- Konu Sahibi rumeysacglar
-
Adetime iki gün var kahverengi leke geldi biraz önce peceye silince pembe renk geldi 5 gebelik testi pozitif yurt dışında olduğum için kafamıza göre test veremiyoruz maalesef yumurtlama tarihim 17si diye biliyorum 1 Şubat adet günüm sol kasık ağrısını 1 hafta yaşadım normalde akıntı yaşardım bu ay hiç yaşamadım 3 gündür akıntım vardı bugünde böyle oldu adet mi yerlesmemi bilmiyorum ped koydum ama hiç gelmemiş silince pembe lekeyi gördüm yine de testler beni kandırdı diye düşünüyorumLekelenme ne zaman oluyor benim suan 1 hafta olcak sol tarafimda agri kasiklarim midem bulaniyor
Evett o hesap. Dayanmak zorundayımCanım compute engineer yazan hesap mı senin ki. Yap Canım tekrar test pazartesiye kadar kan testi için dayanabilirsen sana helal olsun
Benim açtığım konum silinmiş nasıl oldu bu
Yerleşme olabilirrrVar bunda bence ayyy ya inşallah vardır bende leke gitti ama peceteyle sildim pembe renk geliyor heyecanlanmak istemiyorum
Geri yüklenir bence güncelleme bitinceKızlar merhaba. Bu akşam üstünden beri sitede sorun vardı sanırım. Bütün konularım yorumlarım gitti görünmüyor. Ama hesabım var. Sizde de aynısı oldu mu?
Geri gelecek bir sorun varmışBenim açtığım konum silinmiş nasıl oldu bu
Benim.midem cok bulaniyor 1 haftada olurmukiAdetime iki gün var kahverengi leke geldi biraz önce peceye silince pembe renk geldi 5 gebelik testi pozitif yurt dışında olduğum için kafamıza göre test veremiyoruz maalesef yumurtlama tarihim 17si diye biliyorum 1 Şubat adet günüm sol kasık ağrısını 1 hafta yaşadım normalde akıntı yaşardım bu ay hiç yaşamadım 3 gündür akıntım vardı bugünde böyle oldu adet mi yerlesmemi bilmiyorum ped koydum ama hiç gelmemiş silince pembe lekeyi gördüm yine de testler beni kandırdı diye düşünüyorum
Adet günü mü 1 hafta geçti?Lekelenme ne zaman oluyor benim suan 1 hafta olcak sol tarafimda agri kasiklarim midem bulaniyor
Uygulamada güncelleme varmış düzelecek beklemedeyiz
Suanlik bişey yok bilmiyorum heyecanlanmak istemiyorum ama içim içimi yemiyorYerleşme olabilirrr
Adetine kaç gün var bilmiyorum kiBenim.midem cok bulaniyor 1 haftada olurmuki
Kızlar sizde mi kayboldu benim açtığım konu(Adetine kaç gün var bilmiyorum ki
Evet guncellenmeye alınmış ondanmis bende sandım yurt dışında olduğum için gitti sandım üzüldüm uygulama komple gitti ilk önce sonra giriş yapildiKızlar sizde mi kayboldu benim açtığım konu(
Ay benim kasığımda çok fena ağrı var sağda. Belime vuruyo. Benim adette asla kasığım ağrımazzz sabah testte görürsem kan vermeye gidecem yarınEvet guncellenmeye alınmış ondanmis bende sandım yurt dışında olduğum için gitti sandım üzüldüm uygulama komple gitti ilk önce sonra giriş yapildi
Benim hesabım gitmiş malesef tekrar üye oldum. Sinir bozucu durum kullanıcı adım bulunamamışKızlar merhaba. Bu akşam üstünden beri sitede sorun vardı sanırım. Bütün konularım yorumlarım gitti görünmüyor. Ama hesabım var. Sizde de aynısı oldu mu?
Geçici bir durumuş düzelecekmişBenim hesabım gitmiş malesef tekrar üye oldum. Sinir bozucu durum kullanıcı adım bulunamamış
Dün katıldığınız için olmuş. 13 aralıktan itibaren hiçbir bilgi yok sitede üyeliklere dair.Hayir maile şifre sifirlama yolladigimda boyle kullanici yok dedi ve ayni mail ile yeniden uye oldum. Burda tek mail ile kac uyelik alinabilir bilmiyorum tabi dun katildim henuz araniza
Hayir maile şifre sifirlama yolladigimda boyle kullanici yok dedi ve ayni mail ile yeniden uye oldum. Burda tek mail ile kac uyelik alinabilir bilmiyorum tabi dun katildim henuz araniza
Tek maille bir üyelik açılabilir,Benim hesabım gitmiş malesef tekrar üye oldum. Sinir bozucu durum kullanıcı adım bulunamamış
Abla son mesajlarımız gelecek mi topiğimde gitmiş son yazdıklarım geri gelecek dimiTek maille bir üyelik açılabilir,meddii ve karakartal97 kaybolan üyeliklerinizi ne zaman açmıştınız hatırlıyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?