• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun sırtında çıkıntı ve boşluk

Pandemiden dolayı 1.yıl kontrolüme gidemiyorum malesef. Kontrole bırakıyorum yorumlarını şimdi duyup kendimi strese sokmak istemiyorum.. hayır açık rinoplasti
1-2 kişiden duydum,revizyon fiyata dahil oluyor..ne kadara yaptırmıştınız??

İyi bir doktora denk gelmemişsin canım benimde tek korkum buydu zaten burun ameliyatında iki sorun çıkıyor burun ucu düşmesi yada çökme. Benim arkadaşımın başta böyleydi sonra zamanla iyice çöktü sanki yumruk yemiş gibi sadece ucu kalmıştı şimdi 3 ayda bir dolgu yaptırıyor özel hastanede

İyi bir doktora denk gelmemişsin canım benimde tek korkum buydu zaten burun ameliyatında iki sorun çıkıyor burun ucu düşmesi yada çökme. Benim arkadaşımın başta böyleydi sonra zamanla iyice çöktü sanki yumruk yemiş gibi sadece ucu kalmıştı şimdi 3 ayda bir dolgu yaptırıyor özel hastanede
Benim burun ucum düşmedi aksine aşırı kalkık ama sırtta çökme var işte.. mecbur revizyon yaptıracağım sanırım

Merhaba arkadaşlar. Benim burun sırtında, kemerin alındığı yerde son bir aydır beliren iki taraftan çıkıntı ve ortasında da boşluk olduğu dikkatimi çekti. Bu geçici bir şey değil sanırım. Zaten ameliyat üzerinden de 1 sene geçti. Sanırım her geçen gün yeni bi sorunla karşılaşıcam. Bilginiz varsa yorum yaparsanız sevinirim.
Ne zaman fark ettiniz bu problemi? Geçmiş olsun umarım çözüm bulursunuz

Merhaba öncelikle geçmiş olsun. Revizyonlar maalesef çok pahalı ama kendi doktorunuza tekrar %100 güvenebilir misiniz? Aynı doktora 2. Ameliyat çok daha riskli geliyor bana.

Merhaba öncelikle geçmiş olsun. Revizyonlar maalesef çok pahalı ama kendi doktorunuza tekrar %100 güvenebilir misiniz? Aynı doktora 2. Ameliyat çok daha riskli geliyor bana.
Teşekkürler. Şu anda revizyonu göze alamıyorum. Sanırım 1 sene daha bekleyeceğim. Hem pandemiden dolayı hem de şuan kaldıracağımı düşünmüyorum bu psikolojiyi. Ama eğer revizyon olursam kendi doktoruma olurum en azından ne yaptığını o daha iyi biliyor olacak.. bi de revizyon fiyatları acayip uçuk asla veremem o miktarı

çok geçmiş olsun inanın burada iyi ameliyatlardan çok problemler konuşulduğu için estetik yaptırmaktan vazgeçtim sanırım en iyi burun kendi burnum. bu arada yani eğer sağlıksal olarak ilerde bir problem oluşturmayacaksa en azından sadece o çıkıntı için tekrar ameliyat olmanıza değer mi bilmiyorum çok ufak. Bir arkadaşım Letdown yöntemiyle burun kemeri içeri düşürülerek estetik ameliyat oldu doktoru önceden sordu sizinki gibi görünen ufak bir kemer kalsa problem olur mu diye o da hayır dedi sizinki yakından nasıl tam bilmiyorum ama onunki doğallık da kattı burnuna. Eğer revizyon olacaksanız bence burun ucunuz için düşünüp karar verin. Umarım sonunda istediğiniz gibi olsun.

çok geçmiş olsun inanın burada iyi ameliyatlardan çok problemler konuşulduğu için estetik yaptırmaktan vazgeçtim sanırım en iyi burun kendi burnum. bu arada yani eğer sağlıksal olarak ilerde bir problem oluşturmayacaksa en azından sadece o çıkıntı için tekrar ameliyat olmanıza değer mi bilmiyorum çok ufak. Bir arkadaşım Letdown yöntemiyle burun kemeri içeri düşürülerek estetik ameliyat oldu doktoru önceden sordu sizinki gibi görünen ufak bir kemer kalsa problem olur mu diye o da hayır dedi sizinki yakından nasıl tam bilmiyorum ama onunki doğallık da kattı burnuna. Eğer revizyon olacaksanız bence burun ucunuz için düşünüp karar verin. Umarım sonunda istediğiniz gibi olsun.
Çok teşekkür ederim düşünceleriniz için.. eğer revizyon olursam tabi ki önceliğim burun ucum olacak :(

Arkadaşlar bir sorum daha var. Ameliyat masasında yapılan burunla(hani şu doktorların hemen sedyede fotoğrafını çektiği) sonraki burun aynı oluyor mu? Benim o burnumla şuanki burnumun alakası yok da ://

İyileşme sürecinde bazen sıkıntılar yaşanabiliyor maalesef. Yalnız şunu söyleyeyim eğer burnunuzda açık çatı deformitesi varsa bu zamanla oluşabilecek bir şey değil. Tamamen doktorun hatası. Yani ameliyatta o halde bırakılmıştır burnunuz.

