Cok teşekkür ediyorum öneriniz içinMerhaba ben de rinopilasti geçirdim şu an 1 buçuk sene oldu. İlk başlarda benimki de dalgalı gibi görünüyordu doktora sorduğumda bir süre sonra geçeceğini söyledi ve gerçekten geçti de. Zamanla deri ve kemik oturuyor o zaman dalgalanma kalmıyor. Zaten ameliyattan sonra hemen tekrar yapılmıyor ve ucunu güzel yapmış bence de doğal duruyor. Beklemenizi öneririm en az bir buçuk sene. Zaten çok zor bir süreç ve öncekinde hata yapmamışken bu sefer yapma ihtimali var. Ben İstanbul Medipolde Dr. Hasan Demirhan'a ameliyat olmuştum memnun kaldım farklı bir fikir isterseniz gidebilirsiniz
Benim ağustos ta 6 ay oluyor ameliyatım
İlk günden beri kıkırdak çıkması var sağ burun deliğinden ve Buda yandan beli oluyor ve rahatsızlık veriyor orada devamlı şişlik hissediyorum sanki burnumun sağ tarafı daha ağır gibi
Onu bir kaç ay sonra traşlamak istiyor doktorum yaparkende kemeri törpüle yapmak istiyor burun kemiği çok dalgalı iniyor ama inan çok korkuyorum kavis yada burun değişir dıye bu gidişle sadece kıkırdak yaptıracağım ve dediğinız gibi kemer icın bekleyeceğim bir sene daha