• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

burun ucu estetiği

arkadaslar burun ucunu yaptıran ve fiyatını aşağı yukarı söyleyebilecek birisi yom mu? ben de burun ucu estetiği düşünüyorum. önden bakıldığında begendiğim ama yandan yeterince kavisli bulmadiğim büyük bi burun ucum var. :/ revizyon olucak ilkinde tamamen doktora bıraktım sana uygun olanı yaparız dedi ve fotoğraf göstemermemi istemedi. keske ısrarla gösterseymişim cunku su an tam anlamıyla istedigim bi burun olmadi. kavisi iyi ancak burun ucu yandan büyük..

teşekkür ederim canım umarım herkes mutlu olur. ameliyattan çıktığımda burnumda tampon yoktu sadece deliklerinde sargı bezi vardı birkaç saat sonra oda alındı. acım sızım inan hiç olmadı. sadece narkozdan dolayı biraz istifra ettim o kötüydü:( ilk hafta burnumda atel vardı burnu şekle sokan bir kalıp yani. ikinci hafta atel çıkarıldı sadece bant yapıştırıldi. bir hafta da o kaldı, toplamda 14 günde herşey bitti. bu süreçte biraz zorlandığım olay ilk hafta nefes alamamam oldu çünkü burnumun içi dikişlerle dolydu ve şişti.ama ikinci haftaya burnum tamamen acıldı. güvendiğin doktoru bulunca herşey çok kolay oluyor inan hepsi bir anda gelip geçiyor.

lütfen benim arkadaşlık teklifimi de kabul edermisin. resimleri merak ettim

canım ben bir ay önce burun ucu oldum. hiç morarma olmadı hafif bir botox yaptırmışım gibi yanaklarımda şişlik oldu ikinci gün, oda hemen bir günde geçti. hiç acı sızı olmadı tampon dahi kullanılmadı. kemiğe yapılan müdahaleye kıyasla çok çok rahat atlatılıyor.
k,ime oldunuz ,fot. var mı

denizlide oldum canım ameliyatımı arkadaş olarak ekleyeyim albümüm var.

Canım merhaba,bende burun ucu ameliyatı düşünüyorum,burun da kemer falan yok sadece ucu top gibi sinirimi bozuyo,fotolarına bakabilirmiyim bi sakıncası yoksa,albümde görünmüyor,

bende ekledim sizi ozelden mesaj attım eger banada yardimci olursanız cok mutlu olurum ="nlytlg, post: 31911762, member: 489366"]kabul ettim canım. ben denizlide oldum ameliyatımı. doktorum adem topkara.[/QUOTE]
banada

Merhaba arkadaslar balikesirde yasiyorum ve burun estetigi olmak istiyorum.duruma gore burun ucu dusunebilirim.balikesirde by ameliyati olan var mi ? Fiyat ve doktor arastirmasi yapiyorum.yardimci olun lutfen

Selam herkese... Bu operasyonu İzmir'de olup memnun olan var mı? Merak ediyorum ama emin olmadığım noktalar var.

Back