Pinkom teşekkür ederimÇok güzel olmuş, eline emeğine sağlık
pastane den aldin dimi şeker hamurunu yoksa pasta malzemeleri satan yerden mi Nevos şeker hamuru tarifi var mı evde yapabileceğim burda nerden bulacam smdi
Önce ben geldimAblaaaa şeker hamuru tarifin var mı nişanlıma doğum günü pastası yapıcam şeker hamuruyla kaplamak istiyorum
Son mesajlar varya konu orda çıktı hemen damladımÖnce ben geldim
Pasta malzemeleri satan yerden alıyorum canımpastane den aldin dimi şeker hamurunu yoksa pasta malzemeleri satan yerden mi Nevos şeker hamuru tarifi var mı evde yapabileceğim burda nerden bulacam smdi
Canım neden evde yapmayı düşünüyorsunAblaaaa şeker hamuru tarifin var mı nişanlıma doğum günü pastası yapıcam şeker hamuruyla kaplamak istiyorum
Hiç hazır şeker hamuruna rastlamadım ki alsam pastaneden almam gerek heralde markette falan görmedimCanım neden evde yapmayı düşünüyorsun
Evde yapmak içinde kullanacağın malzeme hazır olacakJelibon,marsmallow şeker veya lokum kullanman gerekiyor Bunlarda katkı maddeli Direk şeker hamuru alıp kullansan nasıl olur Son kullanma tarihine dikkat et
Ne yalan söyleyeyim pastada sevmiyorum.Kurabiye yapıyorum ama oda hediye amaçlı yenmiyor saklıyorlar:)
Dr oetkerin bile var canımHiç hazır şeker hamuruna rastlamadım ki alsam pastaneden almam gerek heralde markette falan görmedim
Jelibon ve marshmalowla mı yapılıyo ben bunları zaten çok tüketirim abla zararına falan bakmıyorum artık her şey katkı maddeli zararlı şeylerin de tadı çok güzel oluyoama şimdi düşündümde marsmalowla da süslenebilir aklıma bikaç fikir geldi biraz araştırıyım teşekkür ederim :)
Evet Marshmalow ile yapılıyorHiç hazır şeker hamuruna rastlamadım ki alsam pastaneden almam gerek heralde markette falan görmedim
Jelibon ve marshmalowla mı yapılıyo ben bunları zaten çok tüketirim abla zararına falan bakmıyorum artık her şey katkı maddeli zararlı şeylerin de tadı çok güzel oluyoama şimdi düşündümde marsmalowla da süslenebilir aklıma bikaç fikir geldi biraz araştırıyım teşekkür ederim :)
Sağol abla bi bakarım bulursam alırım :)Dr oetkerin bile var canımMarkette satılıyor..Pasta malzemeleri satan yerler var,organizasyon malzemeleri falan oluyor Oralarda bulabilirsin.
İlgi alanında olmadığı için dikkatini çekmemiştir
Mesela Metro markette oluyor.Bilmiyorum bulunduğun ilde var mı?Yani hazır olunca garanti iyi oluyorÇok kolay açılıyor...Nette video izleyerek yapmaya başladım.Okul etkinliği,arkadaşların doğum günü derken 5-6 kez yaptım...
Yani yanlış anlama bunlar benim şahsi fikrim:)
Sorun değil tatlisko saka sey ettim benim oğlanın doğum günü ona yaparım kızımla beraber sevinsinler diye bende hic denemedim yaparım baakalimSon mesajlar varya konu orda çıktı hemen damladım
Tamam tarifi sana versin ben uzaktan bakıyorum
Kurabiye ne bayıldım burda süslemeler bulursam bu şekilde yapacam çok güzel şeyler var da nerde satılır bilmiyorum burda araştırma lazim eline sağlık yaşlı seniPasta malzemeleri satan yerden alıyorum canım
En son öğretmenler gününde yaptım
Eki Görüntüle 2116963
Bir sefer pasta süsleme için evde denedim
Şöyle ki;Resimler bana ait
MARSMALOW ŞEKER İLE ŞEKER HAMURU YAPIMI
125 gr marsmallow şeker
1 fiske tuz
2 kaşık su
1.5 paket pudra şekeri(250gr)
Marshmallow şekerleri cam bir kaseye boşaltın.
Tencereye biraz su koyup, cam kaseyi üzerine oturtun.
Orta ateşte ara sıra karıştırarak marshmallow şekerleri eritin.
Burda dikkat edilmesi gereken; şekerlerin çok fazla erimemesi ve içlerine sıcak su kaçmaması.
Eriyen şekerlere su, tuz ve pudra şekerinin yarısını ekleyip, karıştırın.
Yoğurma kabının dibine bolca pudra şekeri dökün.
Eriyen şekerleri yoğurma kabına alın ve yoğurmaya başlayın.
Dikkat edin eliniz yanmasın.
Kalan pudra şekerinide ekleyip, hamuru iyice yoğurun.
Ele yapışmayan ama yumuşak kıvamlı bir hamur olcak.
Son olarak hamuru top haline getirin ve üzerine margarin sürün.
Streç film ile kapladığınız hamuru 1 gün yada daha fazla oda sıcaklığında bekletebilirsiniz.
Kullanacağınız zaman tekrar yoğurun ve istediğiniz süslemede kullanın.
Eki Görüntüle 2116964 Eki Görüntüle 2116965 Eki Görüntüle 2116966 Eki Görüntüle 2116967
Pasta malzemesi,organizasyon malzemeleri satan yerlerde bulabilirsin canımKurabiye ne bayıldım burda süslemeler bulursam bu şekilde yapacam çok güzel şeyler var da nerde satılır bilmiyorum burda araştırma lazim eline sağlık yaşlı seni
Ben şöyle bi tarif buldum pratikmiş hemde canımSorun değil tatlisko saka sey ettim benim oğlanın doğum günü ona yaparım kızımla beraber sevinsinler diye bende hic denemedim yaparım baakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?