Burun kemeri,resimli bakabilir misiniz

ellen

Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2024
245
59
42
merhaba herkese!
Ben 4 ay önce rinoplastı ameliyatı oldum
Önceki burnumda kemer vardı.
Maalesef suan kemerlm çok az da olsa halen var,burun kemiğim düz değil dalgalanma var
Doktorum bir kaç ay sonra kücük dokunuşlar yapacak burnuma,kıkırdak çıkması var ve kemerimi törpü yapacak .ama beni korkutan eğer törpü olursa burun ucum dahamı belirgin olur (zaten burnum uzun kaldı dahada uzunmu görünür )yada kavis olurmu?kavis kesinlikle istemiyorum.
Yanı korkum kemer tamamen giderse burun ucu dahamı uzun gözüküyor?doktoruma sordum ama kendisi bir değişme olmaz diyor

Çok güzel olmuş bence ya ben pek kemer de göremedim ama.
Minik bir dolguyla hallolur gibi değil mi?

ben olsam dokunmazdim artik bu burna.

Bence cok dogal duruyor diger turlu kaydirak gibi duracak hani bazi dogal burunler vardir dumduz sivri burun deriz o dagallik batar

Çok teşekkür ederim
Ama kıkırdak çıkması oldu burun içinde
Orayı traşlıcam dedi o arada kemeride törpü yaparım dedi doktorum ama işte korkuyorum zaten burnumu begenemiyorum alışamadım
Kıkırdak çıkması olduysa haklısınız rahatsız edici olabılır ama fotoğrafta çok güzel görünüyor

Kıkırdak çıkması olduysa haklısınız rahatsız edici olabılır ama fotoğrafta çok güzel görünüyor
Evet maalesef burnum içinde kenarında kıkırdak görünüyor şiş sağ burun delığı
Aslında resimlerde nedense burnum iyi görünüyor ama kemdim aynadan bakınca beğenmiyorum
Sende burun ameliyatı oldunmu ?

maalesef ben olmadım
Bir kaç doktor baktım olmak için
Kiminin fiyatını beğenmedim kiminin yaptığını
Sizin de zamanla gözünüz alışacak güzel gelecek

Hiç olma derim eğer sağlık için olmak zorundaysan birsey diyemem tabi
Ama estetik nedeniyle olacaksan ondan sonrakı süreç çok zor.
Estetik için düşünüyordumçoğu kişi olma diyor ama bazılarınki çok güzel oluyor
Evet sonra ki süreç daha zor her zaman

İnşallah siz de çok mutlu olursunuz

Merhaba ben de rinopilasti geçirdim şu an 1 buçuk sene oldu. İlk başlarda benimki de dalgalı gibi görünüyordu doktora sorduğumda bir süre sonra geçeceğini söyledi ve gerçekten geçti de. Zamanla deri ve kemik oturuyor o zaman dalgalanma kalmıyor. Zaten ameliyattan sonra hemen tekrar yapılmıyor ve ucunu güzel yapmış bence de doğal duruyor. Beklemenizi öneririm en az bir buçuk sene. Zaten çok zor bir süreç ve öncekinde hata yapmamışken bu sefer yapma ihtimali var. Ben İstanbul Medipolde Dr. Hasan Demirhan'a ameliyat olmuştum memnun kaldım farklı bir fikir isterseniz gidebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…