burun ucu estetiği

Merhaba canim,lutfen ameliyat oldugun doktorun adini,ve bu operasyona ne kadar ucret verdigini yazar misin.bir de ameliyat sonucu seni tatmin etti mi ?

Canim merhaba.lutfen ameliyat oldugun doktorun adini ve bu operasyon icin ne kadar ucret odedigini yazar misin.bir de ameliyat sonucu seni tatmin etti mi ?

Bu ameliyat ucreti ne kadar.olanlar yazabikir mi lutfenn

Canim merhaba.lutfen ameliyat oldugun doktorun adini ve bu operasyon icin ne kadar ucret odedigini yazar misin.bir de ameliyat sonucu seni tatmin etti mi ?

canım ben denizli araştırma hastanesinde oldum çok memnunun.. ve herkese tavsiye ediyorum mutlaka bulunduğunuz ildeki araştırma hastanesinin doktorlarınıda araştırn. çünkü gerçekten çok başarılılı olanlar var ve çoğu prof. fiyat yapılan işleme göre değişiyordu 1000 2000 arası canım.

canım ben çok memnunum, keşke önceden de bukadar yaygın olsaydı da çoktan olsaydım ameliyatımı dediğim oluyor.doğru doktoru bulduğun zamanda korkun ve endişen kalmaz. zaten gerçekten takıntı yaptıysan eninde sonunda bu ameliyatı olsun. benim burun ucum inceltildi ve kaldırıldı. tahminim seninde bu işlemler yapılır.ameliyat sürecinde ve sonrasında hiç ağrım sızım olmadı sadece ilk hafta tıkanıklık oluyor oda çok normal. acıdan yana hiç korkun olmasın yani. fotoğrafım var profilimde eskisi yenisi bakabilirsin.

Cok tesekkur ederim cnm, kapali mi acik mi oldun.

kızlar kendimde düştüğüm hata şuydu sadece, simamın çok değişmeyeceğini düşünüyordum , ufak bir işlem azıcık incelip azıcık kalkıcak kimse farketmez bile diyordum ama hiç öyle olmuyormuş o yapılan ufacık işlem bile yüzü çok değiştiriyor burnumu çok beğenmeme rağmen alışmam zor oldu. bu yönünüde düşünün derim. yani gerçekten burnunuzu sorun yapıyorsanız bu işleme kalkışın.

Son düzenleme:
Cok tesekkur ederim cnm, kapali mi acik mi oldun.

kızlar kendimde düştüğüm hata şuydu, simamın çok değişmeyeceğini düşünüyordum , ufak bir işlem azıcık incelip azıcık kalkıcak kimse farketmez bile diyordum ama hiç öyle olmuyormuş o yapılan ufacık işlem bile yüzü çok değiştiriyor burnumu çok beğenmeme rağmen alışmam zor oldu. bu yönünüde düşünün derim. yani gerçekten burnunuzu sorun yapıyorsanız bu işleme kalkışın. ( açık teknikle oldum canım. )

Haklisin aslinda degismektende korkuyorum, ben dogma buyume sarisinim, sikildim sacimi kizil yAptim, 3 hafta dayanabildim, aynaya bakinca ben degilmisim gibi geliyordu, tekrar sariya dondum, galibA burun ucunda acik teknik daha basarili oluyor

Haklisin aslinda degismektende korkuyorum, ben dogma buyume sarisinim, sikildim sacimi kizil yAptim, 3 hafta dayanabildim, aynaya bakinca ben degilmisim gibi geliyordu, tekrar sariya dondum, galibA burun ucunda acik teknik daha basarili oluyor

geri dönüşü olmayan bir değişiklik iyi düşünmek lazım. ilk bir ay gerçekten zor geçiyor. şiş olan şişlerinin inmesini bekliyor kalkık olan düşermi diye bekliyor vs vs. dolayısıyla stresli geçiyor. benimde biraz fazla kalkıktı ama çok şükür biraz düştü tam istediğim kalkıklıkta şu anda . doktorum da söylemişti zaten düşme payınıda düşünerek kalkıklığı yapıyorlarmış. ilk alçıdan normal çıkan burunların zamanla daha çok düştüğünü söylemişti. doktoruna karar verdiğinde bunların hepsini ayrıntılı bir şekilde konuş canım. genelde burun ucu estetiklerinde açığı tercih ettiklerini düşünüyorum.

merhaba fotoğraflarınıza bakmak için arkadaşlık isteği gönderdim kabul ederseniz sevinirim

Merhaba canım konu açtım kimse yazmadı sana arkadaşlık yolladım resimlerine bakmak için
bende istiyorum burun ucu estetiği bana 2.500 dediler çok geldi sizlere danışayım dedim

Merhaba canım konu açtım kimse yazmadı sana arkadaşlık yolladım resimlerine bakmak için
bende istiyorum burun ucu estetiği bana 2.500 dediler çok geldi sizlere danışayım dedim

canım ben fiyat konusunda hiç araştırma yapmadım . sadece doktor araştırdım . çok şanslıymışım ki bulunduğum yerde içime sinen doktoru araştırma hastanesinde buldum. dolayısıyla fiyatı seninkinden daha uygun oldu. özellerde çook çok daha pahalıdır mutlaka.

Nakitte indirim yapacaklarını söylediler canım
Bu hafta gideceğim ücretsiz muayaneye bakalım son fiyat ne diyecekler

burnun gercekten cok guzel olmus surecı anlatırmısın bıraz kac gun sargıda kaldı ne zaman normale donebildiın?mesaj sayım yeterlı olmadıgında ozel mesaj atamıyorum sana .fazla soru sordum lütfen kusura bakma.bayıldım burnuna

teşekkür ederim canım umarım herkes mutlu olur. ameliyattan çıktığımda burnumda tampon yoktu sadece deliklerinde sargı bezi vardı birkaç saat sonra oda alındı. acım sızım inan hiç olmadı. sadece narkozdan dolayı biraz istifra ettim o kötüydü ilk hafta burnumda atel vardı burnu şekle sokan bir kalıp yani. ikinci hafta atel çıkarıldı sadece bant yapıştırıldi. bir hafta da o kaldı, toplamda 14 günde herşey bitti. bu süreçte biraz zorlandığım olay ilk hafta nefes alamamam oldu çünkü burnumun içi dikişlerle dolydu ve şişti.ama ikinci haftaya burnum tamamen acıldı. güvendiğin doktoru bulunca herşey çok kolay oluyor inan hepsi bir anda gelip geçiyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…