... çok teşekkür ederim yazınca rahatladım resmen. insan herkese de anlatamıyor ki halini. iyi geceler....

Susmuyorum işte susmuyoruuuuummmm askjhfoiqıejfqiofkjwioefjkdjcnfdsjvbjkdfhbwekfhwkfjwkjfnsdcbsdvbhjvbdfjbwkjfwncsjcbdshvbsşdckjpfowopefoergpıghut82ugıoqjfkjenjvhnhduvndfjvndjfvbfvhgıqevhekfjnkjvbdfvbdjfvlbqljdbjhdvbjdfvbjdhvfbdjfbcqjreferhfergvbvjdvlbedkqfjedfhehejfbejqbfjdfelwfhweıghıohıotrwhnbşdflokjwqpfkrojgerhgqkrhfeqkfjekfjekfjroıghghşkweofjrıjrıgjekrjgkjefkjsnfjkdnjdnfkjdngrekjgeroqikrpoewjfpewogjerlkgfjliqfkeojreiojqweifjwelfjqewiqporojıtgjrgjngvrpoteğlfepottıyjhnfldaidşqüğwğropoıtıhjndvdknclklkfjrk:33::33::33:
çok özetleyici olmuş :27:
ama KezBAN GÖREMEDİ YA:ssz::ssz: BESTEDE DAZLAK DAAAA :1::1:
alırım anahtarınızı uleyhnnn biz yokken neler karıştırıyosunuz sizzzz :47:
Mirin neredesin bacım??? Bak ben gideceğim yatağa gel devir teslim yapalım :9::9::9:
bitti o günler canım nöbet möbet vermiyosunuz 3 kuruş sonra gel nobete hıh :25:
Yok kızım bundan nöbet möbet olmaz didim ben.Yevmiyesinden kesek bari:51:
sanki çok yevmiye verdiniz yeaaa çok zengin oldum :37:
2.ziyaretci var kesin biri o :52::52:

keselim vallahi çalışmıyor bu :ssz::ssz::ssz:
ziyaretçi takılmam ben :51: sinsimiyim ben :21: :21:

uyanın ulennnnn bu gece zengin olursam hemen bir ticket ile america ya tüycem :52: :52: :52: kimse peşimden gelmesin halasıyız teyzesiyiz yok efenim kuzeniyiz kardeşiyiz diye :ssz:

Son düzenleme:
herkese sevdikleri ile birlikte , bütün hayırlı dileklerinin olacağı mutlu bir yıl diliyorum. herşey gönlünüzce olsun inşallah.

Back
X