Burun ucu düşürme operasyonu hakkinda

Doktorun ismini verde başka kimse gitmesin gerçekten şunları söyleyenin bu işle uğraşan bir doktor olduğunu asla düşünmem. Kararı sen vereceksin konu sahibi biz seni pişman olmaman için uyardık.

Doktorun ismini verde başka kimse gitmesin gerçekten şunları söyleyenin bu işle uğraşan bir doktor olduğunu asla düşünmem. Kararı sen vereceksin konu sahibi biz seni pişman olmaman için uyardık.
Forumda lokal anestezi ile düşünüldüğünü yazan birkaç kişi olmus hatta biri anestezi uzmanı amelithanede çalışıyorum böyle işlemler çok kısa suruyo ve basit yazmis

Çok korkuyorum tabii bekleyeceğim ama yutubda da aynı işlemi yaptıran bi kız buldum mesaj atmasını bekliyorum konuşmak için

İşlemi yaptırdığında konunu güncelle lütfen bende merakla bekliyorum, umarım pişman olmazsın.
Tabii guncellerim 1-2 hafta sonra tekrar kontrole gidecegim istediğin zaman gel demişti bu kez daha detaylı konusacagim dikişleri mi gevsetecek yoksa kikirdakla mi işlem yapacak bilmiyorum onu soracağım. Tabii önce olmus birkaç kişiyle konusucam

Merhaba burun ucu indirme işlemini bende olucam bana da basit bir işlem dedi doktorum..bence doktorunuza güvenin kolay bir işlem diyorsa doktor için kolay demek ki..ve mümkün se fotoğraflarla destekleyin ki doktorun aklında canlansın nasıl bir burun ucu istediğiniz

Ne zaman olacaksınızzz. Bir sürü kişiye böyle deniliyosa basittir demek ki doktora güveniyorum ben zaten ameliyat başarılı geçti aşırı işlem yapmadı sadece burun ucunu kaldırmış. Tek rahatsızlığım bu

İyi akşamlar sizlere bir sorum var. Benim kuzenim 7 ay önce ameliyat oldu fakat dün görüntülü konuşurken fark ettim ki burnunu eski burnu gibi kullanıyor resmen ucu kaşındı diye sağa sola aşağı yukarı çok rahat hareket ettirdi. Bunu sebebi ne olabilir normalde estetikli burunlar sert olmuyor mu? Ya da sert olanlar ve yumusaklarin farki ne

Benim ilk rinoplastili burnumda saga sola rahat hareket ediyordu , ikinci 7 ay oldu hareket ediyor ama yinede bir sertlik var bilmiyorum nasil olcak belki bir iki sene sonra yumuşar

Eski rinoplasti daha dogaldi burun ucuna dokunulmadi fazla kaldirma işlemi olmadi

Merak ettiğim bir şey var ucunu indirtsek eski esnekligine döner mi
Ucunu duşurmek icin kikirdak eklencek buyuk ihtimale yani yine bir işlem görcek , tam emin degilim benim için de yeni , benim ki cok kalkik degil farkina vardim kolumella cok alınmış sizinde sorunuz belki kolumeladan olabilirmi ?

Ucunu duşurmek icin kikirdak eklencek buyuk ihtimale yani yine bir işlem görcek , tam emin degilim benim için de yeni , benim ki cok kalkik degil farkina vardim kolumella cok alınmış sizinde sorunuz belki kolumeladan olabilirmi ?
Ben size bi fotoğraf atayım tecrübelisiniz hem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…