- 5 Nisan 2019
- 147
- 27
- 98
- 29
- Konu Sahibi Sinemcikss
-
Şu şekilde yan ve çarpraz açılardan hafif kemer gibi görülüyor.. orda kısmı da her zaman belli değil bazı zamanlarda fotoğrafta belli oluyor ama dokunduğumda boşluk hissediliyor bariz bir şekildeFotoğraf atarsan daha net anlarız
Şu şekilde yan ve çarpraz açılardan hafif kemer gibi görülüyor.. orda kısmı da her zaman belli değil bazı zamanlarda fotoğrafta belli oluyor ama dokunduğumda boşluk hissediliyor bariz bir şekilde
Özelden yazdımameliyatınızı hangi doktora yaptırmıştınız
Burnum inanılmaz kalkık oldu evet.. hem de hiç istemediğim halde. Onu revize ettiricem malesefİyi bir burun dolgusu yapan birine burnunuzdaki bu boşluktan kurtulmalısınız ve burun ucunuz çok yukarda...Ankarada ümitköyde dr.ilker yörükoğlu çok iyi
Tam değil hiç kapatmamış ki dev bir boşluk var.. ne yapacağım hakkında hiçbir fikrim yok :/Burun kemiklerinizi tam kapatamamış olabilir doktorunuz. Boşluk genelde ondan oluyor.
Evet tam dediğiniz gibi yayvan duruyor. Sanırım açık çatı deformitesi oluştu..Tam karşıdan çekilen fotolarda burun sırtınız nasıl çıkıyor? Yayvan ve kemik kenarları belirsiz mi? Açık çatı deformitesine benziyor tarifiniz.
şimdi instagramda dr.Arda Pelenin burun estetik çalışmalarını inceledim,siz ona yaptırdınız sanırım önceki mesajlarınızdan anladığım....hep burun ucu çok kalkık ve yapay..siz onun çalışmalarını beğeniyosanız burnunuzdan şikayetçi olmamalısınız,burun c şeklinde ve burun delikleri ortadaEvet tam dediğiniz gibi yayvan duruyor. Sanırım açık çatı deformitesi oluştu..
Ben referansla ona ameliyat oldum 2 tane arkadaşım da ona ameliyat oldu onların burnu gayet doğal ve küçücük olduŞimdi instagramda Dr.Arda Pelenin burun estetik çalışmalarını inceledim
şimdi instagramda dr.Arda Pelenin burun estetik çalışmalarını inceledim,siz ona yaptırdınız sanırım önceki mesajlarınızdan anladığım....hep burun ucu çok kalkık ve yapay..siz onun çalışmalarını beğeniyosanız burnunuzdan şikayetçi olmamalısınız,burun c şeklinde ve burun delikleri ortada
Ben sizin gönderdiğiniz fotoları görünce dr unda paylaşımlara bakınca hepsi birebir aynı geldi..epeydirde burun ameliyatı için inceliyorum..araştırıyorum.Ben referansla ona ameliyat oldum 2 tane arkadaşım da ona ameliyat oldu onların burnu gayet doğal ve küçücük oldu
Arda Pelen’e yaptıran bir kişiyle birkaç gün önce tesadüfen tanıştım. Burnu çok ama çok kötüydü. Hem burun sırtında hem burun ucundaki kıkırdakların yarısı alınmış, anormal bir kavis anormal sivri ve kalkık bir burun ucu vardı. Burun ucu piramit şeklinde normal burun anatomisine çok aykırı, aşırı sivri idi. Maske burnunu yarı yarıya kapatmasına rağmen estetik olduğu 10 metreden öteden anlaşılıyordu.Şimdi instagramda Dr.Arda Pelenin burun estetik çalışmalarını inceledim
şimdi instagramda dr.Arda Pelenin burun estetik çalışmalarını inceledim,siz ona yaptırdınız sanırım önceki mesajlarınızdan anladığım....hep burun ucu çok kalkık ve yapay..siz onun çalışmalarını beğeniyosanız burnunuzdan şikayetçi olmamalısınız,burun c şeklinde ve burun delikleri ortada
Onu anlatmaya çalıştım bende instagram fotografların tamamı burun ucu küt ve aşırı kavis verilmiş...tarzı çizgisi belliki bu doktorun..şimdi kalkıp bu doktora giden bu modeli isteyen beğenen varsa onlar olmalı..ben epeydir araştırıyorum en yapay olan bu kişiArda Pelen’e yaptıran bir kişiyle birkaç gün önce tesadüfen tanıştım. Burnu çok ama çok kötüydü. Hem burun sırtında hem burun ucundaki kıkırdakların yarısı alınmış, anormal bir kavis anormal sivri ve kalkık bir burun ucu vardı. Burun ucu piramit şeklinde normal burun anatomisine çok aykırı, aşırı sivri idi. Maske burnunu yarı yarıya kapatmasına rağmen estetik olduğu 10 metreden öteden anlaşılıyordu.
