Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimki de aynı ayaktan ilerliyorbenim bebeleri salamıyorum çünkü onlar ses yapıyorlar diye kapıya koyuyolar bebeleri kapılarını da kapatıyorlar.
çabalıyorum bakalım ne vakit sonuç vercek... ameliyat olunca da durmazlar heralde dimi ama.... yani durmazlar inşallah![]()
Mirin neredesin bacım??? Bak ben gideceğim yatağa gel devir teslim yapalım![]()
Yok kızım bundan nöbet möbet olmaz didim ben.Yevmiyesinden kesek bari![]()
Behlül kaçar arkadaşlar
sabahtan görüşürüz iyi uykular herkese![]()
Lina cım normalde nerde oturuyorlar? uzaktalarmı?
ne güzel öyle kayınvalide kayınpedere can kurban... benim kayınvalide geçen sene doğum yaptığımda geldi bana şöyle dedi, ben bebeği tutamam, altını açamam, susturamam mamasını veremem (sütüm olmadığından mama veriyordum) e ne yaparsın diye sorunca hiç bişi dedi sağolsun. tam doğum yaptım haftasına geldiler karı koca güya bebe görmeye. benim bebe 40 gün hiç susmadan ağladı sürekli kucağımda bi elimle bebeği tutup bi elimle de yemek yapıyordum yesinler diye. ah ah açtırma kutuyu hesabı baya dertliyim ben yaaaaa..... aslını sorarsanız bir gün bakmadılar ki çocuklara şimdi bekleyeyim bakmalarını.
sinir olunmayacak gibi değil ki. kendi öz torunlarını sevmeyen insan olur mu yahu... ama lafa gelince çok sevdiklerini söylerler. ya bir kere ya iki kere tutmuşlardır toru topu...
çok özetleyici olmuşSusmuyorum işte susmuyoruuuuummmm askjhfoiqıejfqiofkjwioefjkdjcnfdsjvbjkdfhbwekfhwkfjwkjfnsdcbsdvbhjvbdfjbwkjfwncsjcbdshvbsşdckjpfowopefoergpıghut82ugıoqjfkjenjvhnhduvndfjvndjfvbfvhgıqevhekfjnkjvbdfvbdjfvlbqljdbjhdvbjdfvbjdhvfbdjfbcqjreferhfergvbvjdvlbedkqfjedfhehejfbejqbfjdfelwfhweıghıohıotrwhnbşdflokjwqpfkrojgerhgqkrhfeqkfjekfjekfjroıghghşkweofjrıjrıgjekrjgkjefkjsnfjkdnjdnfkjdngrekjgeroqikrpoewjfpewogjerlkgfjliqfkeojreiojqweifjwelfjqewiqporojıtgjrgjngvrpoteğlfepottıyjhnfldaidşqüğwğropoıtıhjndvdknclklkfjrk![]()
alırım anahtarınızı uleyhnnn biz yokken neler karıştırıyosunuz sizzzzama KezBAN GÖREMEDİ YABESTEDE DAZLAK DAAAA
![]()
bitti o günler canım nöbet möbet vermiyosunuz 3 kuruş sonra gel nobete hıhMirin neredesin bacım??? Bak ben gideceğim yatağa gel devir teslim yapalım![]()
sanki çok yevmiye verdiniz yeaaa çok zengin oldumYok kızım bundan nöbet möbet olmaz didim ben.Yevmiyesinden kesek bari![]()
ziyaretçi takılmam ben2.ziyaretci var kesin biri o![]()
keselim vallahi çalışmıyor bu![]()