İyileşme sürecinde bazen sıkıntılar yaşanabiliyor maalesef. Yalnız şunu söyleyeyim eğer burnunuzda açık çatı deformitesi varsa bu zamanla oluşabilecek bir şey değil. Tamamen doktorun hatası. Yani ameliyatta o halde bırakılmıştır burnunuz.
Yani tabi ki sonradan çıkan bi sorun değildir.. ama şuan ortaya çıktı ödemler inince işte :/

Sanırım aynı sorun bende de var ödemler indikçe kemikte öyle bir şey belirginleşiyor ve yandan burnum düzgünken önden daha büyük duruyor kemik arkada kalmış gibi.. Estetikler kesinlikle insanın psikolojisini bozuyor ve çevredeki tanıdıklarımızın güzel olmuşken kendimizinkinin istediğimiz gibi olmaması insanın sinirini oynatıyor. Yine de tek derdimiz bu olsun diyorum..

Sanırım aynı sorun bende de var ödemler indikçe kemikte öyle bir şey belirginleşiyor ve yandan burnum düzgünken önden daha büyük duruyor kemik arkada kalmış gibi.. Estetikler kesinlikle insanın psikolojisini bozuyor ve çevredeki tanıdıklarımızın güzel olmuşken kendimizinkinin istediğimiz gibi olmaması insanın sinirini oynatıyor. Yine de tek derdimiz bu olsun diyorum..
Kesinlikle.. anladım ki ameliyat sonrası çekilen fiziksel zorluk değil psikolojik eziyet daha betermiş :((

Şu şekilde yan ve çarpraz açılardan hafif kemer gibi görülüyor.. orda kısmı da her zaman belli değil bazı zamanlarda fotoğrafta belli oluyor ama dokunduğumda boşluk hissediliyor bariz bir şekilde
Burnunuz çok güzel olmuş. Kavisi de abartı değil. Öyle olsa burun delikleri yukarıda olurdu. Kalkik yaparke domuz burnu yapmamis yani.Tam yerinde görünüyor. Karşıdan görmedim ama yandan çok güzel bir burun. Asla revizyon olmayın yazık olur bu buruna. Siz kavis sevmiyorsanız burun dolguları ile orayı halledebilirsiniz. Kemer kısmı bariz değil ama dolgu ile o da toparlanır.

Burnunuz çok güzel olmuş. Kavisi de abartı değil. Öyle olsa burun delikleri yukarıda olurdu. Kalkik yaparke domuz burnu yapmamis yani.Tam yerinde görünüyor. Karşıdan görmedim ama yandan çok güzel bir burun. Asla revizyon olmayın yazık olur bu buruna. Siz kavis sevmiyorsanız burun dolguları ile orayı halledebilirsiniz. Kemer kısmı bariz değil ama dolgu ile o da toparlanır.
Çok teşekkür ederim. Ben çok hafif kavis verir demiştim ve burun ucum kalkık olmasın demiştim özellikle. Dediğiniz gibi sıkıntı çok dert değil ama burun ucu inanılmaz sırıtıyor. Böyle hiç hoşuma gitmiyor :( revizyon olursam hepsini birden yaptırırım diyorum. Dolgu da kimse önermiyor zararlı diyorlar zaten onu da yenilemek gerekiyor. İşte insan bi kere eziyetini çekince sonu güzel bitsin istiyor burun kötü bi burun olmasa bile..

Çok teşekkür ederim. Ben çok hafif kavis verir demiştim ve burun ucum kalkık olmasın demiştim özellikle. Dediğiniz gibi sıkıntı çok dert değil ama burun ucu inanılmaz sırıtıyor. Böyle hiç hoşuma gitmiyor :KK43: revizyon olursam hepsini birden yaptırırım diyorum. Dolgu da kimse önermiyor zararlı diyorlar zaten onu da yenilemek gerekiyor. İşte insan bi kere eziyetini çekince sonu güzel bitsin istiyor burun kötü bi burun olmasa bile..
Valla hayretle okudum yorumları, burnunuz bence çok çok güzel, işlem yaptırırsanız sonra çok üzülürsünüz

Back