Burun ucu düşürme operasyonu hakkinda

Artık yandan umurumda değil ama düz iniyor şimdi şişlik var diye. Şimdi sıra bu yasadigim zorlu 3 ayin izlerini silmekte.

Bnmkide şuan çok dik geliyr sizinle nasıl iletişime geçerim foto atıp göstermek istyrm 6 günüm psikolojik olarak çok kotuyum
Üzülme asla her şeyin bi çözümü var bi de ilk aylarda diklik mutlaka gidiyor benim de öyleydi o gitti ama yine memnun kalmadım sonra revizyon oldum

Merhaba bende aynı durumdayim önden önce si ve sonrası foto varsa atabilir misin lütfen çok üzülüyorum.kafam karışık indirsrm önden giruntudende kurtulurmuyum

Black7days bugün mesajını tekrar okurken birşey farkettim sen önce dikişlerle ucu indirip istediğin şekle girmedi ve revizyonları bu şekle indirdin çünkü ben sadece dikişleri ile indirdiler anladım ilk

Black7days bugün mesajını tekrar okurken birşey farkettim sen önce dikişlerle ucu indirip istediğin şekle girmedi ve revizyonları bu şekle indirdin çünkü ben sadece dikişleri ile indirdiler anladım ilk
Dikislerle ucunu indirmemisti sadece dikiş almıştı ama işe yaramamisti o aldığı dikiş de neydi bilmiyorum 1 tane dikiş aldı her delikten beni oyalamak için bile yapmış olabilirdi. Ama sonra revizyon oldum kapalı ameliyat yaparak ucundaki kikirdagi yukarı dikmisti onları çözüp aşağı çekti

Sevgili Blackdaisy27 öncelikle sizi tebrik ediyorum ve kutluyorum bana bugün umut oldunuz. Burnumdaki kemeri takıntı yapmıştım ve 20 gün önce açık rinoplasti ameliyatı oldum ve hayatımın en kötü hatasını yaptım. Bu süreçleri yaşayacağımı bilmiyordum Doktoruma bin defa sadece kemerden şikayetçiyim doğal olsun ucunu kaldırma dedim ama senin burun ucun düşüktü diyerek kaldırdı ve kıkırdak desteği yaptı ama ben burun ucumu düşük de olsa seviyordum beni yandan rahatsız eden kemerdi şimdi o kemeri geri getirmek için neler vermezdim. Yeni yüzüme alışamadım insanlardan kaçıyorum herkes bana bakıyor gibi geliyor yaşayan bir ölüyüm 20 gündür çok ağır bir depresyondayım ve yakında ilaç kullanabilirim. Kendimi mahvettim bu burunla yaşamak istemiyorum. Zamanı geri alamıyorum ama en azından dediğiniz yöntem bana bir umut verdi doktoruma söylesem bana da aynısını yapar mı yada sizin doktorunuzun adı neydi (özelden yazabilirsiniz). Ayrıca insanları bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim.

Merhaba gecmis olsun, 20 gün cok cok erken. Dün o zamanki fotograflarima baktim, kocaman bir patates gibiymisim. Bütün yüzüm kocamanmis. Daha en az 3-5 ay sislikler fazla olur. Panik yapmayin.

Çok teşekkür ederim evet hala şişlerim var ama ben sonsuz pişmanım aslında estetik olduğum için inşallah bir çözümü vardır geri dönülmeyecek hasarlar bıraktı doktoruma ucunu indirebilir misiniz diye sordum olmaz dedi Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…