• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun sırtında çıkıntı ve boşluk

Seninkine benzer bir problem benim dün yani 21. Günde ortaya çıktı. Çıkıntı yok ama sabah uyandığımda Burnumun sağ sırtında hafif bir çöküntü var. Böyle gölge gibi morumsu bir çöküntü. 22. Gün yani bugün ise hala aynı şekilde ve bu sefer de burun kanatlarımda nokta kadar mor gibi hafif çöküntü hissettim. Çöküntü konusunda ilk 6 ay ödemden sonra geçer diyebilecek kimse yok mu ? :( çünkü çöküntü olan herkes bunun kalıcı kaldığını söylüyor. Ameliyattan sonra çöküntü gözlemleyip sonradan düzelen var mı? Ödemden kaynaklanma ihtimali var mı ?

Çok teşekkür ederim düşünceleriniz için.. eğer revizyon olursam tabi ki önceliğim burun ucum olacak :KK43:
Burun ucunuz çok güzel. Delikleri yukarı kaldırmadan burnunuza çok güzel basarili bir kavis vermiş doktorunuz. Normalde domuz burbu gibi yaparlar, sizinki kendinden boyle kavisli gibi olmuş 👍 gercekten begendim

Burun ucunuz çok güzel. Delikleri yukarı kaldırmadan burnunuza çok güzel basarili bir kavis vermiş doktorunuz. Normalde domuz burbu gibi yaparlar, sizinki kendinden boyle kavisli gibi olmuş 👍 gercekten begendim
Çok teşekkür ederim gerçekten ama şu sırttaki çıkıntı yüzünden burun 3 boyutlu resmen nerden baksanız başka şekil alıyor. Bilmiyorum işte istediğim gibi değil kesinlikle günün her dksı burnum aklımda kafayı bozdum..

Çok teşekkür ederim gerçekten ama şu sırttaki çıkıntı yüzünden burun 3 boyutlu resmen nerden baksanız başka şekil alıyor. Bilmiyorum işte istediğim gibi değil kesinlikle günün her dksı burnum aklımda kafayı bozdum..
Yani ben 2 resim gördüm ikisi de çok güzel görünüyordu asla kafaya takılacak gibi değil. O yuzden sizi anlamam mümkun olmuyir :) Kemer can sıkabilir ama o da çok az görünüyor. Bir kaç aya toparlamazsa ufak bir müdahele ile düzelir. Dolgudan tutun da törpülemeye kadar. Ben en çok kalkikligini begendim. Onu beceremiyorlar bazen. O zaman isterse kemer olmasin burnunuzda görüntü korkunç oluyor. Ben de yaptiricam önümüzdeki yıl kısmetse.

Yani ben 2 resim gördüm ikisi de çok güzel görünüyordu asla kafaya takılacak gibi değil. O yuzden sizi anlamam mümkun olmuyir :) Kemer can sıkabilir ama o da çok az görünüyor. Bir kaç aya toparlamazsa ufak bir müdahele ile düzelir. Dolgudan tutun da törpülemeye kadar. Ben en çok kalkikligini begendim. Onu beceremiyorlar bazen. O zaman isterse kemer olmasin burnunuzda görüntü korkunç oluyor. Ben de yaptiricam önümüzdeki yıl kısmetse.
Mutlaka çok didik didik edin çok araştırın hep uzun sonuç hastalarıyla bağlantıya geçin ya da çevrenizde ameliyat olup memnun olanlar varsa onlara danışın gerçekten ameliyat kadar önemli bi süreç karar verme süreci de.. benim 6 sene sürdü araştırmam ama teknik vs. Konularda hiçbir bilgim yoktu. Instagramdan bakarak anlayamıyor insan. Şimdi deformelerim ortaya çıktıkça araştırdım, ne kadar teknik var kim hangi tekniği kullanıyor şimdi biliyorum ama geç oldu tabii. Siz benim gibi yapmayın mutlaka çok iyi araştırın. İnşallah dilediğiniz gibi olur

Merhaba arkadaşlar. Benim burun sırtında, kemerin alındığı yerde son bir aydır beliren iki taraftan çıkıntı ve ortasında da boşluk olduğu dikkatimi çekti. Bu geçici bir şey değil sanırım. Zaten ameliyat üzerinden de 1 sene geçti. Sanırım her geçen gün yeni bi sorunla karşılaşıcam. Bilginiz varsa yorum yaparsanız sevinirim.
Merhaba doktorunuz kimdi bende burun estetiği düşünmüyorum böyle bir sorun oluyorsa ona gitmeyeyim

Merhaba önerebileceğiniz doktor varmı bende burun estetiği düşünüyorum

Back