Bütün açtığım konular gitti

Kızlar merhaba. Bu akşam üstünden beri sitede sorun vardı sanırım. Bütün konularım yorumlarım gitti görünmüyor. Ama hesabım var. Sizde de aynısı oldu mu?
Bende de durum ayni, eski mesajlarimi takip ettigim konulari hicbseyi goremiyorum

Benim komple hesabim gitti yeniden actim
Bence ulaşırsınız çünkü sitede bakım var. Tamamen her şey gitmedi ama mesela yorum ve konu saatlerğ tarihleri yazmıyor. Bakım bitince düzelir muhtemelen.
Sayın kadınlar kulübü yöneticileri beni de işe alır mısınız ben de bilgisayar mühendisiyim. Üyelerden de kankilerim var

Hayir maile şifre sifirlama yolladigimda boyle kullanici yok dedi ve ayni mail ile yeniden uye oldum. Burda tek mail ile kac uyelik alinabilir bilmiyorum tabi dun katildim henuz araniza

Bu arada konularla alakasız ama ben konu actim kimse yazmadi erken hamilelik belirtilerinde tansiyon düşmesi veya saç dökülmesi yaşayan oldu mu aranızda?
Reglim 5 gun gecikti ama 3 gun önce test yaptigimda negatif cikti. Gec dollenme oldugunu dusunuyorum

Geö döllenme olabilir evet. Tansiyon düşmesi de olur. Ama saç dökülmesi olabilir tam tersi saçlarsa güçlenme de olabilir. Çünkü östrojen saça iyi geliyor diye biliyorum. Birkaç gün sonra kan verin bence. İnşallah hayırlı haber gelir

Cumartesi gunu bi tane daha test yapmamı önerdiler pozitif cikarsa kan vereyim diyorum. Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…