Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

yüzüme gülücükler konduran güzel insanlar; ben bu foruma üye olurken böyle arkadaşlarım, dostlarım olacağını, onların seslerini duymadan yapamayacağımı, yazdıkları mesajları okurken böyle keyif alacağımı bilmiyordum inanın. çok mutluyum sizleri tanıdığım için

gelelim sabah temizliğine...anam her sabah her sabah bana kakalıyorsunuz şu temizlik olayını. Yine topiğin tozunu aldım, misss yaptım. Hazır artık hizmete :) Ben de oturdum, masamda şekerli bir türk kahvesi, hoparlörde cem adrian yüzümde bir tebessüm sizi bekliyorum :)

bu arada az çekirtirmemişsiniz beni Ulen jelesec tekirdağlılar kovalasın seni emi ! nelegelepe seni de uzaylılar

valla akşam, eve girip ayaktan tezgah üstünde 30sn kadar bişiler atıştırıp (gel de zayıflama) kuzuları ve bisikletlerini kapıp dışarı çıktık. Büyük kuzunun bisikletini sözde dedesi dün tamir ettirecekti. Ama adam yaşlı, yapılacakların yarısını yaptırmış, diğer yarısını unutmuş. Kuzu 3 gündür iki tekerlekli bisiklet sürebiliyor. Bu heves, bisiklet aşkı bu yüzden. Neyse tamir olmadığını farkeden kuzu sinirden dırdıra başladı apartmanın kapısında. O söylendikçe ben şiştim. Tamam çocuum gideriz bisikletçiye yaptırırız desem de, bisikletçiye kadar söylenmeye devam etti. Bu arada minik kuzunun bisikleti de ebeveyn kontrollü olanlardan. Hani şu 3 tekerlekliler var ya onlardan. Hayatımda gördüğüm en büyük işkence aracı O saçma aletin anne babanın kontrolünde olan sapı benim kasıklarıma kadar uzanıyor, itmek için iki büklüm olmam lazım. İnsan selvi boylu olunca, böyle dezavantajlar da çıkıyor karşısına tabeee Hele de azcık yokuş yukarı çıkmak gerekiyorsa insanı canından bezdiriyor bu alet. Kaldırımlardan inmeyi çıkmayı saymıyorum bile farkındaysanız.

Neyse bisikletçiye 100mt kala küçük oğluşun da bisiklet arıza yapmaz mı? Sağa çeviriyorum sola, sola çeviriyorum yine sola dönüyor şerefsiz direksiyon bir müddet böyle cebelleştikten sonra, "in bakayım çocuum şu pisikletten" dedim. ve o saptan tuttuğum gibi sinirle sürüklemeye başladım bisikleti. Bi elimde çocuum, bi elimde sap, sırtımda çantam, gözüm büyük oğlanda. Yol arnavut kaldırımı ben çekiştirdikçe bisiklet hopluyor. Kendi dengemi sağlamakta zorlanıyorum Neyse sonunda 100mtlik işkence bisikletçinin kapısında bitti. Allahım sana şükür diyerek, bisikletçiye durumu anlattım. "abla elimdeki bisikleti acilen yetiştirmem lazım, sizinki ancak yarın sabaha olur, istersen 100mt ilerde sağda biri daha var ona git" dedi Bu arada bebeler başladı dırdıra hem de ikisi aynı anda " aneeeee, neden yapmıyo abi bisikletleri, şimdi ben bisiklet süremicem miiiii annneeeeeee, hep dedemin yüzünden vs.." büyüğe verdim iki tekerlekliyi, ben aldım saplıyı, küçük oğluşu ve 5kg civarındaki sırt çantasını. Bisikletle gezecekler ya, terlerler diye üst baş, susarlar diye mataraları, elleri kirlenir diye ıslak mendilleri modunda cevat kelleden farkım yok ! yine sürükleye sürükleye ve kaldırımda sesli bi şekilde " ya havle vela kuvvete" diyerek " allahım sen bugün benim sabrımımı deniyorsun " diye isyan modunda son 100mt yi de tamamladık. Allahtan bu adamcağız halletti bisikletleri. Hemde bir kaç dakikada. O bir kaç dakika içime huzur doldu valla. Gittik pisiklet haydayacakları yere (trakyada bisiklet binmeye böyle denir) ikisi de mutlu, ben de oturmuşum onları izliyorum. İşte ben diyim 5 sen de 8 dk falan. Ama o minicik süre bile yetti benim dinlenmeme. O da olmayabilirdi ! Jelesec'i arayayım dedim, bugün sesini duymadım bi konuşalım. Tam konuşurken bi "ağğğhhhhhhhhhh" sesiyle inledi ortalık. O sesin sahibi bizzat kendim oluyorum. Büyük oğlan arkadan öyle bi geçirdi ki bana yeri göğü inlettim. O yeni bisikletin henüz dişli dişli olan tekerleği bacağımı yonttu Ben yere çöktüm, "allahım bu son vuruştu dimi, dahası yok dimi" diye dua ederek. Küçük geldi, annecim diye sarılıp öperken, büyük binmiş bisiklete turlamaya devam. Gözlerimi kapatıp acımın dinmesini beklerken bi ses duydum, "babacııım ne güzel kullanıyosun". Aha işte, koca gelmiş. Yaşasın. Hayatım çocukların karnı tok, çantada burada. Ben kendime bişiler alıcam, çocuklar sende. Evde buluşuruz, diyerek kaçtım oradan.

