• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

burun ucu estetiği

bu da kbbci ya... kbbcilerden gına geldi bana... estetikçiye olmak istiyorum ben... burnum aynı hala sihirli değnek olmadan değişmicek o da olmadığına göre, revizyona kadar böyle işte. yamuk,ödemli,asimetrik vs vs aynen devam

hımm benım burnumu begendıysen benımkıne de ugra bence :)Ama çok dogal yapıyormuş:)) şekıl A :) Bir de Necdet Uçar varmış ona bak ıstersen

yakocum sana özelden mesaj atamıyorum canım. ben ankarada ferruh bingüle oldum ameliyatımı. fiyat 2500. ama sadece burun ucu yaptı törpüleme falan yoktu yani. ilk yaptırdığımda kalkıktı şişlikler vardı hatta baya üzüldüm şişliklerim inmeyecek sandım:D ama şimdi indi ve doğallaştı. tavsiye ederim düşünürsen. doktor bey çok ilgili ve sıcak biri değil ancak başarılı. şimdiden geçmiş olsun.hoşçakal...

Arkadaşlar bende yaptırmayı düşünüyorum, burun ucu estetiği, acaba yaptıranlar bir fotolarını paylaşabilirler mi???

yakocum sana özelden mesaj atamıyorum canım. Ben ankarada ferruh bingüle oldum ameliyatımı. Fiyat 2500. Ama sadece burun ucu yaptı törpüleme falan yoktu yani. Ilk yaptırdığımda kalkıktı şişlikler vardı hatta baya üzüldüm şişliklerim inmeyecek sandım:d ama şimdi indi ve doğallaştı. Tavsiye ederim düşünürsen. Doktor bey çok ilgili ve sıcak biri değil ancak başarılı. şimdiden geçmiş olsun.hoşçakal...

ne kadar sürede indi acaba burnunuz:(

yakocum sana özelden mesaj atamıyorum canım. ben ankarada ferruh bingüle oldum ameliyatımı. fiyat 2500. ama sadece burun ucu yaptı törpüleme falan yoktu yani. ilk yaptırdığımda kalkıktı şişlikler vardı hatta baya üzüldüm şişliklerim inmeyecek sandım:D ama şimdi indi ve doğallaştı. tavsiye ederim düşünürsen. doktor bey çok ilgili ve sıcak biri değil ancak başarılı. şimdiden geçmiş olsun.hoşçakal...

CAnım fotonu görebilir miyiz eğer sakıncası yoksa yaptırmak istiyorum ama korkuyorum:(

epruj özel albüm oluşturmayı beceremiyorum canım. ama hala şişler tam inmemekle beraber güzelleşti baya. eğer çok şikayetçiysen dene derim. hatta git bi görüş doktorunla. sağlıklı bilgi verecektir.

epruj özel albüm oluşturmayı beceremiyorum canım. ama hala şişler tam inmemekle beraber güzelleşti baya. eğer çok şikayetçiysen dene derim. hatta git bi görüş doktorunla. sağlıklı bilgi verecektir.

Anladım canım fakat senin yardımına o kadar ihityacım var ki yani sadece burnunu gösterir bir foto paylaşsan, çok korkuyorum lütfen yardım et:(

foto paylaşırsanız sevinirim bende yaptırmak istiyorum. benim burnumun ucu gülünce yayılıyor. hafif kemer var ama kemiği elletmek istemiorum. kemerim çok çıkık değil. ama ucu rahatsız ediyor beni gülünce. bir de en önemli soru yaptırdıktan sonra çok ağrı acı oluyor mu? bakımı çok uğraştırıyor mu? ben kemiği ellemezlerse çok acımayacağını düşünmüştüm o yüzden soruyorum.

ben estetk oldum cnm ama sanırım burun ucu ve biraz da yukarısını törpüledi eski burnum da sorunsuzdu sadce gülünce hafif aşağı düşüyordu ama kmse anlamıyo estetk olduğunu fotoşarda çok belli oluyo ama normalde değil bir de kemk az kaldı o gözüme batıyo yaptrmayı düşünüyorm ama kemk törpülemede lokal işlem olduğu için korkuyorum 2 sene oldu daha gidemedim bakalım ne olucak

foto paylaşırsanız sevinirim bende yaptırmak istiyorum. benim burnumun ucu gülünce yayılıyor. hafif kemer var ama kemiği elletmek istemiorum. kemerim çok çıkık değil. ama ucu rahatsız ediyor beni gülünce. bir de en önemli soru yaptırdıktan sonra çok ağrı acı oluyor mu? bakımı çok uğraştırıyor mu? ben kemiği ellemezlerse çok acımayacağını düşünmüştüm o yüzden soruyorum.

bende foto görmek istiyorum öncesi ve sonrası fotolarınızı koyarmısınız??

merhabai istanbul anadolu yakasında çamlıca medicana da 2 doktor var ki, çok başarılılar. bahadır imer(estetik cerrahı)-ali rahimi(kbb). ikisinin beraber ameliyat yapması iyi bir güvence, tavsiye ederim, benim velim doktor, onun arkadaşı bu iki doktor. çok araştırdım herkes memnun kalmış, gittim görüştüm çok rahatladım. inşallah şubatta da ben olacağım deviasyon ve burun ucu kaldırma.

canım ya... sen ekle beni, fotoğrafımı da görürmüş olursun hem. burun ve dudak mesafem kısaydı ve tabii gülünce bu mesafe daha da yakın görünüyodu. aslında herkes ne gerek vardı diye tepki veriyor ama ben takıyodum kafaya. bi de kıkırdakta kabalık vardı biraz.sargılı hali bile mutlu ediyo beni şuan:D doktorumu ve fiyatı mesaj atarım sana. başka sorun varsa cevaplayabilirim, çekinmeden sorabilirsin.

bende burun ucu estetiği olmak itiyorum ama hicbi fikrim yok nasıl olur nasıl olmaz diye:( doktorun adını verebilir misin ve sen memnun kaldın mı ? yardımcı olursan coooooo k sevinirm :)

sanıyorum 20 günde indi şişlerim aşağı yukarı canım.

ilk günlerde nasıl hissetmişti? pişman olmuşmuydun? ben de yaptırdım da burnum baya şiş çok garip görünüyor önden. bi tek yanlardan güzel.. ama önden görünüşünden çok rahatsızım memnun değilim. çok şiş.. 4. günümdeyim ama henüz.

Back