Gelin İç Giyim büstiyer

gkc_35

8/8/10
Kayıtlı Üye
31 Mart 2010
55
0
86
İzmir
gelinliğin içine büstiyer giyen ya da giymeyi düşünen var mı ?

Eklentiler

• $2275%20niger%20b%C3%BCstiyer.jpg
    12,9 KB · Görüntüleme: 2.246
Son düzenleme:
ben kesinlikle tavsiye edrim. hatta korseli büstiyer tavsiye ederim. ben gelin olan müşterilerimi öyle hazırlıyorum genellikle. gelinlik nişan kıyafeti gbi özel kıyafetlerde kesinlikle müthiş bir görüntü sağlıyor. kilolu veya zyıf olmak farketmez korseli büstiyer gelinliği pürüzsüz gösteriyor.

bende provaya onla gittim ama çok daraldım ben napsamki acep gelinliğin üstünde destek var zaten ona bişey deniyoda unuttum :SS yani hiç çamaşır giymesende olur dedi kadın

kızlar pierre cardin den aldım ben jartiyerli takımımı kilolu bi insan değilim ama üst kısımdaki büstiyerde çubuklar oluyoya onlar esnedi falan dümdüz durmuyo benim niye öyle duruyo herkesin olur mu öyle bide gelinliği giyince hoş durur mu acaba
bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

bende giymeyi düşünüorum bencede çok şık hepsi jartiyeri tamamlıyo resmen gelinliğin içinde gerçi hava sıcak olursa giymem yani asla duramam çünkü ayy daralırım ter içinde kalırım kış olursa giyerim yani:teytey:

bende provaya onla gittim ama çok daraldım ben napsamki acep gelinliğin üstünde destek var zaten ona bişey deniyoda unuttum :SS yani hiç çamaşır giymesende olur dedi kadın

ben iki kez gittm ikisndede hiç bi sorun yasamadım..gerci cok kısa duruluo içnde dugun gunu saatlerce durcaz yani o zman sıkılır mıyım bilmıorum walla

bende büstiyer giyicem geLinLigimin aLtına ama endiseLerim var.
agustos sıcagında tüm gün geLinLikLe beraber beni cok terLetirmi. bana cok rahatsızLık verir mi biLmiyorum. bilmiyorumkismile

kızlar bende çok tereddüt ettim büstiyer konusunda bikaç tane denemiştim ve çubukları çok sertti rahatsız oldum sonra kom un büstiyerini denedim çubukları çok set değil oturunca rahatsız etmiyor öyle aldım

ama jartiyer kullanmıycam birde kesin gelinlikle çok terliycez ((

ama o jartiyer ve çorap olmadan ne anlamı var ki bence onlar getirio güzelliğini canım ya

ama o jartiyer ve çorap olmadan ne anlamı var ki bence onlar getirio güzelliğini canım ya

cnm benim aldığım model sadece büstiyer jartiyer külodu giymem gerek ayrıyetten valla o gün nasıl rahat ederim diye düşünüyorum :)) gelinliği çıkardıktan sonra 2 dk da giyerim ben jartiyeri orası önemli değilkaydirigubbakcemile3

peki sadece çorap mı giyiceksin altına çünkü dantelli çorap giyersen kayar yada silikonlu olanlardan al olmazsa sositososito

çorapsız daha çok terlersin kız sulu kız olursun yani canım benim giy bence normal çıkartırsın sonrakaydirigubbakcemile3

çorapsız daha çok terlersin kız sulu kız olursun yani canım benim giy bence normal çıkartırsın sonrakaydirigubbakcemile3

cnm valla hiç sevmediğim şey çorap eve geldiğim gibi ayakkabılarla beraber çoraplarımıda çıkartırım o yüzden sıcak birde külotlu çoray ayy sıkıntı bastı valla şimdiden kaydirigubbakcemile3

bustiyerle daha derli toplu olur gelinliğin
evet hoş değil insan içinde pek rahat edemiyo
ama hergün giymiceksin sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…