Teşekkür ederim. Kaçıncı aydasınız bilmiyorum ama, benim ilk 2 ay bildiğin kütük gibiydi. Sizin de inecektir.Çok güzel ya masallah . Benimde böyle olcakmi acaba kocaman suan
2. Ayıma 8 gün kaldı. Inşallah öyle olur çok geniş duruyo ondenTeşekkür ederim. Kaçıncı aydasınız bilmiyorum ama, benim ilk 2 ay bildiğin kütük gibiydi. Sizin de inecektir.
Biraz daha zaman verin kendinize. Çok zor biliyorum ama... İnşallah hiçbir sorun yaşamadan atlatırsınız.2. Ayıma 8 gün kaldı. Inşallah öyle olur çok geniş duruyo onden
Inşallahhh çok teşekkür ederimnBiraz daha zaman verin kendinize. Çok zor biliyorum ama... İnşallah hiçbir sorun yaşamadan atlatırsınız.
Balli lokmam :) ben sana unuttum atmayi foto ,dert etme hepimiz 3 ayda top gibu burunla gezdik fistikim :)Inşallahhh çok teşekkür ederimn
Ya ablacim bana sanki yıllar olmus gibi geliyo cevremdekilerde öncesi daha iyiydi şimdi kocaman olmus önden diyolar psikolojim bozulduBalli lokmam :) ben sana unuttum atmayi foto ,dert etme hepimiz 3 ayda top gibu burunla gezdik fistikim :)
O cevredekilerin agzina helâ terligiyle saplak atcan hep en yakinlar der boyle cunki oyle kalcaz saniyorlar oysa inecek onlar alissa biz daha kolay atlatiriz esim bile dalga gecerdi odunsu insan ya!! ,ben ona senin gobeginde arşa cikmis desem :))Ya ablacim bana sanki yıllar olmus gibi geliyo cevremdekilerde öncesi daha iyiydi şimdi kocaman olmus önden diyolar psikolojim bozuldu
Ya benim kardeşlerim bile arkamdan ne dedikodumu yapmışlar, pek üzülmüşler tipime.Ya ablacim bana sanki yıllar olmus gibi geliyo cevremdekilerde öncesi daha iyiydi şimdi kocaman olmus önden diyolar psikolojim bozuldu
Aynen valla eşimde aynı diyo bana neyi vardı büyüktün iyice diyo . Büyük teselli oluosn bal ablam benimO cevredekilerin agzina helâ terligiyle saplak atcan hep en yakinlar der boyle cunki oyle kalcaz saniyorlar oysa inecek onlar alissa biz daha kolay atlatiriz esim bile dalga gecerdi odunsu insan ya!! ,ben ona senin gobeginde arşa cikmis desem :))
Bana herkes yüzüme soyluyo hain köfteler önden kocaman ucu kocaman bu ne diyolar . Inşallah sizinki gibi olur benimdeYa benim kardeşlerim bile arkamdan ne dedikodumu yapmışlar, pek üzülmüşler tipime.Hainler yüzüme daha fazla kafayı yemeyeyim diye iyi ya, iner üzülme vs. diyordu.
Şimdi hepsi çok beğeniyor. Benim gördüğüm kusurları fark etmiyorlar bile. Sizin de öyle olacaktır.
Can icim ❤Aynen valla eşimde aynı diyo bana neyi vardı büyüktün iyice diyo . Büyük teselli oluosn bal ablam benim
Hadi inşallah ablacim dualarını bekliyorumCan icim ❤ucundaki top inecek burnun harika bir burun ben az cok biliyorsam cok iyi olucak
Son hali ne oldu burnunuzunbestanbul benim burnumu da yorumlar mısın lütfen? Benim 56.günüm. Tam yan profil iyi. Önden de hiç bir sıkıntı yok şükür. Ama çaprazdan burun sırtı geniş olduğu için kemerli burun gibi görünüyor. Evet zaman zaman şişlik olduğunda daha da kötü bazen de daha iyi oluyor. Ama resmen sert, kemik gibi yani. Doktorumla Perşembe randevum var. Daha önce gidemedim kontrole. Masaj önermedi bana ama ben çok hafif masaj yapıyorum bir haftadır. Fikrinizi söyleyin lütfen. Artık kemikse de ben daha kötü bir problem oluşmadıkça ameliyat düşünmem ama merak ediyorum son hali ne olacak diye.
Kalıcı olmaması canımı sıkıyor. Kalıcı bir çözüm olsa direkt yaptıracağım.böyle kalır ise kesinlikle dolgu öneriyorum. Dolguyla tamamen düzgün bir hale gelir.Benimde burun sırtımda kemer oluşumu vardı dolguyla toparlandı.
kalıcı değil evet ama hepsi erimiyor. Bir kısmı kalıyor. 3. ü de bir daha yapılmasına gerek bile kalmıyor.Kalıcı olmaması canımı sıkıyor. Kalıcı bir çözüm olsa direkt yaptıracağım.
Burnunuz çok güzel olmuş özellikle ucu.Benim şu an son durum bu şekilde. Mükemmeli aramıyorum, inşallah daha fazla endişe yaşamadan atlatırım bu süreci.
Merhaba konuyla alakasız ama bilginiz var ise sormak istiyorum çeneme dolgu yaptırmak istiyorum da mesela 3 kez yaptırdıktan sonra veya 4 kez oda kalıcı olur mu burun gibi bir bilginiz var mı?böyle kalır ise kesinlikle dolgu öneriyorum. Dolguyla tamamen düzgün bir hale gelir.Benimde burun sırtımda kemer oluşumu vardı dolguyla toparlandı.
bunu hiç bilmiyorum. Çene biraz hareketli bölge olduğu için farklı oluyor olabilir.Merhaba konuyla alakasız ama bilginiz var ise sormak istiyorum çeneme dolgu yaptırmak istiyorum da mesela 3 kez yaptırdıktan sonra veya 4 kez oda kalıcı olur mu burun gibi bir bilginiz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?