- 23 Haziran 2024
- 45
- 12
- 3
- 25
- Konu Sahibi rumeysacglar
-
Bende de durum ayni, eski mesajlarimi takip ettigim konulari hicbseyi goremiyorumKızlar merhaba. Bu akşam üstünden beri sitede sorun vardı sanırım. Bütün konularım yorumlarım gitti görünmüyor. Ama hesabım var. Sizde de aynısı oldu mu?
İnşallah düzelir çok üzgünüm. Gebelik bekliyorum bu ay ve bir sürü arkadaş edinmiştim birbirimizden haberdar oluyordukBende de durum ayni, eski mesajlarimi takip ettigim konulari hicbseyi goremiyorum
Kimi haberdar etmemiz ya da nereye konu acmamiz gerektigini bilmiyorum ama duzetilir diye dusunuyorumİnşallah düzelir çok üzgünüm. Gebelik bekliyorum bu ay ve bir sürü arkadaş edinmiştim birbirimizden haberdar oluyorduk
Umarım öyle olurKimi haberdar etmemiz ya da nereye konu acmamiz gerektigini bilmiyorum ama duzetilir diye dusunuyorum
Ayyy benimde öyle ya zor buldum seniKızlar merhaba. Bu akşam üstünden beri sitede sorun vardı sanırım. Bütün konularım yorumlarım gitti görünmüyor. Ama hesabım var. Sizde de aynısı oldu mu?
Kuzucum en son biz konuşuyorduk naptın kan testi verebildim miİnşallah düzelir çok üzgünüm. Gebelik bekliyorum bu ay ve bir sürü arkadaş edinmiştim birbirimizden haberdar oluyorduk
Benim komple hesabim gitti yeniden actimKızlar merhaba. Bu akşam üstünden beri sitede sorun vardı sanırım. Bütün konularım yorumlarım gitti görünmüyor. Ama hesabım var. Sizde de aynısı oldu mu?
Bence ulaşırsınız çünkü sitede bakım var. Tamamen her şey gitmedi ama mesela yorum ve konu saatlerğ tarihleri yazmıyor. Bakım bitince düzelir muhtemelen.Benim komple hesabim gitti yeniden actim
Pazartesi günü yumurtlamanın 11. Günü. O gün kan vermeyi düşünüyorum daha erken diye vermedimKuzucum en son biz konuşuyorduk naptın kan testi verebildim mi
Hadi hayırlı olsun canımPazartesi günü yumurtlamanın 11. Günü. O gün kan vermeyi düşünüyorum daha erken diye vermedim
Bence ulaşırsınız çünkü sitede bakım var. Tamamen her şey gitmedi ama mesela yorum ve konu saatlerğ tarihleri yazmıyor. Bakım bitince düzelir muhtemelen.
Sayın kadınlar kulübü yöneticileri beni de işe alır mısınız ben de bilgisayar mühendisiyim. Üyelerden de kankilerim var
Kötü olmuş ya neden böyle olduysaHayir maile şifre sifirlama yolladigimda boyle kullanici yok dedi ve ayni mail ile yeniden uye oldum. Burda tek mail ile kac uyelik alinabilir bilmiyorum tabi dun katildim henuz araniza
Bunu bu sabah yaptım paylaşmıştım sen gördün mü yaHadi hayırlı olsun canım
Geö döllenme olabilir evet. Tansiyon düşmesi de olur. Ama saç dökülmesi olabilir tam tersi saçlarsa güçlenme de olabilir. Çünkü östrojen saça iyi geliyor diye biliyorum. Birkaç gün sonra kan verin bence. İnşallah hayırlı haber gelirBu arada konularla alakasız ama ben konu actim kimse yazmadierken hamilelik belirtilerinde tansiyon düşmesi veya saç dökülmesi yaşayan oldu mu aranızda?
Reglim 5 gun gecikti ama 3 gun önce test yaptigimda negatif cikti. Gec dollenme oldugunu dusunuyorum
Cumartesi gunu bi tane daha test yapmamı önerdiler pozitif cikarsa kan vereyim diyorum. Teşekkür ederimGeö döllenme olabilir evet. Tansiyon düşmesi de olur. Ama saç dökülmesi olabilir tam tersi saçlarsa güçlenme de olabilir. Çünkü östrojen saça iyi geliyor diye biliyorum. Birkaç gün sonra kan verin bence. İnşallah hayırlı haber gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?