Bütün açtığım konular gitti

Lekelenme ne zaman oluyor benim suan 1 hafta olcak sol tarafimda agri kasiklarim midem bulaniyor
Adetime iki gün var kahverengi leke geldi biraz önce peceye silince pembe renk geldi 5 gebelik testi pozitif yurt dışında olduğum için kafamıza göre test veremiyoruz maalesef yumurtlama tarihim 17si diye biliyorum 1 Şubat adet günüm sol kasık ağrısını 1 hafta yaşadım normalde akıntı yaşardım bu ay hiç yaşamadım 3 gündür akıntım vardı bugünde böyle oldu adet mi yerlesmemi bilmiyorum ped koydum ama hiç gelmemiş silince pembe lekeyi gördüm yine de testler beni kandırdı diye düşünüyorum

Benim.midem cok bulaniyor 1 haftada olurmuki

Evet guncellenmeye alınmış ondanmis bende sandım yurt dışında olduğum için gitti sandım üzüldüm uygulama komple gitti ilk önce sonra giriş yapildi
Ay benim kasığımda çok fena ağrı var sağda. Belime vuruyo. Benim adette asla kasığım ağrımazzz sabah testte görürsem kan vermeye gidecem yarın

Kızlar merhaba. Bu akşam üstünden beri sitede sorun vardı sanırım. Bütün konularım yorumlarım gitti görünmüyor. Ama hesabım var. Sizde de aynısı oldu mu?
Benim hesabım gitmiş malesef tekrar üye oldum. Sinir bozucu durum kullanıcı adım bulunamamış

Hayir maile şifre sifirlama yolladigimda boyle kullanici yok dedi ve ayni mail ile yeniden uye oldum. Burda tek mail ile kac uyelik alinabilir bilmiyorum tabi dun katildim henuz araniza
Dün katıldığınız için olmuş. 13 aralıktan itibaren hiçbir bilgi yok sitede üyeliklere dair.

Hayir maile şifre sifirlama yolladigimda boyle kullanici yok dedi ve ayni mail ile yeniden uye oldum. Burda tek mail ile kac uyelik alinabilir bilmiyorum tabi dun katildim henuz araniza

Benim hesabım gitmiş malesef tekrar üye oldum. Sinir bozucu durum kullanıcı adım bulunamamış
Tek maille bir üyelik açılabilir, meddii ve karakartal97 kaybolan üyeliklerinizi ne zaman açmıştınız hatırlıyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…