Ben sizin gönderdiğiniz fotoları görünce dr unda paylaşımlara bakınca hepsi birebir aynı geldi..epeydirde burun ameliyatı için inceliyorum..araştırıyorum.
Arda Pelen’e yaptıran bir kişiyle birkaç gün önce tesadüfen tanıştım. Burnu çok ama çok kötüydü. Hem burun sırtında hem burun ucundaki kıkırdakların yarısı alınmış, anormal bir kavis anormal sivri ve kalkık bir burun ucu vardı. Burun ucu piramit şeklinde normal burun anatomisine çok aykırı, aşırı sivri idi. Maske burnunu yarı yarıya kapatmasına rağmen estetik olduğu 10 metreden öteden anlaşılıyordu.
İnanın ben de çok ama çok araştırdım 6 sene kadar. İnsan instagramda baktığında da çok anlamıyor illa gerçek hastalarıyla iletişime geçmek gerekiyor. Ben de öyle yaptım. Zaten 2si benim kendi arkadaşımdı. Onlar hala gayet memnun ve burunları çok güzel. Onlar dışında da tanımadığım uzun sonuçlu hastalarıyla da konuştum. Onların da burnu gayet güzeldi. Hayatta kalkık yapay bi burun istemedim. Ama bence bu estetik meselesi biraz da şans işi... çok iyi doktorlardan da çok başarısız burunlar geliyor. Aynı zamanda benim için burnun dış görüntüsü kadar içi de çok önemliydi.. ve ameliyaytan sonra hangi kbbciye gitsem hepsi burun içinin muntazam yapıldığını söylediler.. bunların arasında bi tane prof da var.. insan görüntü kadar sağlığa da önem vermeli ama inanın o kadar instagramda dolanıp fotoğraflara bakarak olmuyor bu estetik işi kesinlikle %70 şans işiOnu anlatmaya çalıştım bende instagram fotografların tamamı burun ucu küt ve aşırı kavis verilmiş...tarzı çizgisi belliki bu doktorun..şimdi kalkıp bu doktora giden bu modeli isteyen beğenen varsa onlar olmalı..ben epeydir araştırıyorum en yapay olan bu kişi
Haklısınız şanş işi...bence revizyon için aynı doktora gidin..çünkü 2. yapılan burnu beğenmezseniz suçu birbirlerine atıcaklar..aynı doktora yaptırın kesinlikle!!!İnanın ben de çok ama çok araştırdım 6 sene kadar. İnsan instagramda baktığında da çok anlamıyor illa gerçek hastalarıyla iletişime geçmek gerekiyor. Ben de öyle yaptım. Zaten 2si benim kendi arkadaşımdı. Onlar hala gayet memnun ve burunları çok güzel. Onlar dışında da tanımadığım uzun sonuçlu hastalarıyla da konuştum. Onların da burnu gayet güzeldi. Hayatta kalkık yapay bi burun istemedim. Ama bence bu estetik meselesi biraz da şans işi... çok iyi doktorlardan da çok başarısız burunlar geliyor. Aynı zamanda benim için burnun dış görüntüsü kadar içi de çok önemliydi.. ve ameliyaytan sonra hangi kbbciye gitsem hepsi burun içinin muntazam yapıldığını söylediler.. bunların arasında bi tane prof da var.. insan görüntü kadar sağlığa da önem vermeli ama inanın o kadar instagramda dolanıp fotoğraflara bakarak olmuyor bu estetik işi kesinlikle %70 şans işi
Revizyon yaptırır mıyım bilemiyorum, o eziyeti bir daha göze alamayabilirim. İlk ameliyatta insan daha cesur oluyor başına gelecekleri bilmediği için. Ama olursam zaten kendi doktoruma olurum. Keşke gerek kalmasaHaklısınız şanş işi...bence revizyon için aynı doktora gidin..çünkü 2. yapılan burnu beğenmezseniz suçu birbirlerine atıcaklar..aynı doktora yaptırın kesinlikle!!!
Doktorunuz burnunuzdaki boşluk,çökmeyi neye bağlıyor??kapalı rinoplasti mi yapıldı?Revizyon yaptırır mıyım bilemiyorum, o eziyeti bir daha göze alamayabilirim. İlk ameliyatta insan daha cesur oluyor başına gelecekleri bilmediği için. Ama olursam zaten kendi doktoruma olurum. Keşke gerek kalmasa(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?