- Konu Sahibi xixxsxxixlll
-
burun ucu riskli diyolar benden sölemesi
Benmde ucu uzun ben bu ayın 2o sınde ankarada serdar özturke amelıyat olucam cnm amelyttan sonra sana fıkrımı söylerım.
kızlar bnm burnum cok guzel ama yandan uzun duruyor.burun ucu estetiği olsam cok şişip morarırmıyım acabatecrübelerınızden yararlanmak ıstıyorum
ben dün hem göğüs büyütme hem de mini rinoplasti yani burun ucu ameliyatı oldum. burnum sargılı henüz ama fotoğraf ekledim, bakabilirsiniz. burun ucu ameliyatı 20 dk.lık bir işlem.burun ucunuz kabaysa ya da sarkıksa bu işlem yapılabiliyor. benim burnumda hafif bir de kemer vardı ama ben kırdırmaya cesaret edemeyenlerdenim. ucu düzeltildiğinde kemik görünürlüğü de minimuma indi.bu ameliyatta diğer burun estetiklerinde olduğu gibi burun kemiği kırılmıyor. kıkırdak doku inceltilip burnun üst kısmına tutturuluyor. ve ömür boyu kalıcılık gösteriyor, herhangi bir risk de taşımıyor tabii güvenli ve deneyimli ellerdeyseniz. .sevgiler...
canım ben bir ay önce burun ucu oldum. hiç morarma olmadı hafif bir botox yaptırmışım gibi yanaklarımda şişlik oldu ikinci gün, oda hemen bir günde geçti. hiç acı sızı olmadı tampon dahi kullanılmadı. kemiğe yapılan müdahaleye kıyasla çok çok rahat atlatılıyor.
yaaa kızlaaar 6 martta burun ucu ameliyatım var ama korkuyorum bir de ben dr.a çok kalkık olmasından korktuğm için çok kaldırılmasın demiştimm ama şimdi acaba sonradan inerse pişman olurmuyum die şüphe sardı beniiiaranızda bu ameliyatı olan varsa örnek gösterebilirmi acaba bana çok stresliyim sürekli internetten deli gibi bakıp bakıp duruyorum bana özelden de atabilirsiniz mesaj olanlar varsa çok acil paylaşımlarınıza ihtiyacıım varr [/QUOTE
Ben de burun ucu isriyorum, seni. Ki nasil gecti, doktorun kimdi, sana arkadaslik gonderiyorum, yardimlarini bekliyorum
Ben de burun ucu istiyorum, sizi ekledim, yazismak istiyorum, hangi doktora oldunuz
evet cnm kesinlikle..ya anlamıyorum baazı üyeleri ağzım var diye konusuyo ya mesaj sayılarını doldurmak için önune gelen herseye yazıyorlar benden sölemesi diyo bide sanki doktor kendısi... tam estetik olupda memnun olmayan kaç kişi var şu forumda yaa şans işi bu.. doktorun sana söyler zaten senın burnuna tam estetık lazım sadece ucuna mudehale yetmez diye doktoruna guvenmek önemlisi..kı bazı ünlülerde bile sadece burunucu estetiği olmuş..ve türkıyenın en iyi estetik doktorlarından bırısı olan yakup avşar bile burunucu estetği yapıyo hatta daha kolay oldugunu bıle söyluyo..riiskli olsa o doktorlarda hiç tavsiye etmezlerdi herlde.. riskli diye bahsedılen ıple kaldırma felan...riskli benden sölemesi diyen arkadas umarım bu konusmalrı dikkate alır...!
canım ben bir ay önce burun ucu oldum. hiç morarma olmadı hafif bir botox yaptırmışım gibi yanaklarımda şişlik oldu ikinci gün, oda hemen bir günde geçti. hiç acı sızı olmadı tampon dahi kullanılmadı. kemiğe yapılan müdahaleye kıyasla çok çok rahat atlatılıyor.
canım bnmde burnum uzun bi burun ama nasıl olucak o ucu kesip yeniden mi şekil verick bilmiyorm hç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?