- Konu Sahibi xixxsxxixlll
-
bu da kbbci ya... kbbcilerden gına geldi bana... estetikçiye olmak istiyorum ben... burnum aynı hala sihirli değnek olmadan değişmicek o da olmadığına göre, revizyona kadar böyle işte. yamuk,ödemli,asimetrik vs vs aynen devam
yakocum sana özelden mesaj atamıyorum canım. Ben ankarada ferruh bingüle oldum ameliyatımı. Fiyat 2500. Ama sadece burun ucu yaptı törpüleme falan yoktu yani. Ilk yaptırdığımda kalkıktı şişlikler vardı hatta baya üzüldüm şişliklerim inmeyecek sandım:d ama şimdi indi ve doğallaştı. Tavsiye ederim düşünürsen. Doktor bey çok ilgili ve sıcak biri değil ancak başarılı. şimdiden geçmiş olsun.hoşçakal...
yakocum sana özelden mesaj atamıyorum canım. ben ankarada ferruh bingüle oldum ameliyatımı. fiyat 2500. ama sadece burun ucu yaptı törpüleme falan yoktu yani. ilk yaptırdığımda kalkıktı şişlikler vardı hatta baya üzüldüm şişliklerim inmeyecek sandımama şimdi indi ve doğallaştı. tavsiye ederim düşünürsen. doktor bey çok ilgili ve sıcak biri değil ancak başarılı. şimdiden geçmiş olsun.hoşçakal...
epruj özel albüm oluşturmayı beceremiyorum canım. ama hala şişler tam inmemekle beraber güzelleşti baya. eğer çok şikayetçiysen dene derim. hatta git bi görüş doktorunla. sağlıklı bilgi verecektir.
foto paylaşırsanız sevinirim bende yaptırmak istiyorum. benim burnumun ucu gülünce yayılıyor. hafif kemer var ama kemiği elletmek istemiorum. kemerim çok çıkık değil. ama ucu rahatsız ediyor beni gülünce. bir de en önemli soru yaptırdıktan sonra çok ağrı acı oluyor mu? bakımı çok uğraştırıyor mu? ben kemiği ellemezlerse çok acımayacağını düşünmüştüm o yüzden soruyorum.
canım ya... sen ekle beni, fotoğrafımı da görürmüş olursun hem. burun ve dudak mesafem kısaydı ve tabii gülünce bu mesafe daha da yakın görünüyodu. aslında herkes ne gerek vardı diye tepki veriyor ama ben takıyodum kafaya. bi de kıkırdakta kabalık vardı biraz.sargılı hali bile mutlu ediyo beni şuandoktorumu ve fiyatı mesaj atarım sana. başka sorun varsa cevaplayabilirim, çekinmeden sorabilirsin.
sanıyorum 20 günde indi şişlerim aşağı yukarı canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?