Burun sırtında çıkıntı ve çöküntü

Balli lokmam :) ben sana unuttum atmayi foto ,dert etme hepimiz 3 ayda top gibu burunla gezdik fistikim :)
Ya ablacim bana sanki yıllar olmus gibi geliyo cevremdekilerde öncesi daha iyiydi şimdi kocaman olmus önden diyolar psikolojim bozuldu

Ya ablacim bana sanki yıllar olmus gibi geliyo cevremdekilerde öncesi daha iyiydi şimdi kocaman olmus önden diyolar psikolojim bozuldu
O cevredekilerin agzina helâ terligiyle saplak atcan hep en yakinlar der boyle cunki oyle kalcaz saniyorlar oysa inecek onlar alissa biz daha kolay atlatiriz esim bile dalga gecerdi odunsu insan ya!! ,ben ona senin gobeginde arşa cikmis desem :))

Ya benim kardeşlerim bile arkamdan ne dedikodumu yapmışlar, pek üzülmüşler tipime. Hainler yüzüme daha fazla kafayı yemeyeyim diye iyi ya, iner üzülme vs. diyordu.

Şimdi hepsi çok beğeniyor. Benim gördüğüm kusurları fark etmiyorlar bile. Sizin de öyle olacaktır.

Aynen valla eşimde aynı diyo bana neyi vardı büyüktün iyice diyo . Büyük teselli oluosn bal ablam benim

Bana herkes yüzüme soyluyo hain köfteler önden kocaman ucu kocaman bu ne diyolar . Inşallah sizinki gibi olur benimde

Son hali ne oldu burnunuzun

böyle kalır ise kesinlikle dolgu öneriyorum. Dolguyla tamamen düzgün bir hale gelir.Benimde burun sırtımda kemer oluşumu vardı dolguyla toparlandı.

böyle kalır ise kesinlikle dolgu öneriyorum. Dolguyla tamamen düzgün bir hale gelir.Benimde burun sırtımda kemer oluşumu vardı dolguyla toparlandı.
Merhaba konuyla alakasız ama bilginiz var ise sormak istiyorum çeneme dolgu yaptırmak istiyorum da mesela 3 kez yaptırdıktan sonra veya 4 kez oda kalıcı olur mu burun gibi bir bilginiz var mı?

Merhaba konuyla alakasız ama bilginiz var ise sormak istiyorum çeneme dolgu yaptırmak istiyorum da mesela 3 kez yaptırdıktan sonra veya 4 kez oda kalıcı olur mu burun gibi bir bilginiz var mı?
bunu hiç bilmiyorum. Çene biraz hareketli bölge olduğu için farklı oluyor olabilir.

Mirzoey benim de 2. Ayım yeni doldu ve aynı şekilde bir çıkıntı var ve sırtında da elimi yatayda değdirdiğimde girinti var Aşırı tedirgin ediyor beni, doktora perşembe gideceğim. Senin kaçıncı ayın oldu ve son durumda hala girinti var mı? Doktorun bu durum için ne söyledi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…