• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

burun kenarındaki gözenekler için yardım

hayatiyasa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2013
6.243
1.957
248
kızlar benim burun tarafım yağlı yüzümün diger taraflı kuru karma bir cildim var.burnumdaki siyah noktalar gitti ama küçük küçük içi boş gözenekler kaldı.çok rahatsız edici durmuyor ama ben siyah noktalar gitmisken onlarında kapanmasını istiyorum doğal bir yöntem bilen var mı

benimde aynı seninki gibi. ben yoğurtla karbonat kullanıyorum. sıkılaştırıyo o bölgeyi. duştan önce yapmalısın. işe yarayacaktır :))

çay bardağına bi tatlı kaşığı yoğurt koy. (ben çay bardağını kullanıyorum.) üstünde karbonattan biraz dök kaşıkla karıştık yüzüne sür kurutana kadar bekle. biraz yanma yapabilir ilk sürdüğün dakikalada zaten bu da cildinin temizlendiği anlamına gelir. her duştan önce yapabilirsin. ılık suyla durula sıcak su gözeneklerini genişletebilir :)

peki canm acaba banyodan sona yapsak bu maskeyi cilt temizken we göznekler açılmışken daha da etkili olmaz mı? birde sen ne zamandır kullanıosun memnunmusun ????
çay bardağına bi tatlı kaşığı yoğurt koy. (ben çay bardağını kullanıyorum.) üstünde karbonattan biraz dök kaşıkla karıştık yüzüne sür kurutana kadar bekle. biraz yanma yapabilir ilk sürdüğün dakikalada zaten bu da cildinin temizlendiği anlamına gelir. her duştan önce yapabilirsin. ılık suyla durula sıcak su gözeneklerini genişletebilir :)

Back
X