• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelin İç Giyim büstiyer

cnm valla hiç sevmediğim şey çorap eve geldiğim gibi ayakkabılarla beraber çoraplarımıda çıkartırım o yüzden sıcak birde külotlu çoray ayy sıkıntı bastı valla şimdiden kaydirigubbakcemile3

o zaman eve geldiğin gibi duşa atlarsın hop dieekaydirigubbakcemile3

o zaman eve geldiğin gibi duşa atlarsın hop dieekaydirigubbakcemile3

valla cnm terden patlamazsam iyi o gün çorap olmasa daha iyi :hulya:

ee mecbur duşa giricem imam nikahı falan :) ay valla konuyu dağıttık kızcaklar bize kaydirigubbakcemile3

Kesinlikle tavsiye ederim ikisinin arasındaki farklı nişanlığımı yaptırırken gördüm.
Bazılarında içinde büstiyer oluyor ama yok ise kesinlikle alın çok daha mükemmel duruyor yerimseniben

valla cnm terden patlamazsam iyi o gün çorap olmasa daha iyi :hulya:

ee mecbur duşa giricem imam nikahı falan :) ay valla konuyu dağıttık kızcaklar bize kaydirigubbakcemile3

imam nikahıyla duş ne alaka kız bak ben bilmiodum bunu kış olursa duş almam die düşünüodum ama:uhm:

ben çorap giymeyi düşünmüyorum.
büstiyer için bazıları giyilmeli bazıları farketmez diyor.ama büstiyerlerin dantelli olanları daha ince daha hoş duruyor.fiyatlar 40-100 arasında değişiyor.

büstiyer de gelinlikte balenli olduğu için çok sıkacağını düşünerek giymedim. içimde beyaz şık sütyen ve çamaşır giydim. altıma çorap giymedim hiç de sıkılmadım ince çorap beni kaşındırıyor zaten.
büstiyer setim var süprizlerde giyiyorum :) böylesi de güzel

Arkadaşlar merhaba. Gelinligin altına büstiyer degil de straplez push-up düşünüyorum. Acaba böyle giyinen oldu mu gelinliğin altına? Rahat olur mu? Kayar mı?

Bende büstiyer aldım, çok güzel duruyor gelinlik altında. Provalarda kullanıyorum henüz ama gelinlikçim bile çok beğendi.

Ben de büstiyer takım giymiştim, çok rahattı, gelinliğin duruşunu güzelleştiriyor büstiyer... Macig Form markaydı benim kullandığım, tavsiye ederim, benim cildim hassastır hiç rahatsız etmedi aksine çok rahat bir çamaşırdı...

gelinliğinde volanlar olanalr bunlardan giymemeli
gelinlikçi söylemişti iyice odun yutmuşa dönermişiz ki bencede doğru
bunlarrın da amacı volanlarla dik ve düz bir görünüp vermek
gelinlikte varsa gerek yok

kızlar benim göğüsler çok küçük yaa :çok üzgünüm: gelinliğim straplez azcık boşluk var yaa üstten bakınca göğüslerimin ucu gözükücek nerdeyse. göğüs büyütücü pedler var onlardan aldım. biraz yine toparladı. ama azcık yine boşluk var sanki. gelinliğin altına büstiyer giysem yukarı doğru kaldırır mı acaba. mafoldumben

benim birraz fazlam var ve bustiyer acayip güzel topladı gelinlikçim tavsiye etti ben de magic form aldım .provalarda rahatım umarım düğünde de rahatsız etmez

gelinliğinde volanlar olanalr bunlardan giymemeli
gelinlikçi söylemişti iyice odun yutmuşa dönermişiz ki bencede doğru
bunlarrın da amacı volanlarla dik ve düz bir görünüp vermek
gelinlikte varsa gerek yok

Volan eteklerde oluyor; sizin kasdettiğiniz drape sanırım...

Benim gelinliğimin göğüs bölümü drapeliydi, büstiyer de giymiştim...

Back