• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelin İç Giyim büstiyer

magic form u tavsiye ederim kızlar, çok güzel duruyor gelinliğin içinde kalıp gibi, gelinlik hiç kaymıyor.. düğünden sonra bile kullanıyorum ben:34:

Bende magic formu aldim, harika birsey..
Vücudu inanilmaz toparliyor..
Yanliz yazin sicaginda nasil giyilecek , merak ediyorum :)

kızlar bustiyerin faydası beli inceltmek ve göğüsleri dik tutmka mı e ozaman normal hayatta giyilirmi yaaa hiç giyen varmı

Kızlar yaaa bende şimdi aynı dertlerdeyim, eylülün 18inde düğünüm var havalarda biraz serinlemiiş olur artık heralde o açıdan çok fazla düşünmüyorumda zaten, benimde göğüslerim küçük ve büstiyer ile denedim biryerde beğendiğim kalıpta bir gelinliği göğüsleri destekliyor işte hoşuma gitti, ama ne marka almalıyım bilemedim, dolgulu olması gerektiği kesin ve transparan dantelli bişeydi böyle provada giydiğimde öyle hoşuma gitti. Ama rahatmıydı değilmiydi hiç farkında değilim orda 2dk da zaten yanii düşünmedim bile onu, şimdi hangi markalara bakmalıyım ve izmir'de nerede bulabilirim fikirlerinize ihtiyacım var, ayrıca altının jartiyeri de olsun istiyorum olmuşken öyle tam takım hoşuma gidiyor gelinliğin içinde o akşam için ama çorap giymek nasıl olacak orasını hiç kestiremiyorum açık ayakkabının içinde görünecek filan ııyy.. onu da istemiyorum öyle görünsün ama nasıl olacak bilmiyorum valla hiç.

Düğünüm 4 Eylül 2011'de. Ben de hafta sonu gidip alacağım bir büstiyer..Gelinliğin üzerinde vücuda tam oturmamasından dolayı oluşan kırışıklıkları, toparlanmaları ve kaymaları tamamen yok ediyor:61:

Bence kesin giyilmeli hem gelinlik daha sıkı ve hoş duruyor hemde gelinliği çıkardığında damat bey çok seksi bişeyle karşı karşıya kalıyor ben evlendikten sonra bazı elbiselerin içinede giydim çokk hoşş yaa

ayyyyyyy bi daha mıııı allah korusun ben korseli büstiyer giydim ama bin pişman oldum nefes alamadım zaten heyecanlıydım o da üstüne sıktı görmek bile istemiyorum şimdi salona çıkıncaya kadar çıldırttı beni bi derin nefes alamadım ha gelinliği çıkarınca güzel oluyo ama tavsiye etmem :19:

Son düzenleme:
Gelinlikçime gitmeden önce bende büstiyer mi alsam,toparlayıcı birşey olmalı diye kara kara düşünüyordum.Gelinlikçi zaten kendi tasarlıyor gelinlikleri,ben anlamadım pek ama içine Fransız baleni yapalım dedi.Bende ona bıraktım,kötü birşey değildir herhalde :)) Kat kat durmasını engelleyecekmiş bel kısmının...

Back