Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biraz geç bir cvp olacak belki konuya ama, benim gelinlikçim içine mutlaka kendi istedikleri bir marka büstiyer getirmem gerektiğini söylediler. provalar bile bununla yapılacakmış. baya teferruatlı... böyle özel olarak size de bir marka büstiyer söylendi mi hiç?
bütün büstiyerler jartiyerli. jartiyersiz büstiyer var mıdır acaba çünkü ben içime o sıcakta çorap giymeyi düşünmüyorum:)
arkadaslar benimde hosuma gidiyo bu büstierler ama benim gelinligim zaten böyle korse gibi.. arkasindan iplerle baglaniyo..
bu durumda icine bide büstier giyersem ölürüm herhalde...
Sizce??
benim gelinliğiminde arkası ipli olacak ama gelinlikçim büstiyer aldırdı daha güzel durur dedi.
ben çok sıkılırım giymesem olmazmı dedim ama gelinlikçim ısrarla giy diyince bende yeni incininkini aldım. gerçekten çok şık ama:)
benim gelinlikcim hic bisey demedi ya![]()
benim gelinligimin üstü korse zaten böyle icinde telleri falan var gögüsleri kaldirsin diye falan..
zaten kadin dedi üstünü cikar öyle giydircem dedi
soydu kadin beni :78:
silikon "südyenler" varya onlardan almayi düsünüyordum bende..
simdi kararsiz kaldim
gelinliğin içine büstiyer giyen ya da giymeyi düşünen var mı ?
ben kesinlikle tavsiye edrim. hatta korseli büstiyer tavsiye ederim. ben gelin olan müşterilerimi öyle hazırlıyorum genellikle. gelinlik nişan kıyafeti gbi özel kıyafetlerde kesinlikle müthiş bir görüntü sağlıyor. kilolu veya zyıf olmak farketmez korseli büstiyer gelinliği pürüzsüz gösteriyor.
benim büstiyerim de leyla marka ama çok sıkıo sanki küçük mü yoksa hepsi mi öyle sıkıo anlamadım.birde benim göğüslerim küçük büstiyerde dolgulu değil napıcam bilmiyorum![]()
bende provaya onla gittim ama çok daraldım ben napsamki acep gelinliğin üstünde destek var zaten ona bişey deniyoda unuttum :SS yani hiç çamaşır giymesende olur dedi kadın