Gelin İç Giyim büstiyer

Biraz geç bir cvp olacak belki konuya ama, benim gelinlikçim içine mutlaka kendi istedikleri bir marka büstiyer getirmem gerektiğini söylediler. provalar bile bununla yapılacakmış. baya teferruatlı... böyle özel olarak size de bir marka büstiyer söylendi mi hiç?

benim gelinlikçim provaya başlamadan önce iç çamaşırı seçimimi yapmamı söyledi. gelinliğimin içine giyeceğim çamaşırın dolgusu vs ölçüleri etkiliyo çünkü. provayı ona göre yapıcaklar. büstiyer aldım ben de :)) çok şık :))

bütün büstiyerler jartiyerli. jartiyersiz büstiyer var mıdır acaba çünkü ben içime o sıcakta çorap giymeyi düşünmüyorum:)

kızlar bende büstiyer almak istiyorum..bildiğiniz markalar var mı..anadolu yakasında kadıköy , üsküdar bölgesinde yada avrupa yakasında nerelerde bulabilirim.. benim arkadaşım reflection kullanmıştı ve onda müthiş durmuştu. ben bulamadım ama o marka heryerde satmıyor...yardım kızlarrrr..

arkadaslar benimde hosuma gidiyo bu büstierler ama benim gelinligim zaten böyle korse gibi.. arkasindan iplerle baglaniyo..
bu durumda icine bide büstier giyersem ölürüm herhalde...
Sizce??

arkadaslar benimde hosuma gidiyo bu büstierler ama benim gelinligim zaten böyle korse gibi.. arkasindan iplerle baglaniyo..
bu durumda icine bide büstier giyersem ölürüm herhalde...
Sizce??

benim gelinliğiminde arkası ipli olacak ama gelinlikçim büstiyer aldırdı daha güzel durur dedi.
ben çok sıkılırım giymesem olmazmı dedim ama gelinlikçim ısrarla giy diyince bende yeni incininkini aldım. gerçekten çok şık ama:)

benim gelinlikcim hic bisey demedi ya
benim gelinligimin üstü korse zaten böyle icinde telleri falan var gögüsleri kaldirsin diye falan..
zaten kadin dedi üstünü cikar öyle giydircem dedi
soydu kadin beni :78:
silikon "südyenler" varya onlardan almayi düsünüyordum bende..
simdi kararsiz kaldim

benim üst kısımda fazlalıklar yok diye gelinliği korsajlı yapmayalım büstiyer giy dedi.
senin hem gelinlikte teller hem de büstiyer telli nasıl olur bilemedim
sen gelinlikçine sorup öyle al o zaman. hatta büstiyer giyeceksen gelinlikçinde varsa dene ona göre al.

benimde gelinliğim kendiliğinden büstiyerli sadece dolgulu sütyen aldım şu kenarları silikonlu olanlardan yoksa bende cok bunalırım içinde

vallah ben gelinligimi aldim gelinlikcide bisey demedi.. ben kendim yurtdisindayim ve ocakta sectim.. dügün eylülde.. dügünden 1 hafta önce gidicem zamanim olmaz diye aldim..
artik provaya gidince sorarim .. al derse acele acele bisey bakarim artik :)

canım bu konuda en iyi marka hangisi? daha önce hiç giymediğim için hiçbir fikrim yok ..

bana en iyisinin ve tek kaymayan büstiyerin leyla marka büstiyer olduğunu söyledi gelinlikçi. ben onu aldım, burda forumlarda da genelde leyla almış çoğu kişi. çok sıkı gibi geldi bana ama bakalım rahat olur mu ki acep...

kızlar korseli göğüsleri toparlayan güzel bi büstiyer markası arıyorum lütfenn yardım acil yarın ankaraya gelinlik bakmaya gidicem hemen cvp beklyiorumm

benim büstiyerim de leyla marka ama çok sıkıo sanki küçük mü yoksa hepsi mi öyle sıkıo anlamadım.birde benim göğüslerim küçük büstiyerde dolgulu değil napıcam bilmiyorum

benim büstiyerim de leyla marka ama çok sıkıo sanki küçük mü yoksa hepsi mi öyle sıkıo anlamadım.birde benim göğüslerim küçük büstiyerde dolgulu değil napıcam bilmiyorum

içine bu sünger dolgulardan al canım yada şu silikon sütyenlerden al askısız sırtsız falan işini görür :)

gelelim büstiyer konusuna bende arıyorum gelinlikçim orkide al dedi ama onda kap tercihi yok dantelli almamam lazım çünkü gelinliğin üstü saten suwen denedim kap tercihleri var güzel toparladı birde reflaction diye bir marka varmış ona bakıcam leyla markayıda ilk edfa duydum izmirde nerden bulabilirim acep

ben reflection diye bir mağazadan aldım 104.98 tl çok güzel toparladı kap sorunu yaşayanlara tavsiye ederim.

bende provaya onla gittim ama çok daraldım ben napsamki acep gelinliğin üstünde destek var zaten ona bişey deniyoda unuttum :SS yani hiç çamaşır giymesende olur dedi kadın

gelinlikteki balen oluyo canım hem gögüste hem bedende balen varsa gerekmiyor bustiyer takım.benimkindede balen var gögüstede bedende de ama giyicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…