• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün bunlardan ne çıkarmalıyım? Benzer şeyler yaşayanlar var mı ?

user167272

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2025
49
1
1
18
Bugün hoca bana sözlü sınav yaptı işte sonra hoca afferim dedi hoşlandığım çocuk da “beğendiniz mi” dedi hocaya burada iyi anlamda mı yoksa kötü anlamda mı dedi anlamadım aydınlatın beni lütfennn. Ondan önce sabah ikinci ders falan telefonum masanın üzerinden yere düştü bende eğilip aldım tabi üstümde beyaz biraz açık crop var ve galiba eğilirken baya açılmış normalde de açık duruyor. Sınıftan bir çocuk daha sonra dedi “göğüslerine bak” hoşlandığım çocuğa dönerek, o bişey demedi. 2 dakika sonra falan çok duyamadım biraz kulak misafiri oldum yanındaki arkadaşına şey diyordu “kıskanmam için” ya da “kıskansın diye” ikisinden biri ama eminim. Benim yanımda olabildiğince kızlarla samimiyet kuruyor. Daha sonra durup duruken “büyük göğüsler” tarzı bişey dedi. Dersler bitince arkadaşımla dışarı çıktık o da arkadaşıyla mekân da oturuyordu karşıda. Arkadaşı görmedi beni arkası dönüktü, hoşlandığım çocuk beni gördü eli masanın üzerinde kafasını eline dayamış bi vaziyette gözlerini ayırmadan bana bakıyordu, ben ona bakınca bile kafasını çevirmedi. Anlamıyorum gerçekten..

Bugün hoca bana sözlü sınav yaptı işte sonra hoca afferim dedi hoşlandığım çocuk da “beğendiniz mi” dedi hocaya burada iyi anlamda mı yoksa kötü anlamda mı dedi anlamadım aydınlatın beni lütfennn. Ondan önce sabah ikinci ders falan telefonum masanın üzerinden yere düştü bende eğilip aldım tabi üstümde beyaz biraz açık crop var ve galiba eğilirken baya açılmış normalde de açık duruyor. Sınıftan bir çocuk daha sonra dedi “göğüslerine bak” hoşlandığım çocuğa dönerek, o bişey demedi. 2 dakika sonra falan çok duyamadım biraz kulak misafiri oldum yanındaki arkadaşına şey diyordu “kıskanmam için” ya da “kıskansın diye” ikisinden biri ama eminim. Benim yanımda olabildiğince kızlarla samimiyet kuruyor. Daha sonra durup duruken “büyük göğüsler” tarzı bişey dedi. Dersler bitince arkadaşımla dışarı çıktık o da arkadaşıyla mekân da oturuyordu karşıda. Arkadaşı görmedi beni arkası dönüktü, hoşlandığım çocuk beni gördü eli masanın üzerinde kafasını eline dayamış bi vaziyette gözlerini ayırmadan bana bakıyordu, ben ona bakınca bile kafasını çevirmedi. Anlamıyorum gerçekten..
Goguslerinizi beğenmiş ben bunu anladim

anlamayacak bir şey yok. senden en ufak hoşlansa göğüslerin hakkında yapılan bir muhabbete diğer erkeklerle girmez. cinsel olarak bakıyor size. nasıl giyineceguniz kimseyi ilgilendirmez ama sizin düşündüğünüz anlamda ilgilenmiyor sizinle
Ama durup dururken hep ismimi söylüyor falan. Ayrıca muhabbette falan girmedi. Arkadaşlarının yanında iken sanki benden hoşlanmadığını göstermeye çalışıyor gibi geliyor bana

Neyini anlamıyorsun resmen seninle kafa buluyorlar üstüne bu yaşadığın taciz millet ulu orta memen hakkında yorum yaparken dönüp niye hadlerini bildirmiyosun

Memelerinizi(evet göğüs değil) onun dikkatini çekmek için açtınız sanmış kendince havalara girmiş, hoşlanmıyor bence ama sizin ilginizi fark edip ego kasıyor. Sirf bu sebeple yaklasabilir.

Ay yok ne hoslanmasi. Arkadaşıyla göğüs muhabbeti yapan kişi hoşlanmış olamaz. O kadar da geniş olmasın.
Ama muhabbet yapmadı ki. Arkadaşı o tazrda bişey söyledi o cevap vermedi, arkamda olduğu için surat ifadesini de görmedim. Ama bence kıskandı daha sonra öyle bişeyler dedi arkadaşına burda da dediğim gibi. Daha sonradan 3 saat sonra falan dedi durup dururken göğüs fln

O yaştaki erkeklerin sevgi anlayisi o tarif ettiğiniz bölgenin dışına çıkmaz hormonlar tavan fiziksel özelliklerinizi öne çıkaran bir ergenden ne bekliyorsunuz öpüşme sıkıştırma sonrada ayrılık aynen sırasıyla yazdım.
Artık öpüşme sıkıştırmayla kalmıyor keşke kalsa, ilk cinsel deneyim yaşı aşırı düştü maalesef.

Memelerinizi(evet göğüs değil) onun dikkatini çekmek için açtınız sanmış kendince havalara girmiş, hoşlanmıyor bence ama sizin ilginizi fark edip ego kasıyor. Sirf bu sebeple yaklasabilir.
Sanmıyorum öyle sansın. Ben bu kombini 10 cu defa falan giyiyorum herhalde. Şimdiye kadar hiç böyle bir şey demedi. Arkadaşı laf atınca oldu herşey

Ama muhabbet yapmadı ki. Arkadaşı o tazrda bişey söyledi o cevap vermedi, arkamda olduğu için surat ifadesini de görmedim. Ama bence kıskandı daha sonra öyle bişeyler dedi arkadaşına burda da dediğim gibi. Daha sonradan 3 saat sonra falan dedi durup dururken göğüs fln
Yahu ne fark eder? Hoşlanan bir erkek yanındaki arkadaşının da böyle bir muhabbete girmesine izin vermez.

Siz bu çocuktan hoşlandığınız için biz veya bir başkası ne söylerse söylesin olumlamaya calisacaksiniz. ☺️

Bilmem benzerini yaşamışsam bile üzerinden kaç yıl geçti nereden hatırlayacağım.
Ama sana karşı çok dolu görünmüyor anlattığından, erkekler daha korumacı takılıyorlar sevdikleri kız hakkında.

Back