Dolandırıldık zaten benim kardeşimin eşi avukat onunla konuştuğumda hakkımızı arayabileceğimizi söylüyor ben hukuksal yola başvurmayı düşünüyorum. Yazıklar olsunMeraba hanimlar.. Az once konustum 3 kutu bitirdim ve hicbir gelisme yok dedim. Bana dedikleri ne biliomusunuz. Bu serumun yaninda birde krem kullanmaniz gerekdi size gondermedik mi... dedim hediye krem gonderdiniz bitane o degilmis ayriyeten birde serumla beraber uygulanacak krem varms esas o zmn etki edermis. Bu bastan neden soylenmedi verilmedi dedigimde unutulmus deniyo. Isterseniz 290 tl ama size 70 tl ye gonderim saglayalim. Nasil guvenmem beklenir ki boyle bi sacmalak olabilr mi madem o kremde sartti bastan nasil gonderilmez soylenmez?? Benim gbi magdur olan arkadaslar ne yapabiliriz Allah askna cok pis dolandrldik icimdeki ses bunu soyluyo yapacak birsey var mi lutfen yardmci olun
Göz göre göre yalan. Herkeste mi unutmuşlar. Çok kaba olacak ama Çüşş artık. Yalanda sınır tanımıyorlar. Ben, burada bu ürünü kullandım, işe yaradı diyen hiç kimsenin gerçek üye olduklarına inanmıyorum...
Kesin dolandırıldık arkadaşlar ya zaten gelen kutudan fake bir ürün olduğu belli. Üzerinde içeriği ile ilgili bir bölüm bile yok! İnsanların nasıl da duygularıyla bu kadar kolay oynuyorlar ? Kendi adıma , hiç bir yerde adamakıllı bir reklamı onayı olmadığını gördüğüm halde bir kaç yorum okuyarak aldım bu ürünü. Gerçekliğine inanmak istedim. Yazıklar olsun !
Ben daha birinci kutudayım 5 kutu almıştım. siz devam edecek misiniz ? Belki bir umutZehir zkkm olsun onlara o haram paralar bin misli cikar insallah. Pislikler
Ben Google a busty serum yazdım. İlk çıkan siteden de sipariş verdimKullanan varsa bana aldığı sitenin linkini yazabilir mi? İnternet de o kadar adres var güvenemiyorum hologramlı olması orijinal anlamına geliyormuş bu konu hakkında yardımcı olabilir misiniz?
teşekkür ederim burdaki kullanıcılara aldanarak almak istemiştim dediklerini dikkate alacağımBen Google a busty serum yazdım. İlk çıkan siteden de sipariş verdimbence hiçbiri orijinal değil. Hologram yoktu benimkinde. Hiç reklamı olan bir ürün değil. Hiç bulaşma bence.
1 kutu kullandım ve söylediğiniz gibi hiç bir etki yok. 4 gündür kullanmıyorum yazdıklarınızı okuyunca. Kızarıklıklar devam ediyor mu. Sağlık problemi yarattı mı.Mrb hanmlar. Gogsumde aniden kirmizi toplu igne ucu kadar kucuklukte benler cikti iki gunde. 4 ,5 tane. Basina gelen yada bilgisi olan var mi aceba ? Insallah bu serumdan dolayi degildir. Maddi manevi somurduler insallah sagligimizla oynams olmazlar. Allah bildgi gbi yapsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?