işte bu sebepten nelegelepe'cim börek yapmaya fırsat kalmadı :)) haftasonuna kısmetse

Vallahi ne diyeyim ben okurken yoruldum allah sana güç kuvvet versin canımcım.Sen varya seen biraz daha ıkınsan onu da yetiştirirdin evelallah

Bak ben de bugün kalkıp 3 kap yemeğimi yaptım.Ufak bir toz alma ve üstten üstten süpürüp yer silme operasyonundan sonra yıkandım paklandım giyindim. Birazdan dışardaki maraton a başlayacağım.İstikamet K.köy.Hepinize güzel bir gün olsun.Sevgiyle kalın güzeller

sen gitmişsin ama o hala burada. Bir ben + bir ziyaretçi. Sanırım benim yazımı okuyup, sindirmeye çalışıyor Ziyaretçi, ben bile sindiremedim daha dün akşamı, sen hiç yorma kendini :))

sana k.köyde mutluluklar bebeem. ara ara girip topiği bi yokla özletme kendini..Telaffuza gelince, hakikaten jelesecten daha iyi kimse söyleyemez nickleri..Ben hala movenius'a ne dediğini hatırlamaya çalışıyorum. Hatırlarsam yazcam buraya. Bir de yazamadıklarım var :)) dedikodusunu yaptığımız anlaşılacak diye haa haaa

Dertleştiğim güldüğüm akıl danıştığım sevgili dost ilk forumda yazdığım zamanlar beni çok iplememiş sin ağır ilerlemiş arkadaşlığımız amma sonra bir olmuş pir olmuş evimizde hergün lafın geçiyor samimi içten sin arkadan dolaplar döndürmeyen dost benim gerçek dostumdur

vallahi Allah sana güç kuvvet versin 2.canavarla zor işin o ağğğğhhhhhhh sesini canlı duydum ben kaynanamda duymuştur belki o kim diye soruyor ya her telimi kadın ölürmüsün öldürürmüsün :18:

Ama canım ciğerim,senden başka kimse bu nick leri daha güzel telaffuz edemez.Sen bitanesin bitane

kıvır kıvır dansöz asenayı geçtin sen kahkaha makinesi az gez de evini temizle
1 ziyaretci kim acaba ogltkn?
ben değilim baycandır belki

arkamdan dedikodu ha ya bacım senin oradan bana bakacak bir kadın gönder 1.aylığına orada ucuzdur:)))

dr ercan karacaoglu YARDIM
Arkadaşlar merhaba,ben aranıza yeni katıldım yakın zamanda meme kücültme ve mini karın germe ameliyatım var doktorum ercan karacaoglu bu doktora ameliyat olan kimse varmı ?bana yardımcı olun lütfedr ercan karacaoglu YARDIM

buda ben nasıl kıvranıyorum;
merhaba zenn84 geçmiş olsun doktorunuzun adını yazabilirmisiniz ? birde öncesi ve sonrası ile ilgili resminizi gönderirseniz çok sevinirim.Bende bu konuda çok kararsızım i
zleriniz nasıl iyileşme süreciniz zormuydu bu sorularıma cevap verirseniz çok memnun olurum :)

ha hay ya bana bak tırnaklarımı yiyorum:18:
Ameliyatıma sayılı gün kaldı ama ben hala dogru karar verdimmi diye düşünüyorum umarım sonuçlar beni üzmez.uykularım kaçtı allah yardımcısı olsun herkezin zor işler.

ama sen ogltkne hala bana tek kelime yazmamışsın

ne yazıcam sana, önümde canlı örnek ol diye pusuya yatmıştım haa haaaa

sayfa kaç, ben de seninle aynı zamanlarda yazmışımdır ilk yazımı..merak ettim okuyayım bi nassı bi giriş yapmışım foruma

becerememişim bak alıntılamayı bile karman çorman olmuş

olsun, alıntılamayasan da yazdıkların gelmiş ya, önemli olan o

sayfa 474'te giriş yapmışım ben :))

o zamanlar ker ve yeşimay'ın süreçlerini takip ediyormuşum. okuyunca hatırladım hatta :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…