Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben burnumun ustundeki kemiyi aldirdim burun ucum dusuktu yamuktu kemik eyriliyi vardi samatya hastanesinde oldum doktorlar gayet ilgili ve ozenli davrandi istediyim gibi burun yaptilar disarda 8.000tl istediler burda 1.440tl ile cok guzel bir sonuc aldim goren arkadaslarim cok beğendi tabi bende bosuna gidip ozele okadar para dokmeyin derim
ben burnumun ustundeki kemiyi aldirdim burun ucum dusuktu yamuktu kemik eyriliyi vardi samatya hastanesinde oldum doktorlar gayet ilgili ve ozenli davrandi istediyim gibi burun yaptilar disarda 8.000tl istediler burda 1.440tl ile cok guzel bir sonuc aldim goren arkadaslarim cok beğendi tabi bende bosuna gidip ozele okadar para dokmeyin derim
canım ben denizli araştırma hastanesinde oldum çok memnunun.. ve herkese tavsiye ediyorum mutlaka bulunduğunuz ildeki araştırma hastanesinin doktorlarınıda araştırn. çünkü gerçekten çok başarılılı olanlar var ve çoğu prof. fiyat yapılan işleme göre değişiyordu 1000 2000 arası canım.