- 1 Kasım 2019
- 32
- 9
- 1
Ben de revizyon oldum şuan iyi gibi ama her şey şişler inince belli oluyor :/Merhaba, 3.ayda çok belirgindi. Şu an 4.5 ay oldu daha az belli oluyor. Bu halde kalırsa müdahale ettirmeyeceğim. Ancak belirginleşirse ufak bir dolgu ile çözülecek gibi duruyor.
Geçmiş olsun, inşallah tüm sorunlarınız hallolmuştur. Sizde de benimki gibi bir sıkıntı mı vardı? Neden revizyon oldunuz?Ben de revizyon oldum şuan iyi gibi ama her şey şişler inince belli oluyor :/
Evet çöküntü vardı burun çatısı açık bırakılmıştı çok sağolun 5 sene gün geçtikçe daha kötüye giden bir burun ile yaşadımGeçmiş olsun, inşallah tüm sorunlarınız hallolmuştur. Sizde de benimki gibi bir sıkıntı mı vardı? Neden revizyon oldunuz?
Benim de çatımda hafif bir açıklık var, zamanla kötüleşir mi bilmiyorum. İnşallah korktuklarım başıma gelmez. Şu anki gibi kalsa epey memnunum aslında ama... Hep bir tedirginlik olacak maalesef.Evet çöküntü vardı burun çatısı açık bırakılmıştı çok sağolun 5 sene gün geçtikçe daha kötüye giden bir burun ile yaşadım
Fotoğraf attım size eski halini ama orda bile az görünsün diye efekt yapmıstım zamanındaBenim de çatımda hafif bir açıklık var, zamanla kötüleşir mi bilmiyorum. İnşallah korktuklarım başıma gelmez. Şu anki gibi kalsa epey memnunum aslında ama... Hep bir tedirginlik olacak maalesef.
Revizyon olmuş hali harika görünüyor. Geçti gitti ne güzelFotoğraf attım size eski halini ama orda bile az görünsün diye efekt yapmıstım zamanında
Yani zamanla daha belli olabilir ama yine de belli olmaz her şey olabilir yani görebilir miyim sizin burnunuzu daBenim de çatımda hafif bir açıklık var, zamanla kötüleşir mi bilmiyorum. İnşallah korktuklarım başıma gelmez. Şu anki gibi kalsa epey memnunum aslında ama... Hep bir tedirginlik olacak maalesef.
Tabi atayım.Yani zamanla daha belli olabilir ama yine de belli olmaz her şey olabilir yani görebilir miyim sizin burnunuzu da
Eklenen kıkırdağın erime durumu mu var bi deAynı sorunu şu an ben de yaşıyorum. Hem burun sırtında hem de yan tarafımda çukurlar var. Doktora gittim, eklediğim kıkırdak erimiş dedi. Ama çok kötü bir görüntü ve daha kötü olacak diye çok korkuyorum. Doktor artık kemiğe inmiş daha fazla erimez dedi ama güvenemiyorum yine de.
Evet onu duydum, bazı bünyelerde olabiliyormuş. Benim de sağ tarafta çok ufak bir yerde var. Zaten çıkıntılı görüntüye biraz da o sebep oluyor. İnşallah kötüleşmez, benim de 4 buçuk ay oldu. Herhalde eriyecek olan erimiştir şimdiye kadar.Aynı sorunu şu an ben de yaşıyorum. Hem burun sırtında hem de yan tarafımda çukurlar var. Doktora gittim, eklediğim kıkırdak erimiş dedi. Ama çok kötü bir görüntü ve daha kötü olacak diye çok korkuyorum. Doktor artık kemiğe inmiş daha fazla erimez dedi ama güvenemiyorum yine de.
Evet onu duydum, bazı bünyelerde olabiliyormuş. Benim de sağ tarafta çok ufak bir yerde var. Zaten çıkıntılı görüntüye biraz da o sebep oluyor. İnşallah kötüleşmez, benim de 4 buçuk ay oldu. Herhalde eriyecek olan erimiştir şimdiye kadar.
Sizin burnunuzda ne var ben fark edemedim? Gayet güzel olmuş güle güle sağlıkla gitsin bundan sonraki sürecinizBenim şu an son durum bu şekilde. Mükemmeli aramıyorum, inşallah daha fazla endişe yaşamadan atlatırım bu süreci.
Teşekkür ederim.Sizin burnunuzda ne var ben fark edemedim? Gayet güzel olmuş güle güle sağlıkla gitsin bundan sonraki süreciniz
Merhaba Mirzoey çatıda açıklık olduğunu nasıl anladınız? Nasıl bir belirti oldu ?Benim de çatımda hafif bir açıklık var, zamanla kötüleşir mi bilmiyorum. İnşallah korktuklarım başıma gelmez. Şu anki gibi kalsa epey memnunum aslında ama... Hep bir tedirginlik olacak maalesef.
Bence burnunuz çok güzel olmuş, ve bence biraz hata olması daha da doğal ve hoş olmasını sağlıyor. Barbie bebek gibi olması hiç hoş olmuyor ve çok da itici duruyor. Hiç revizyon vs düşünmeyin. Süper bir burun.Merhaba arkadaşlar. Daha önceki konularımda da bahsettiğim bir problemim vardı. Burnumun sağ tarafında elime gelen minik bir çıkıntı ve altındaki girinti.
Ameliyatın üzerinden 2 ay geçti. Ödemlerim epey indi. Ortanın biraz üstü kalınlıkta derim. Ödemler indikçe çıkıntı ve girinti daha da belli olmaya başladı. Bir ara belli belirsizdi, çok rahatlamıştım. Şimdi daha belirgin. Diğer tarafım dümdüz. Çökme gibi olan kısma dokununca gıdıklanma benzeri bir his de oluyor.
Fotoğrafları ekliyorum, gündüz çektim bir de flaşlı. Oklarla sorunlu kısmı belirttim. Başına gelen, geçen ya da daha kötü olan var mı? Moral değil objektif yorum istiyorum. Revizyon deyince tüylerim diken diken oluyor, ne yapsam ne etsem bilemiyorum. Dolgu için araştırma yapıyorum. Canım çok sıkkın.
Çok güzel ya masallah . Benimde böyle olcakmi acaba kocaman suanBenim şu an son durum bu şekilde. Mükemmeli aramıyorum, inşallah daha fazla endişe yaşamadan atlatırım bu süreci.
Belirti olmadı. Elimi burun sırtında gezdirirken farkettim. Biraz bastırarak bakınca hissediliyor.Merhaba Mirzoey çatıda açıklık olduğunu nasıl anladınız? Nasıl bir belirti oldu ?
Çok çok teşekkür ederim. Ben de size katılıyorum. Kusursuz, aşırı simetrik, kaydırak burunları ben de sevmiyorum. Burnu tek değil yüzle bütün değerlendirmek lazım.Bence burnunuz çok güzel olmuş, ve bence biraz hata olması daha da doğal ve hoş olmasını sağlıyor. Barbie bebek gibi olması hiç hoş olmuyor ve çok da itici duruyor. Hiç revizyon vs düşünmeyin. Süper bir burun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?