- 7 Ocak 2025
- 49
- 1
- 1
- 18
- Konu Sahibi user167272
Bugün hoca bana sözlü sınav yaptı işte sonra hoca afferim dedi hoşlandığım çocuk da “beğendiniz mi” dedi hocaya burada iyi anlamda mı yoksa kötü anlamda mı dedi anlamadım aydınlatın beni lütfennn. Ondan önce sabah ikinci ders falan telefonum masanın üzerinden yere düştü bende eğilip aldım tabi üstümde beyaz biraz açık crop var ve galiba eğilirken baya açılmış normalde de açık duruyor. Sınıftan bir çocuk daha sonra dedi “göğüslerine bak” hoşlandığım çocuğa dönerek, o bişey demedi. 2 dakika sonra falan çok duyamadım biraz kulak misafiri oldum yanındaki arkadaşına şey diyordu “kıskanmam için” ya da “kıskansın diye” ikisinden biri ama eminim. Benim yanımda olabildiğince kızlarla samimiyet kuruyor. Daha sonra durup duruken “büyük göğüsler” tarzı bişey dedi. Dersler bitince arkadaşımla dışarı çıktık o da arkadaşıyla mekân da oturuyordu karşıda. Arkadaşı görmedi beni arkası dönüktü, hoşlandığım çocuk beni gördü eli masanın üzerinde kafasını eline dayamış bi vaziyette gözlerini ayırmadan bana bakıyordu, ben ona bakınca bile kafasını çevirmedi. Anlamıyorum gerçekten..